Acusi mamici de mai-iunie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Am dormit busten pana la 12 De o ora stau lungita in fotoliu si va citesc( cate pagini ati putut sa scrieti cu noaptea'n cap)
Laura, si tu ai mancarimi? Eu am auzit ceva cu bilirubina care se depune in tzesuturi seara. Ziua uit de mancarimi dar seara e tragic.
Simona, ne tii in tensiune..alt dop? Iar ricin
V-am zis ca mi-a zis medicul ca mi s-a lasat burta si de acum ma poate apuca oricand, asa ca trebuie sa stau cat mai cuminte? Dar v-am mai zis ce chef am sa colind mall-ul? Ce pofta de shopping am pt mine si bb..Simo, eu nu stiu cum reusesti tu sa le iei pe neprobate si iti mai vin si super.
Cleo daca "s-a umflat madam in pene" inseamna ca se cam apropie momentul. Stai cu bagajul facut.Si a mea a cam inceput sa se dea mare dar nu vede nimic; poate doar sonda urinara.
Fetelor, apropo, am auzit ca sunt frecvente infectiile urinare din cz sondei la ceza. Aveti idee de unde pot sa-mi cumpar sonda? Cu riscul de a jigni pe cineva in spital... dar la giulesti vin cam multe tziganci si cu tot sterilizatul lor, am prietene care s-au captusit cu infectii rezistente
Gabitza, am uitat sa-ti multumesc ca mi-ai trecut ceza pe prima pagina. Ce prompta ai fost! Tu parca esti mereu de garda pt noi si mai ai si job. Ti-am zis ca te apreciez?
Doamne! Andreap, dar cum e posibil asa ceva? Deja ma sperii. Atat de repede se poate produce? Si cine i l-a tras pe bb afara? Vrei sa spui ca sotul ei conducea si ea nastea? Cine i-a aspirat din nasuc lichidul lui bb? Nu s-a sufocat? Mi se par niste scene de film de groaza( desi, inainte se nastea acasa)
Mihaser, intr-adevar foarte frumoase hainutele. Pt ce varsta sunt?

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Silvia una e de la 54 de cm, deci cam 1 luna si a doua de la 62 - 3 luni.

M-ai speriat cu sonda aia...eu la prima ceza nu am avut probleme...sincer mi s-ar parea normal sa fie de unica folosinta.

Cred ca au tras si ei pe dreapta sa nasca...nu o fi nascut din mers!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Mie nu mi s-a lasat burta deloc. Si nu mai e mult. Cu cat inainte se lasa burta?

Toate astea cu bb care se misca mai putin, se lasa burta sa respiram si noi, nimic la mine. Bine ca macar pot sa dorm noaptea.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Silvia, eu toata ziua sunt cu nasul in calculator, iar pagina forumului e mereu deschisa. Intre doua linii de cod de le scriu, intre doua teste si compilari, vad ce ati mai scris, ce mai trebuie modificat, completat, le fac in viteza si pe astea, ca m-am obisnuit
Acum la servici este chiar lejer, pot zice ca mi-am cam incheiat socotelile cu ultimul proiect, mai fac mici modificari de ultima ora, mai mult estetice decat functionale

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

V-am zis ultimile mele 3 dorinte inainte sa ma fac femeie serioasa?
KFC, Agapitos si Starbucks. In acelasi timp!
Dupa care declar razboi celor 20+ kg de pe sholduri si obraji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Silvia..e de groaza..de ras...eu stiu?si eu am nascut in 30-45 min...asa ca..si era prima nastere.
Da.ea l-a scos pe BB..nu s-a sufocat,nu a patit nimic..doar le face la amandoi antibiotic,preventiv

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap

Silvia..e de groaza..de ras...eu stiu?si eu am nascut in 30-45 min...asa ca..si era prima nastere.
Da.ea l-a scos pe BB..nu s-a sufocat,nu a patit nimic..doar le face la amandoi antibiotic,preventiv

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, ai descarcat pozele de aseara?

Lavinia ce e cu ea de nu a aparut pina acum?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by babyname

fetele va spuneam ca am niste probl la serv...o sa fiu nevoita sa merg sa dau niste decl la politie...va rog sa imi tineti pumnii...nu va pot spune prea multe...dar sunt intr-un stres extraordinar. va rog doar sa imi tineti si mie pumnii.

iulia 35s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 4 SAPTAMANI

mult mult succes!!!

Despre paturici absorbante: sunt si de la Happy, cica in Cora/carfour, 7 lei pachetul cu 5 bucati, dimensiuni 60x90cm. Eu am capatat una de la Happy la targuri (chiar 2), si o sa iau 1 cu mine la spital.

mihaser , vb cu o cineva de la Personal/ITM. Probleme asemanatoare avea si andree27, cred, de la Cluj, la care s-au rezolvat pana la urma. Cand nu mai poti, baga un medical, du-te la dr de familie, si zii deschis situatia, ca e tensiune si ti se face rau bla bla bla. Ev. ii dai si o hartie in buzunar, nu stiu cum se face , dar orice sa mai stai

MsBB , eu cred ca e un complot al vezicii cu bb. Sa ne antreneze. Cat despre dormit cu bb, asha ceva imi ziceau si colegele, si moasha la curs, ca o sa adorm cu el la tzatza. Moasha povestea ca la un moment dat dormea cu bb la san, din pacate sanul a ajuns pe plapuma si bb urla...si ea cu bb in bratse dormea, ca nu auzea nik.

andreap , haoleo, la Big berceni?? si pana la City mall a nascut?? pai... io stau la 200m de Big berceni!! Daca se ia???
Si pana in victoriei...sunt mancata!! Alta tema de visat

38 soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare burtici

Wooow ce de bebi au aparut Felicitari mamicilor !!! si bun venit bebeilor in lumea noastra ! De-abia astept sa citesc povesti cu detalii si sa vad muuulte poze, pana acum am vazut doar comoara Inei

Vad ca fetele m-au chemat la apel stati linistite, nu a venit inca barza in Belgia, dar asa de tare mi-as dori, caci nu mai suport, cu mancarimile astea, in plus e si stresul daca bebe e bine ... Acum doua zile nu prea a miscat, el care era atat de activ... o facea pe mortul in papushoi, m-am cam panicat... dar a doua zi a revenit la normal si a fost treaz si jucaush non stop. Am si eu nopti fara somn, am parasit chiar si patul conjugal, pt ca ma scarpin ca o maimutza !!! Ziua sunt ametita, pt ca nu dorm deloc noaptea, si trebuie sa mai si lucrez, stau non stop cu laptopul in fatza. Stiu ca fiecare dintre voi are probleme (arsuri, gretzuri, dureri) - uite ca io am mancarimi... si asa de ciuda imi este, ca ma simteam excelent !!! Uitam de burtica... nici macar spatele nu ma doare.

In fine, medicul meu ia lucrurile foarte a la legere, asta ma cam oftica si a zis ca nu vrea sa imi declanseze nasterea inainte... dar azi ma tin de capul lui, ca nu mai pot. Acces la analize nu am, deci habar nu am ce valori au iesit la transaminaze si bilirubina si nici in alta parte nu pot sa ma duc. Am intrebat medici in tara care mi-au zis ca ei ar face cezariana in saptamana 37, riscul pt bebe fiind mare din saptamana 38 ! Iar eu luni incep 38 Nororc ca am o carutza de treaba, mai uit si eu de problema asta.

Silvia - ai facut analizele hepatice ? si bilirubina ? Cum te mananca pe tine (pe tot corpul sau doar local) ? la mine noaptea e cel mai rau, mai ales picioarele si mainile, aproape imi bag unghiile in carne...

Voiam sa ii dau un poetei noastre - wooow frumoasa poezie !!! si sa o incurajez pe Simona - mai e putin si vine bebe yuupii!

Si sper ca toate mamicile care se duc la doctor sa vina cu vesti bune.

Pupici tuturor

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput