Acusi mamici de mai-iunie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 12
Simonix spune:
Fetelor, mercic de incurajari - eu dau fuga la medic (tot nu au venit rezultatele !! cred ca nasc si vin dupa aia!) si imi prescrie alt medicament - poate ma ajuta... Poate insist sa imi faca si eco, desi bebe e zvapaiat azi...
Simona cu 
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
YLARI spune:
quote:
Originally posted by Simonix
Fetelor, mercic de incurajari - eu dau fuga la medic (tot nu au venit rezultatele !! cred ca nasc si vin dupa aia!) si imi prescrie alt medicament - poate ma ajuta... Poate insist sa imi faca si eco, desi bebe e zvapaiat azi...
Simona cu
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
Cum am facut si eu analiza ptr determinarea de anticorpi ptr incompatibilitatea de grup sanguin si mi-au zis ca e gata in maxim 3 saptamani!!! Saru'mana, sunt si cu bebe in bratze pana atunci... Hmmm, dar ma rog, am facut-o! Poate iese totusi inainte :)
YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
leeloo2004 spune:
fetele, eu o iau spre casa - va urez un weekend placut si petrecere frumoasa de Florii!!
Simo - eu nu pot intra in weekend, dar intrucit sunt convinsa ca bebele tau vine pina luni, eu iti urez de pe acum nastere usoara si un bebe sanatos si mincacios!
Gabriela
35+ cu
AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
simonacip spune:
Cleo m-ai facut sa rid...vrei si tu un dop, ha??De azi dimineata cind am fost la toaleta eram plina de ...dop
. Acuma de fiecare data cind merg la pipi si ma sterg, mai gasesc cite un pic pe hirtie...
Sa stii ca si eu imi doream la david sa vad dopul ala faimos...dar n-am avut parte, in schimb am avut parte de ruperea membranelor...
Ei, acuma m-am saturat de atita dop, sincera sa fiu...![]()
In ce priveste vizitatorii...eu am anuntat ca macar prima luna vreau liniste si ca bb n-are nevoie de microbi...De fapt in mare parte eu aveam nevoie de liniste...
Si acum la fel voi face, n-am nevoie de vizite prea multe...
Mihaser, va anunt eu cind bagam majoretele, ca sa nu oboseasca fetele astea degeaba, poate se baga careva inaintea mea, eu stiu?? SI sa fie fetele fresh 

Leeloo si eu sunt stresata de ideea ca ma apuca si n-am ce face cu david unde sa-l duc repede, mai ales ca maica-mea pleaca in we la Crasna...La urma urmei daca ma apuca noaptea sa zic, o sa-l luam cu noi la spital si sotul se va intoarce acasa cu el dupa ce ma lasa acolo...Asta in caz de extrema urgenta....
Depinde acum, vom vedea cu va fi...Altfel, el merge la cresa in timpul saptaminii si ai mei mi-l pot lua de acolo si tine pina vine sotul sa-l ia...Si asa, stam doua -trei zile in spital...Oooff, abia astept sa treaca faza asta...
Denisa 73, ma bucur ca bb e bine, gata e si el la termen acum
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 8 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
socrate spune:
Ancaurn super camera. Eu sufar un pic ca nu am decat doua camere si bb nu va avea camera lui de la inceput, dar oricum il tin 6 luni cu noi in dormitor, dupa aia il mut in sufragerie si la anul vrem sa ne mutam la 3 camere ca sa aiba fiecare camera lui.
Simonix, nu stiam ca e asa de grav. Imi pare rau si iti tinem pumnii.
Simonacip inca un pic si scapi. Este tare nasol sa stai asa sa astepti ce se intampla, cand se intampla si tot asa.
Cleo esti dementiala. Mai ai un pic de rabdare ca vine si bebe, parca te vad ca dupa aia o sa iti para rau ca nu ai profitat de aceste zile de liniste. Cel putin asta zice toata lumea. Plimbarea e buna, la fel si activitatile de sub paturica dar nu te apuca sa muti mobila ca se pot intampla alte alea.
Deci, am inghesuit niste pampersi in geanta, am scos o bluza si o pereche de pantaloni ale lui bb. Eu raman la o geanta. O sa intreb cum e cu reanimarea etc. si daca ma baga la operatie si dupa aia la reanimare las geanta la tati si o aduce el cand ma duc in rezerva. Pana atunci si eu si bebe putem sa stam cu hainele de spital.
Om vedea, banii sa ii am aproape ca restul se va rezolva.
Cred ca il corup pe tati cand vine sa ma scoata un pic la plimbare. V-am zis ca e grijuliu, nu pot sa ies fara el, nu pot sa fac baie fara sa ma introduca si sa ma scoata din cada. Cum opresc apa la dus se prezinta tzop sa ma scoata din cada. E un dulce si il iubesc enorm, acuma el este cu sustinerea, l-am auzit intr-o seara ca ii explica unui prieten cum ca eu sunt agitata ca e totusi o schimbare majora si tot asa si el tb sa faca tot sa ma simt bine. Imi venea sa il pup dar nu e frumos sa asculti conversatiile altora. Asa ca l-am pupat asa ca il iubesc enorm.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+
AMR 12-14 zile apx.
simonacip spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
fetele, eu o iau spre casa - va urez un weekend placut si petrecere frumoasa de Florii!!
Simo - eu nu pot intra in weekend, dar intrucit sunt convinsa ca bebele tau vine pina luni, eu iti urez de pe acum nastere usoara si un bebe sanatos si mincacios!
Gabriela35+ cu
AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Intrucit si data trecuta ai avut gura aurita, m-a apucat emotia...Sa te auda Dumnezeu si sa ne auzim cu bine

David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 8 zile
Daviduchele meu
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by cleo78quote:
Originally posted by simonacip
Simonix...oof, biata de tine, prin ce treci, hai ca va fi bine, ai sa vezi...N-o fi timpit dr ala, cred ca totusi sunt destul de responsabili cind e la mijloc o problema de genul asta...
Ancaurn am vazut si eu camera Cezarei, e tare dragutza si colorata, si luminoasa vorba Alinei_anto...imi plac mult camerele luminoase care dau spre rasarit, din fericire si apartamentul meu e luminos, asta imi place toata vara la el...
Silvia, da din pacate, iar dop, dar sper sa nua jung si la ricin again...Stiu eu ce spun...Acuma sa vedem cum vrea bb. Dopul asta e mai scirbos ca primul, mai galbui si de fiecare data cind merg la pipi mai ramine pe hirtie din el...L-am pozat dar nu vi-l arat ca
...
Ce sa va mai zic? Pupici tuturor as fi vrut sa am mai mult timp sa va citesc pe indelete...
David (10 nov 2004) si
SimonaAMR 8 zile
Daviduchele meu
si noi te pupam!!
De cate zile pierzi dop? Ca eu..nu vaz nicio urma de dop.
vreau si io un dop....Am innebunit. Clar.
Ei, oricum voi naste io candva. Au inceput insa sa se crizeze soacra mea, ca: cand nasc?? ca de ce nu am raspuns aseara la tel? si faze din astea. Ar trebui sa ii calesc putin, sa ma fac ca nu aud NICIODATA tel. Cu scuze de genul: eram in cada, eram in piatza etc. Mai nou, cumnata mea e disperata: cum?? nu nasc pana pe 1 mai?? pai ea ce face in concediu???? ca si-a luat concediu sa vada pe bb.
Chiar, acu sa cer parerea burticilor nr 2, voi cum ati suportat fluxului de vizitatori si a celor care se auto invita?
Pt ca ieri am fo intr-o situatie penibila: o fosta colega de fack. cu care m-am vazut in ultimii 10 ani de 3 ori, s-a autoinvitat la mine, ba chiar a zis ca ramane o noapte in Bucuresti. Alta data cand a mai trecut pe aici, am luat-o la mine, sa nu caute hotel, dar acum, gravida-cat hipopotamul, nu dorm cu tati in pat....si nu am unde sa culc musafiri, asha ca m-am facut ca ploua la aluziile ei ca isi cauta hotel, si sa ii recomand unul mai eftin.
Intodeauna am fo amabila cu toti cei cu probleme, fie ca veneau la analize , la spitale, sau aterizau noaptea, si nu aveau tren sa plece acasa. Dar acum...; dar dupa ce nasc, va dati seama ca nu o sa am
timp de primit si gazduit!
Cum scap de ei?
In afara ca nu ma mai ofer...gazda primitoare, sau daca vin in vizita- ii las cu tati, ca io tre sa alaptez bb-si sa mai dorm, si asta nu o sa fac in public.
38
![]()
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 2 sapt
cleo sa stii ca ai dreptate. si eu am inceput, intr-un mod bizar, sa simt mai mult nevoia sa fiu singura, sau cu sotul. nu-mi place sa fac sau sa primesc vizite, eu care eram innebunita sa nu stau singura o clipa, aveam tot timpul cate o prietena pe la mine. dupa ce s-o naste fetita nu stiu ce sa fac ca o sa fiu crizata sa nu puna nimeni mana pe ea, sa nu vina nimeni in vizita, deja ma enerveaza gandul ca o sa am casa plina si nici un pic de intimitate

deja ma apuca groaza. oare sunt rea? ca-mi doresc sa fiu singura in astfel de momente? am auzit ca dupa cateva luni te apuca isteriile si crizele de singuratate. 
si depresiile. oooofPoze Iulia
32 viitoare mamica de

YLARI spune:
Ajutooooor!!!!
Fetelor, ma scuzati... ma ustura in
ceva de speriat!!!! Cred ca m-am pricopsit cu hemoroizi.............. M-am dat cu crema de galbenele. Nu stiu ce altceva sa fac. M-a apucat asa, de-odata... Cred ca m-a injurat cineva...............
Scuzati detaliile...
YLARI 
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
socrate spune:
Si sa va impartasesc viziunea mea despre vizitatori : multumesc nu.
Cand sunt pregatita chem eu. Pana atunci fiecare sa se multumeasca cu poze. Noroc ca parintii mei sunt departe deci nu vin, soacra mea...om vedea cum scapam o vreme. Restul, pot sa le spun direct pe fata ca nu primesc pe nimeni. Bine daca o sa imi faca placere sa vad pe cineva, asta e alta poveste, ii invitam noi.
Am vazut de dimineata emisiunea cu depresia postnatala. Am cazut de acord cu tati ca avand in vedere ca nu avem cine sa ne ajute, din asta nu o sa servesc dupa nastere, deci depresii sa faca cine isi permita. Eu o sa fiu o super mamica care o sa faca exact cat poate, si singura ei grija va fi sa aiba laptic pentru bebe. Restul dumnezeu cu mila.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+
AMR 12-14 zile apx.
iulia83 spune:

Ylari ai mancat cumva de la KFC? ca mine de obicei cand bag o portie de aripi mi se intampla sa ma usture. ce hemoroizi???? 

Poze Iulia
32 viitoare mamica de

...