Acusi mamici de mai-iunie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by iulia83

quote:
Originally posted by cleo78

quote:
Originally posted by simonacip

Simonix...oof, biata de tine, prin ce treci, hai ca va fi bine, ai sa vezi...N-o fi timpit dr ala, cred ca totusi sunt destul de responsabili cind e la mijloc o problema de genul asta...
Ancaurn am vazut si eu camera Cezarei, e tare dragutza si colorata, si luminoasa vorba Alinei_anto...imi plac mult camerele luminoase care dau spre rasarit, din fericire si apartamentul meu e luminos, asta imi place toata vara la el...
Silvia, da din pacate, iar dop, dar sper sa nua jung si la ricin again...Stiu eu ce spun...Acuma sa vedem cum vrea bb. Dopul asta e mai scirbos ca primul, mai galbui si de fiecare data cind merg la pipi mai ramine pe hirtie din el...L-am pozat dar nu vi-l arat ca ...

Ce sa va mai zic? Pupici tuturor as fi vrut sa am mai mult timp sa va citesc pe indelete...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

si noi te pupam!!
De cate zile pierzi dop? Ca eu..nu vaz nicio urma de dop .

vreau si io un dop....Am innebunit. Clar.
Ei, oricum voi naste io candva. Au inceput insa sa se crizeze soacra mea, ca: cand nasc?? ca de ce nu am raspuns aseara la tel? si faze din astea. Ar trebui sa ii calesc putin, sa ma fac ca nu aud NICIODATA tel. Cu scuze de genul: eram in cada, eram in piatza etc. Mai nou, cumnata mea e disperata: cum?? nu nasc pana pe 1 mai?? pai ea ce face in concediu???? ca si-a luat concediu sa vada pe bb.

Chiar, acu sa cer parerea burticilor nr 2, voi cum ati suportat fluxului de vizitatori si a celor care se auto invita?
Pt ca ieri am fo intr-o situatie penibila: o fosta colega de fack. cu care m-am vazut in ultimii 10 ani de 3 ori, s-a autoinvitat la mine, ba chiar a zis ca ramane o noapte in Bucuresti. Alta data cand a mai trecut pe aici, am luat-o la mine, sa nu caute hotel, dar acum, gravida-cat hipopotamul, nu dorm cu tati in pat....si nu am unde sa culc musafiri, asha ca m-am facut ca ploua la aluziile ei ca isi cauta hotel, si sa ii recomand unul mai eftin.
Intodeauna am fo amabila cu toti cei cu probleme, fie ca veneau la analize , la spitale, sau aterizau noaptea, si nu aveau tren sa plece acasa. Dar acum...; dar dupa ce nasc, va dati seama ca nu o sa am
timp de primit si gazduit!
Cum scap de ei?
In afara ca nu ma mai ofer...gazda primitoare, sau daca vin in vizita- ii las cu tati, ca io tre sa alaptez bb-si sa mai dorm, si asta nu o sa fac in public .

38 soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 2 sapt

cleo sa stii ca ai dreptate. si eu am inceput, intr-un mod bizar, sa simt mai mult nevoia sa fiu singura, sau cu sotul. nu-mi place sa fac sau sa primesc vizite, eu care eram innebunita sa nu stau singura o clipa, aveam tot timpul cate o prietena pe la mine. dupa ce s-o naste fetita nu stiu ce sa fac ca o sa fiu crizata sa nu puna nimeni mana pe ea, sa nu vina nimeni in vizita, deja ma enerveaza gandul ca o sa am casa plina si nici un pic de intimitate deja ma apuca groaza. oare sunt rea? ca-mi doresc sa fiu singura in astfel de momente? am auzit ca dupa cateva luni te apuca isteriile si crizele de singuratate. si depresiile. oooof

Poze Iulia 32 viitoare mamica de

Sa stii ca nu esti rea!Exact asa ma simt si eu!!Si in plus ce ma dispera ca deja soacra-mea mi-a spus ca atunci cand voi naste ea isi ia o luna de concediu sa stea la noi sa ma ajute!Si nu ma incanta deloc ideea!Poate si eu sunt rea ,dar i-am spus ca eu nu vreau sa imi obisnuiesc copilul cu bratele si chestii de cocoloseala!Si ea ce raspuns imi da:DA tu crezi ca eu nu o sa il tin in brate!!!ioiii ca nu vreau nici sa ma gandesc

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Aoleu!!! Ce KFC, ca nu mai ies din casa de o saptamana, sunt consemnata la pat!!! Ieri am fost la diverse treburi si atat.
Am mancat niste ceapa verde. Ok, vreo 3 cepe verzi... de la ele o fi??? Mama, dar ce mi-au mai placut... insa daca asta e pretul... sa nu o mai vad!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Socrate, da asa e..incertitudinea asta e prea mare..si totusi stiu ca e aproape, dar nu stiu cind si cum, etc...Acum ne-a povestit Andreea - fara nici o intentie fata- despre tipa care a nascut in masina...si n-am cum sa nu-mi fac si scenariul asta..

Dragutz tati tau cel grijuliu...
Iulia, andreea 27 si fetele celelalte care vorbeati despre musafiri, etc...sa nu-i respingeti brutal pe toti. EU am avut-o pe mama si pe soramea totusi care m-au ajutat enorm in prima luna...Eram cam disperata marturisesc...si singura, trebuia sa si gatesc, sa ma duc la toaleta sa stau cite o ora ca eram si cu fundul varza...Veneau ele si ma ajutau cit puteau..in fiecare zi. Mie mi-a prins grozav. Nu aveam nevoie de altcineva, alti musafiri care aveau chef de vorba etc. Dar de ajutor am avut nevoie si d'aia va dau un sfat mic...dc vreti sa-l primiti - sa nu refuzati total un sprijin, doar atunci cind ajungeti acasa cu bb si vedeti ca va descurcati, ca n-aveti nevoie de cineva sa stea macar 2 ore cu el ca voi sa va odihniti sau pur si simplu sa va ocupati un picut de voi (o baie calda, o manichiura, etc)
fetele, sa nu mi-o luati in nume de rau...Adica pastrati o portita mica acolo

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Simonix, m-ai pus pe ganduri...
Cleo, aceeasi problema cu musafirii o am si eu. Deja multi s-au anuntzat ca de abia asteapta sa nasc ca sa vina pe la mine, sa-l vada pe bb, etc. Eu nu suport nici parintii+socrul Pai ce sa caute la mine in primele zile? Sa se fatzaie la baie de 100 de ori pe zi? La mine baia e langa dormitor si bazinul de la wc face super zgomot. Poti sa le zici sa mearga la toaleta in mall? Nu poti.. Stiu ca sunt exagerata, dar ce sa caute toata lumea cu microbii de pe afara in camera la puiul meu? Doar tati dupa ce s-a dezinfectat are voie. Si mi-am pus covor bej ca sa vad exact urmele de mizerie pe jos. Cred ca ii ard lui tati shosetele daca nu le lasa la usa. Si il controlez la unghii cand vine in camera la bb( ca la scoala). Cel putin la inceput...
Si, intr-adevar, eu o sa am programul varza, nu mai am timp de stat la taclale cu musafirii. Mai vb cu o prietena pe yahoo si din cand in cand zice: "brb ca plange, tb sa-l schimb" Pai eu daca aud un piuit am sarit instant, nu mai am timp nici sa tastez "brb". Dar sa mai am si musafiri...
Asa ca eu le dau sms dupa ce nasc si dupa aia ma dau lovita, le zic ca sunt inca in spital, sa stea cuminti ca ii anuntz eu cand vin acasa. Dupa aia nu le mai raspund la tel, oricum il dau pe silent si ma fac ca au sunat si ei exact cand eu dormeam, alaptam, etc.
De fapt, eu le-am cam zis adevarul, de la obraz.. De ex ma suna maica-mea si zice: o sa-l mai trimit pe taica-tu( e la pensie) sa stea cu tine in primele luni, sa te ajute. Iar eu i-am taiat-o franc: ce sa caute pe capul meu? Poate fac ragade si tb sa stau cu sanii la aer prin casa. Sau poate vreau sa-mi reaiau si eu viatza sexuala. Pai nu? Sau, mai rau, poate vreau sa-i zic vo 2 lu' tati. Sa-mi fie jena la mine in casa ca mai e lume? Sa ma apuce spumele alea mari ca tin in mine? Nu frate, stati la voi acasa. Ne vedem la o terasa( cand oi putea) sa mai ies si eu la aer, nu veniti tot in casa ca mi-a ajuns cat am stat toata sarcina Hai ca m-am amabalat

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Dragi mamici-burtici,

De-abia am terminat de citit cele 3 capitole din urma, ca sa vad ce si cum s-a mai petrecut. Felicit mamicile, le doresc sanatate lor si puiutilor lor si mult, mult noroc! Incepe sa ma ia nerabdarea-teama-bucuria...e un amestec complex de sentimente la gandul ca mai am un strop de asteptat.Luni merg la control si atunci nenea doctorul imi va spune daca mai pot astepta pana pe 27 aprilie. Pana atunci, si asta e justificarea la faptul ca nu prea-s activa pe forum, stau cuminte in pat, ca mi-e teama sa nu-l fortez pe bebe la iesire. Cum simt ca mi se intareste burtica si ma ia cate o durere de spate mai serioasa, iau un no-spa si tusti, la tv...am seria "Lost" si casc ochii toata ziua la parasitii aia.
Am vazut la emisiunea Prima zi ca la declararea copilului la Stare civila e nevoie carte de identitate parinti (doar original???) si de certificatul constatator eliberat de la spital. Mai e nevoie de altceva????
Va pup si sa fiti sanatoase!!!

Adidana 37+

http://bd.lilypie.com/frYQp3.png

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Socrate, da asa e..incertitudinea asta e prea mare..si totusi stiu ca e aproape, dar nu stiu cind si cum, etc...Acum ne-a povestit Andreea - fara nici o intentie fata- despre tipa care a nascut in masina...si n-am cum sa nu-mi fac si scenariul asta..

Dragutz tati tau cel grijuliu...
Iulia, andreea 27 si fetele celelalte care vorbeati despre musafiri, etc...sa nu-i respingeti brutal pe toti. EU am avut-o pe mama si pe soramea totusi care m-au ajutat enorm in prima luna...Eram cam disperata marturisesc...si singura, trebuia sa si gatesc, sa ma duc la toaleta sa stau cite o ora ca eram si cu fundul varza...Veneau ele si ma ajutau cit puteau..in fiecare zi. Mie mi-a prins grozav. Nu aveam nevoie de altcineva, alti musafiri care aveau chef de vorba etc. Dar de ajutor am avut nevoie si d'aia va dau un sfat mic...dc vreti sa-l primiti - sa nu refuzati total un sprijin, doar atunci cind ajungeti acasa cu bb si vedeti ca va descurcati, ca n-aveti nevoie de cineva sa stea macar 2 ore cu el ca voi sa va odihniti sau pur si simplu sa va ocupati un picut de voi (o baie calda, o manichiura, etc)
fetele, sa nu mi-o luati in nume de rau...Adica pastrati o portita mica acolo

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

Nu iau in nume de rau si stiu ca e bine sa ai pe cineva langa tine,dar stiu cum e socra mea si o sa mi-l cocoloseasca toata ziua ,ca vad cum face cu tati,si apoi cand o sa plece eu o sa raman si nu vreau sa stau toata ziua cu e in brate!!!Stiu ca e super greu,dar mai bine singura!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Am uitat sa modific semnatura, scuzati repaosul din cerebel.
Si ca fpat divers, azi am fost la biserica, sa ma spovedesc-impartasesc...bebe e asteptat pe deplin acum.
Inca o pupatura de la noi.

Adidana 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Si eu sunt de acord cu Simona ca e bine sa ai pe cineva in primele zile sa te ajute un pic (cu un gatit, o curatenie, din astea) dar e foarte important cine e persoana aia; daca se poate sa fie mama, sora, daca te intelegi mai bine cu soacra, sa fie soacra, in niciun caz o persoana cu care tu te intelegi de "fatzada" sau o soacra din aia "dulce" cu care te intepi reciproc. Ca ai nu ai nevoie de asa ceva, ci de o persoana care sa te iubeasca nu sa apuce sa te critice judece mai in gand sau mai cu glas. Cat despre prezenta rudelor de sex masculin, drept ajutor... neah, n-as intelege, dar depinde iar de situatia fiecaruia... eu crescuta doar de mami, n-am cum sa inteleg.

Lori 33+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Adidana13

Am uitat sa modific semnatura, scuzati repaosul din cerebel.
Si ca fpat divers, azi am fost la biserica, sa ma spovedesc-impartasesc...bebe e asteptat pe deplin acum.
Inca o pupatura de la noi.

Adidana 38+

Si io am fost ieri la biserica!!! M-a impartasit (in sfarsit, ca pana acum nu am meritat - ba fumam, ba preacurveam... :) )
La intrebarea legata de declararea lui bb nu stiu sa iti raspund (am zis ca macar cu atat sa se streseze si tati - sa nu credeti ca si-a pus vreo intrebare pana acum) Ba chiar as veni si eu cu o alta intrebare: unde declari pe bebe? La starea civila a carui sector? Unde locuiesti sau unde se afla spitalul unde nastem?

Sunt in ceatza locala :)

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am mai pus niste poze cu Andrei de saptamana trecuta, daca vreti sa vedeti, sunt www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-04-10" target="_blank">aici, si un filmulet tot cu Andrei, bagat in priza , www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-04-16/17:23:24" target="_blank">aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput