Acusi mamici de mai-iunie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Gata , am terminat si tema si tot simt ca ma invart ca un c** intr-o galeata ... parca n-am nici un sens sau scop . Nu se mai pune ca sunt ametita de parca as fi baut ultimele zile non-stop.
Ah zilele trecute am fost sa-i cumpar unei prietene un cadou pt ziua ei. In fine , am gasit cadou, l-a impachetat vanzatoarea, eu intr-un mod f natural si normal am inhatat punga si pe aici ti-e drumul. Normal ca saraca femeie a zis ca vreau sa fug fara sa-i platesc si a inceput sa se agite pe acolo. Pe mine brusc ma luase surzenia si la un mom dat am vazut cum se uita lumea la mine ca la hot . Bun, m-am intors , am platit . Mi-am revenit din cele 15 mii de culori pe care le luase fatza mea in cele 5 min.
La urmatoarele cumparaturi ghiciti ce am facut ? Ei bine, da!! Era iar sa fug ca o infractoare fara sa platesc. Si daca nici asta n-a fost deasjuns , pana si la medicul ginecolog am trecut prin acelasi tipar .
Clar, gravidenia nu-i prieste neuronului.

Bun , Cleo, din cate stiu eu , cap fix inseamna ca BB se pregateste de lansare. Cand e mobil nu e inca fixat ( ce logica de fier am )Deci esti pe calea cea buna. Vine acusica Taurasul lu' mama .

Ma duc sa pap si apoi sa fac o baitza .
va

Adriana 36+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Silvia - eu se pare ca am o afectiune la ficat: acesta nu mai proceseaza acizii biliari care in loc sa fie eliminati, se raspandesc in sange si asta da mancarimile. Mai am si alte simptome (urina f inchisa la culoare si scaun decolorat - scuzati de detalii). Afectiunea asta este destul de rara (sau nu prea se cunoaste, deoarece sigurul simptom in cele mai multe cazuri este mancarimea - si aceasta poate fi moderata, sau mamicile nu indraznesc sa raporteze o asemenea problema). Se numaste colestaza gravidica. Cel mai bine se vede in analizele de sange: transaminazele (ceva pe la ficat), bilirubina (pe la bila :D) si sarurile biliare (o analiza care ia mai mult timp).

Buuun... si afectiunea asta nu prea se trateaza... din pacate este rea pentru bebemic, care poate fi afectat de acesti acizi rai rai. Riscul ar fi de nastere prematura (la noi nu mai e cazul) sau mai rau (si aici nu insist ...). Se pare ca pe masura ce varsta sarcinii creste, riscul se mareste pt bebe. De aceea in general se declanseaza nasterea prin saptamana 37 - 38 (in caz ca valorile transaminazelor sunt MUUULT marite). Doctorii prefera sa nu isi asume nici un risc si bebele (la termen) este scos si ingrijit afara, daca este necesar. Mai exista un risc de hemoragie la mama si la fat - acesta se reduce prin administarea de vitamina K in timpul travaliului si dupa nastere.

Afectiunea dispare dupa nastere. Sansele ca la a doua sarcina sa faci colestaza sunt de 70-90%. Deci ...

Acum, eu nu sunt medic - am facut un rezumat la ceea ce am citit. Am inteles ca decizia de provocare a nasterii depinde de valoarea transaminazelor - eu nu stiu cum e la mine pt ca analizele sunt la doctor. El mi-a zis ca "nu e grav pt bebe" - desi sunt stresata, nu pot lua eu o decizie medicala. In mod normal, daca boala se declanseaza mai devreme, se fac monitoring + analize de sange saptamanale si se da un tratament cu rezultate relative... uneori merge, alteori nu. De asemenea se incearca eliminarea mancarimii. Tu faci cezariana in saptamana 38 - este perfect ;) mai ai un pic - monitorizeaza-l pe bebe, vezi cum evolueaza mancarimile si eventual intreaba-ti doctorul. In orice caz, nu te panica :) Problema este la mine, deoarece medicul meu de o saptamana ma pune sa il sun in fiecare zi dupa rezultate (care nu mai vin!)... si nu vrea sa imi declanseze nasterea mai devreme... pe motiv ca "nu e grav pentru fat". Incerc sa stau calma, si la mine mai este putin putin :)

Scuze de acest mesaj luuuung ...

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by SilviaPop

HAMID REZA AYATOLLAHI - moldovean? E bine!
Eu m-as fi ingrijorat daca era negru si-l chema Ion

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
http://www.flickr.com/photos/24655172@N05/

Foarte tare asta cu Ion negru!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Simonix...oof, biata de tine, prin ce treci, hai ca va fi bine, ai sa vezi...N-o fi timpit dr ala, cred ca totusi sunt destul de responsabili cind e la mijloc o problema de genul asta...
Ancaurn am vazut si eu camera Cezarei, e tare dragutza si colorata, si luminoasa vorba Alinei_anto...imi plac mult camerele luminoase care dau spre rasarit, din fericire si apartamentul meu e luminos, asta imi place toata vara la el...
Silvia, da din pacate, iar dop, dar sper sa nua jung si la ricin again...Stiu eu ce spun...Acuma sa vedem cum vrea bb. Dopul asta e mai scirbos ca primul, mai galbui si de fiecare data cind merg la pipi mai ramine pe hirtie din el...L-am pozat dar nu vi-l arat ca ...

Ce sa va mai zic? Pupici tuturor as fi vrut sa am mai mult timp sa va citesc pe indelete...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Simonix...oof, biata de tine, prin ce treci, hai ca va fi bine, ai sa vezi...N-o fi timpit dr ala, cred ca totusi sunt destul de responsabili cind e la mijloc o problema de genul asta...
Ancaurn am vazut si eu camera Cezarei, e tare dragutza si colorata, si luminoasa vorba Alinei_anto...imi plac mult camerele luminoase care dau spre rasarit, din fericire si apartamentul meu e luminos, asta imi place toata vara la el...
Silvia, da din pacate, iar dop, dar sper sa nua jung si la ricin again...Stiu eu ce spun...Acuma sa vedem cum vrea bb. Dopul asta e mai scirbos ca primul, mai galbui si de fiecare data cind merg la pipi mai ramine pe hirtie din el...L-am pozat dar nu vi-l arat ca ...

Ce sa va mai zic? Pupici tuturor as fi vrut sa am mai mult timp sa va citesc pe indelete...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

si noi te pupam!!
De cate zile pierzi dop? Ca eu..nu vaz nicio urma de dop .

vreau si io un dop....Am innebunit. Clar.
Ei, oricum voi naste io candva. Au inceput insa sa se crizeze soacra mea, ca: cand nasc?? ca de ce nu am raspuns aseara la tel? si faze din astea. Ar trebui sa ii calesc putin, sa ma fac ca nu aud NICIODATA tel. Cu scuze de genul: eram in cada, eram in piatza etc. Mai nou, cumnata mea e disperata: cum?? nu nasc pana pe 1 mai?? pai ea ce face in concediu???? ca si-a luat concediu sa vada pe bb.

Chiar, acu sa cer parerea burticilor nr 2, voi cum ati suportat fluxului de vizitatori si a celor care se auto invita?
Pt ca ieri am fo intr-o situatie penibila: o fosta colega de fack. cu care m-am vazut in ultimii 10 ani de 3 ori, s-a autoinvitat la mine, ba chiar a zis ca ramane o noapte in Bucuresti. Alta data cand a mai trecut pe aici, am luat-o la mine, sa nu caute hotel, dar acum, gravida-cat hipopotamul, nu dorm cu tati in pat....si nu am unde sa culc musafiri, asha ca m-am facut ca ploua la aluziile ei ca isi cauta hotel, si sa ii recomand unul mai eftin.
Intodeauna am fo amabila cu toti cei cu probleme, fie ca veneau la analize , la spitale, sau aterizau noaptea, si nu aveau tren sa plece acasa. Dar acum...; dar dupa ce nasc, va dati seama ca nu o sa am
timp de primit si gazduit!
Cum scap de ei?
In afara ca nu ma mai ofer...gazda primitoare, sau daca vin in vizita- ii las cu tati, ca io tre sa alaptez bb-si sa mai dorm, si asta nu o sa fac in public .

38 soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Simonix - nasoala faza - dar vorba fetelor, stie dr ce spune, asa ca multa bafta iti urez si sa fie totul bine si cu tine si cu bb!

Cleo - dr.Hamid e la CFR 2? Parca imi suna cunoscut...

Anacaurn - foarte frumoasa camera! Auzi, o sa ii pui pe amindoi in camera de la inceput? Sau pe bb il luati cu voi la inceput?

Gabriela 34+ cu AMR 6 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Fetelor,am fost ieri la dr si mi-a ma felicitat si moasa si dr. au spus ca am facut bine ca am refuzat internarea si inducerea nasterii,caci am avut dreptatae era prea devreme si uita asa a mai stat o saptamana de atunci.Mi-a zis totusi ca mai e lichid numai intr-un singur loc,dar nu la masurat ca nu are eco bun, si a mai zis ca daca copilul se misca la sfarsit de sapt mai putin sa ma duc la spital.Eu sper sa ajunga pana luni cand e la termen si ma duc sa fac iar eco bun.Pana atunci va pupic dulce si sa dea Dumnezeu sa fie bine la toata lumea!

36+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ancaurn multumesc pentru mesaj! Super fain ti-a iesit camera,insa stiu si eu ca in cateva ore nu va mai fi asa...am si eu un taifun! Am vazut poze cu burtica si cu Cezara ta!

Cleo...cred si io ca numai de musafiri nu ai chef...si din astia de nu te-ai mai intalnit de 10 ani cu ei! Lasa nu te mai stresa ca sunt locuri destule la Ibis!

Simo zici ca ai pierdut dopul...pai scoatem iar majoretele de la naftalina!

Simonix bine ai revenit! Lasa ca o sa fie totul bine cu bebe! Iti doresc multa sanatate!

Laura ma bucur ca ti-au placut hainutele...lasa ca ii faci si tu o surioara lu` Mirciulica...poate tot asa la dublu cu sis!

Pupici tuturor!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by leeloo2004

Simonix - nasoala faza - dar vorba fetelor, stie dr ce spune, asa ca multa bafta iti urez si sa fie totul bine si cu tine si cu bb!

Cleo - dr.Hamid e la CFR 2? Parca imi suna cunoscut...

Anacaurn - foarte frumoasa camera! Auzi, o sa ii pui pe amindoi in camera de la inceput? Sau pe bb il luati cu voi la inceput?

Gabriela 34+ cu AMR 6 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Filantropica. In victoriei. Pe acolo pe unde a trecut Summit-ul, si au lasat radiatii!

Mergi la inceput

fetelor...dupa ce nashtem...credeti ca mai apucam sa scriem macar un post pe zi? Ca de cetit... mai in diagonala, asha.
O sa imi fie dor de vremurile astea....

Mergi la inceput