Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 55

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

gata, marti fac si eu laparo nr 2 si histero .Nu v-am mai scris pt ca luna asta nu am mai facut nimic ,am tinut post si nu am noutati..Luni ma duc pt internare si analize sa vedem si la ce ora o sa fie operatia.Eu astept uratii trebuiau sa vina azi dar ii simt eu ca sunt pe aproape.Imi este totusi putin teama dar de anestezie ,sper
sa prinda bine .Si promit sa va aduc vesti bune..
Si la multi ani tuturor florilor

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Pammy , chiar ma intrebam de ce nu mai dai vreun semn pe-aci... Iti tin pumnii ! sa vii cu rezultat bun!
Camid , asteptam un raspuns de la tine ? cum a fost azi la laparo ?

http://ana_conda.pho.to/albums/untitled_gallery/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Fetelor , a mai recomandat Tutu la cineva GIFT ,...pana la FIV ?? (are mult mai multe sanse decat Fiv-ul !)

http://ana_conda.pho.to/albums/untitled_gallery/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

buna seara ,fetelor! azi am fost la Dr T si trebuie sa fac si histeroscopie!
a mai facut cineva histero pentru trompe infundate? a dat rezultate?cum este? este dureroasa?

se face cu anestezie totala?

Multumesc din suflet!

LA MULTI ANI!!! tuturor cu nume de floare!!!

http://tt.lilypie.com/jYzep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

ma primiti si pe mine in grupul vostru????
Zenobia, poti sa ma treci si pe mine te rog frumos in lista!

Am 28 ani, de 3 ani ne chinuim sa fc bb, de ~ 1 an sunt pacienta dr. T,in 2003 am avut un avort spontan si de atunci au inceput problemele. Am facut HSG - 2007 ( nu cu Dr.T), monitorizari Laparoscopie (Apr.2008) - rez. trompe infundate din uter, urmeaza sa fac histeroscopie pentru a incerca sa se desfunde trompele.Sotul are astenozoospermie usoara si ia tratament Tribulus +Zinc.

MULTUMESC MULT

http://tt.lilypie.com/jYzep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid spune:

Gata, m-am operat, m-am intalnit si cu Arucs, eu am fost mai norocoasa, am intrat in operatie pe la 9:30, ea pe la ora 13.
La mine singura sansa FIV, trompele sunt infundate si cumva deplasate nu sunt pozitionate bine, ceva de genul asta. Asta mi-azis T.
va pup mai vorbim pt. ca nu pot sta prea mult la calc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

La multi ani tuturor celor cu nume de floricica!

Camid, imi pare rau pentru rezultat! Dar acum important este ca stii despre ce este vorba si ce ai de facut in continuare! Refacere usoara!
Tamaryllis, Vally, v-am trecut pe listuta.

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arucs spune:

Neata si va pup .
Gata am trecut si peste laparo si histero,zic eu cu bine cu toate ca inca sunt ametita si nu prea pot sa stau in fund.Despre rezultat ce sa va zic,am trompa stanga infundata pe la mijloc si nu se poate desfunda ,dar in rest este perfect,nu am avut chisturi,aderente,uterul este curat,deci mergem inainte cu toata increderea.
Mi-a fost tare frica,si am cand m-am trezit din anestezie plangeam si se chinuiau sa ma opreasca din plans,dar mi-am revenit repede apoi.Nu stiu de ce plangeam si cred ca m-am trezit cam greu pentru ca in sala m-au la luat pe la ora 13 si cand m-am trezit era 15.45.
Dar ,gata a trecut si acum mergem cu elan catre FIV.
Va multumesc inca o data pentru gandurile frumoase si va pupic.
Camid,fruntea sus si o sa fie bine la FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Multumesc Zenobia pt. listuta.
Refacere usoara, fetelor!
La multi ani, floricicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Fetelor, Madutz este dupa primul FIV facut la Viena!!!

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput