Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 55
Raspunsuri - Pagina 9
vally spune:
multumesc mult Zenobia pt lista!
Felicitari pentru MaDUTZ!!!!!!!!
http://tt.lilypie.com/jYzep2.png
danielac100 spune:
Dragi Tutunarese,
Nu am mai intrat de mult pe forum pentru ca am luat si o pauza de monitorizari, stimulari si alte cele incercnd sa facem bebe pe cale naturala. Nu a iesit bebe si am reluat vizitele la Dr. T.
Am facut monitorizare, se pare ca totusi ovulez. Mi-a dat sa iau utrogestan in fiecare seara vreme de 10 zile. Dar am uitat daca una sau doua capsule. Imi puteti spune voi cate se iau, una sau doua? Eu am mai luat anul trecut dar am uitat.
Pe de alta parte, luna viitoare o sa fac IA. Ceea ce mi se pare ciudat este ca Dr. T mi-a zis sa iau clomifen din ziua 5 si in ziua 10 sa merg la monitorizare. La IA e tot asa de simplu???
Noi suntem OK amandoi, cu exceptia faptului ca de la laparoscopia de anul trecut mi-a mai aparut un chistulet. Asta ne mai lipsea ca in rest le aveam pe toate.
Va multumesc.
Daniela
huski spune:
Buna seara si la multi ani tuturor celor care poarta nume de floare!
desi sunt pacienta domnului doctor Tutunaru de mai bine de un an, nu am scris niciodata aici. Sper sa ma primiti si pe mine in grupul tutuneselor aspirante si impreuna de manuta sa plecam cat mai repede de aici ...
pe scurt povestea mea: 2 laparo (1 la Municipal si 1 cu Dr. T) trompe infundate, hidrosalpinx iar la ultima laparo au fost clipsate.
in aprilie 2007 am facut un FIV cu Dr.Tutunaru si Dr. Matei din pacate nereusit.
fetelor puteti sa-mi dati mai multe informatii despre clinica pe care o va deschide domnul T. daca s-a deschis, unde este ...?
Multumesc!
Zenobia spune:
Daniela, bine ai revenit. Utrogestanul se ia cate doua ovule in fiecare seara, intravaginal.
Huski, bine ai venit "oficial" printre noi. Te-am trecut pe listuta.
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
felix76 spune:
`Neata fetele,
Madut, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos si mancacios iti doresc!
Spun si eu, cu intarziere, la multi ani florilor noastre! Va pup si va urez sa vi se indeplineasca visele!
De asemenea, urez fetelor noi si celor care au revenit, sa stea cat mai putin la asteptare, sa treaca repede la odisee!
Ma bucur ca ati scapat usor de operatie, chiar daca diagnosticul nu este unul fericit, macar acum stiti cum stai si puteti incepe procedurile care se potrivesc!
Danielac100, de ce ti se pare ciudat ca ti-a dat stimulare? Pentru IA asa este procedura, intai stimulare in zilele 5-9 urmata de monitorizare din ziua 10 pana foliculul ajunge la dimensiunea de peste 22-23 mm, daca nu se sparge singur faci un pregnyl iar la maxim 36 de ore iti face inseminarea cu proba sotului preparata de biolog. La stimulare se obtin mai multi foliculi si mai buni calitativ. Asa ca n-ai de ce sa iti faci griji. Inseminarea in sine s-ar putea sa fie un pic dureroasa si sa ai o sangerare slaba. Eu zic sa nu iti faci griji! Poate iese cu ochi luna aceasta si nu mai ai nevoie de alte proceduri.
Maine voi face test din nou! Nu au venit inca rusii, dar sanii s-au mai detensionat!
Va pup,
Felix
mada23 spune:
lipseste omul putin si voi ati ajuns la pag 9, ce vorbarete ati fost
Eu am lipsit motivat sa stiti, dupa ce ca am racit la burtica cand am fost la Bucuresti la monitorizare, am luat medicamente si am facut alergie m-am umplut de bubite si am , marfa nu?
Madutz...felicitari , sa iti traiasca bebelinul, sarcina usoara
Daca avem vre-o floricica ii spun la multi ani
Bun venit fetelor noi si sa plecati repede la odisee.
O saptamana excelenta, cu post si rugaciune, Doamne ajuta tuturor sa vina bebe la noi cat mai repede
Feli...Doamne ajuta nici sa nu vina 9 luni
Magdita..tu ce vesti ai
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
camid spune:
Arucs si Anaconda2 v-am trimis PM.
Ma simt mai bine, nu mai sunt asa ametita, operatia a decurs bine, nu mi-a fost rau dupa anestezie probabil ca nici nu mai mancasem nimic de la ora 12 cu o zi innainte.Ieri m-a mai intepat burta, dar azi mi-e mai bine, mai sunt doar putin ametita.
Multumesc fetelor pentru sustinere. Astept acum sa ma refac si sa incepem procedurile pentru FIV.
magdita spune:
Buna fetele mele,
Intr-adevar fff vorbarete ati fost in we. Nu mi-a venit sa cred ca ati ajuns deja la pag.9.
Vally, bine ai venit pe . Imi pare rau pentru rezultatul laparoscopiei, dar macar acum stii ce ai de facut si pe ce drum trebuie sa o apuci. Bafta multa si sa iti ajute Dumnezeu sa reusesti in curand!
Zeno, multumesc mult, Doamne ajuta !
Tamaryllis, bine ai venit printre noi ! Te sfatuiesc sa ii dai sotului si zinc, cate o pastiluta pe zi, pe langa tribullus. O sa il ajute ff mult. Si sotul meu avea in toamna tot astenozoospermie, cu sanse mai mari prin IA, si acum, dupa 4 luni de tratament, ne-a zis dr.Matei ca sta bine la capitolul asta.Macar o problema am rezolvat-o. Eu inca ii mai dau zinc, cate o pastiluta pe zi, chiar daca sta bine, ca rau nu are cum sa ii faca. Si probabil ii voi mai da si tribullus. Iti tin pumnii si sa vii cu vesti bune !
Pisix, laparoscopia si histeroscopia sunt doua proceduri diferite. Prin laparoscopie se verifica functionalitatea trompelor, ovarele, se rezolva chisturile, uterul pe exterior, evetualele fibroame, iar prin histeroscopie se verifica uterul in interior si se incearca desfundarea trompelor care sunt infundate spre uter. Cam asta ar fi diferenta in mare. Bafta multa, eu te stiu de la FIV, sa iti ajute Dumnezeu sa reusesti in curand si sa ne anunti si pe noi.
Pammy, Bafta maine la laparo si histero ! Sa vii cu un rezultat beton !
Camid , imi pare rau de rezultatul de la laparo.E bine ca stii ce ai de facut in continuare. Iti tin pumnii si sa reusesti in curand !
Arucs,bafta multa in continuare, Exista femei, si nu putine, care au reusit si cu o singura trompa. Cand Dumnezeu vrea, nimic nu e imposibil! Fii optimista si increzatoare in sansa ta !
Madutz
FELICITARI DIN SUFLET !!!
Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos !
Huski, bine ai venit printre noi ! Bafta multa in continuare si sa vii in curand cu II.
Hai ca m-am intins ca o placinta, dar la cat de active ati fost voi... Trebuia sa va tin isonul
Vine cu
Doamne ajuta tuturor sa auzim numai vesti bune
magdita
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
magdita spune:
Si tot mai am ceva de spus :
Feli, eu iti tin pumnii in continuare. Pana nu vezi rosu, eu zic ca sperante sunt ! Doamne ajuta in continuare !
Mada, sanatate maxima iti urez ! Despre mine, ma simt f bine. Am tot felul de simptome, nu stiu daca exista pentru ca imi doresc sa existe, insa incerc sa nu le bag in seama si sa ma rog mult la Dumnezeu sa imi dea minunea pe care o astept ! Ar trebui sa imi vina cm chiar in zilele de Paste. Acum nu zic decat : Faca-se voia Lui ! Doamne ajuta tuturor
Va pup pe toate si va imbratisez cu mult drag
Vine cu
Doamne ajuta tuturor sa auzim numai vesti bune
magdita
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze