Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 55
Raspunsuri - Pagina 7
camid spune:
Zenobia,multumesc mult. Vroiam caseta asa pentru mine, si pt. ca am citit ca multe fete au facut asa. Si eu ca oaia dupa turma.. Sigur ca o sa raman pacienta lui T in continuare.
arucs spune:
Va multumesc tuturor pentru vorbele frumoase .
Camid,fortransul este praf,dar sincera sa fiu nici la mine nu si-a facut efectul foarte bine.Am baut si ceai ,dar...
Asta e maine cu Dumnezeu inainte si SIGUR o sa avem rezultate bune.
Ne vedem acolo.Pupici.
rocsy2007 spune:
fetelor eu la 7 am intrat in operatie si la 8:10 eram constienta. de fapt m-am trezit din sala de operatie dar nu vedeam nimic doar auzeam. eram ametita vedeam franturi de imagini. mi-am facut si poze la renimare cu telefonul dar din pacate numai una a iesit mai clar. sunt nebuna nu? celelalte nu le-am nimerit ca eram cam ametita dar totusi constienta si ma simteam excelnt. cred ca pe la 10 am mers la toaleta bineinteles insotita de o infirmiera care mi-a tinut anestezia pt ca nu am vrut sub nici o forma sa fac la plosca. am zis ori merg la baie ori nu mai fac si s-au inteles cu mine. a fost ok. pot sa va spun ca dupa m-am simtit foarte bine dar din pacate am racit si am zacut mai mult de la raceala. dar a trecut totul cu bine. fiti curajoase pt ca nu este grea. nici nu va inchipuiti cat este de usoara. va pup pe amandoua si ma voi gandi la voi.
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
tamaryllis spune:
Fetelor, poate ca sunt pe langa subiect, dar nu am cui sa ma destainui.
Saptamana trecuta, la insistenta unei cunostinte i-am spus care e problema mea, in sensul ca pana acum nu am ramas insarcinata si singurele cuvinte de "alinare" din partea ei au fost : eu am reusit de la primele incercari! Va dati seama ce imi venea sa ii spun, dar m-am abtinut. Weekend-ul asta sunt nevoita sa merg la ziua baietelului ei care implineste 2 ani si acolo vor fi numai copii insotiti de parintii lor, bineinteles; chiar si o tipa care a nascut de curand.
Nu stiu cum pot sa fac fata acestei chestii, mai ales ca ei ma tot intreaba de ce nu faci si tu un copil? esti cam ciudata... etc
Sunt convinsa ca ti trecut si voi prin chestia asta! Eu nu pot deocamdata sa vb cu toti despre problema mea, mai ales pt ca atunci cand reusesc, primesc replici de genul celei de mai sus.
V-am ametit dis de dimineata! .
Fetelor care sunteti programate la laparoscopie: Bafta mare ! sa iasa bine si sa ne povestiti ce s-a constatat.
Va pup!
Ma treceti si pe mine pe listuta?
felix76 spune:
Fetele iubitele, plec si eu de pe net pentru juma de zi si uite ce gasesc, pagini INTREGI de mesaje! Ma bucur ca ne-am animat asa de tare!
Eu nu am sa va dau vesti bune, testul meu are numa o singura liniuta! A doua nu este nici macar stearsa. Uratii nu au venit dar chiar si daca ar veni, sa stiti ca nu sunt demoralizata! Daca vin, dupa ce vin, o iau de la capat cu stimulare si inseminere! O sa il inebunesc de cap iar pe saracul sotul meu! Io o sa am nervii (pandaliile) din cauza closty, el o sa suporte!
Fetele care fac laparo azi, va tin pumnii sa aveti rezultate bune si sa iesiti usor din anestezie!
Tamarlys, eu am renuntat demult sa mai vorbesc cu "prietenii" despre problemele mele! Nu mnai vorbesc nici macar cu rudele, ma rog, vorbesc doar cu frate-meu. Pe langa ca nu incearca sa ma inteleaga, mai dau nastere si la barfe! Asa ca discut cu voi aici pe forum, ca voi stiti despre ce e vorba! Suntem norocoase ca ne avem una pe alta, avem la cine ne plange si ne ridicam reciproc moralul! Eu n-am sa va uit niciodata, chiar daca se va intampla minunea, nu voi uita niciodata fetele mele dragi care imi fac galerie, ma sustin neconditionat si muuulte, muuulte altele! Va imbratisez pe toate si sper sa vina berzele si pe strazile noastre!
Tamarlys, eu iti dau o sugestie: spune-le ca inca nu vrei sa ai un copil ca esti implicata in multe alte chestii si n-ai timp de copii acum! Poate peste vreo 2-3 ani! Ai sa le inchizi gura si te vor lasa in pace pentru o lunga perioada!
Va pup si va doresc we placut! Sa nu va amarati prea tare ca nu am doua liniute! Stiti si voi ca lupta noastra e de durata dar si cand ne vom tine puii in brate vom fi constiente de ceea ce inseamna sa AI UN COPIL!
Felix
ubirica spune:
Bafta Felix, unei prietene abia in a 4-a zi de intarziere a iesit a doua liniuta usor colorata si folosea numai clear blue.
Eu ma pregatesc de ecografie, de dimineata a iesit testul de ovulatie pozitiv.
Zenobia spune:
Felix, bravo!!! Asa da atitudine!!! Hai ca poate nu vin rusii pana la urma urmei
tamaryllis, ca sa te trec pe listuta am nevoie de varsta si de diagnosticul tau. Bine ai venit printre noi!
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
pisix spune:
Fetelor am vazut ca sunteti experte in laparo : asta e totuna cu histeroscopie ?
A mai facut vreo una din voi si chiuretaj endometrial ?
Alta intrebare: stiti ceva de Iyoana ?
Merci si succes tuturor tutunicilor !
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
tamaryllis spune:
Zenobia iata datele mele: eu 28 de ani, sotul 31. Sunt in prima luna de monitorizari, totul e OK; dozari hormonale am facut acum 1 an si erau in regula. Sotul astenospermie usoara, in prezent ia tribullus recomandat de dr. T.
Multumesc fetelor pt incurajari!
Sa dea Dumnezeu ca anul acesta sa fim toate !
ubirica spune:
Fetele, m-am intors de la ecografie, am dat peste o doctorita necomunicative care nu a vrut sa-mi raspunda la nici o intrebare, mi-a spus ca in 24-36 de ore o sa se produca ovulatia, ceea ce stiam si eu dupa prospectul de la testul de ovulatie care mi-a iesit pozitiv de dimineata -ziua 14.
Apelez la voi cele ce va monitorizati de ceva timp la tutunaru si am incredere. Acestea sunt concluziile:
UTER: POZITIE; ateversat,
CONTUR: regulat,
Dimensiuni: 59.4/34.1/43.7mm
Ecostructura:neomogena, cateva dilatatii glandulo-chistice istmice, cea mai mare de 3.7 mmm.
hipertrofie a peretelui anterior-12.2 mm, comparativ cu peretele posterior -9.9 mmm-aspect andenomioza
Endometru: hipoecogen trilaminar 9.2mm
ANEXA DREAPTA: 39.9/24.4 peste 12 foliculi cu dimensiuni inrtre 2.6 si 9.1 mm
ANERXA STANGA: retrouterin 51.1 /32.3 mm cu peste 12 foliculi cel mai mare de 34 mm -folicul matur.
Fara lichid FSD
ASPECT ECOGRAFIC: corespunzator fazei foliculare preovulator
Luni am sa ma duc dinnou,
Multumesc anticipat ,
UBIRICA