Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 55
Raspunsuri - Pagina 4
camid spune:
Felix, multumesc mult, mi-ai fost de mare ajutor, chiar nu stiam asta si pentru ca maine ma duc la operatie si eram in ceata am zis sa apelez la voi pt. ca sunteti niste dragute.Azi pt. ca nu m-am dus la servici pot sa mai citesc si eu cate ceva pe forum, ca altfel la servici nu prea pot sa intru , sunt f. presata de timp si seara ajung destul de tarziu acasa si dupa 10-11 ore de stat cu ochii in calculator nu prea imi arde sa intru iar. Dar va promit ca o sa va tin la curent cu evolutia mea atat cat ma lasa timpul.
anaconda2 spune:
Activare Pm: Meniu(stanga sus) -> Mesaje private -> Optiuni -> activeaza mesaje private -> trimite modificarile.
rocsy2007 spune:
fetelor vad ca ati fost foarte active de cand nu am mai intrat eu. sa vedem cum o sa fiti si in weekend.
feli asteptam 2 liniute.
stiti ce ma intrebam eu....oare ce ar zice tutu sa intre si sa vada cate fane are aici pe forum.....sa vada ca deja are un fan club tutunaru. oare stie?
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
lalitica2000 spune:
ROCSY,eu cred ca stie cu siguranta ca exista un forum dedicat lui. Eu , de ex, i-am spus Dr. Matei ca am citit numai lucruri bune despre ea de pe net(ceea ce este si adevarat, inca nu am gasit si pareri anti Dr. Matei). asa ca sunt convinsa ca si lui Tutu i-o fi zicand careva ca exista pe site-ul asta un forum special de tutunarese viitoare
magdita spune:
Cami, bine ai venit pe.Ti-am trimis mail. Insa vad ca fetele ti-au raspuns deja la intrebari.
Bafta multa maine, sa vii cu un rezultat beton !
E mult mai bine acum, cand scriem in nestire, ca tot vorbeati ca s-a animat subiectul nostru
Vine cu
Doamne ajuta tuturor sa auzim numai vesti bune
magdita
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
camid spune:
Magdita, multumesc frumos dar am vazut ca nu am mesaje in inbox. nu oi fi setat ceva bine? nu trebuie sa le vad si aici pe forum daca intru pe PM?
camid spune:
Daca tot nu am ce face, ca sa treaca timpul, pt. ca am niste emotiiiii pentru ziua de maine, am intrat la FIV si am vazut ca se scrie intr-o veselie acolo. Nu de alta dar ma gandesc la prietena mea care azi face ET si are tot 40 de ani.Asa ca mergem si noi cum ne poarta valul, daca maine nu rezolvam nimic cu trompele , trecem si noi la FIV, dar sunt optimista ca se pot rezolva.