Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 55
Raspunsuri - Pagina 5
magdita spune:
quote:
Originally posted by camid
Magdita, multumesc frumos dar am vazut ca nu am mesaje in inbox. nu oi fi setat ceva bine? nu trebuie sa le vad si aici pe forum daca intru pe PM?
cami
Cami, ti-am trimis mesaj pe yahoo.
Iti tin pumnii pentru maine !
Vine cu
Doamne ajuta tuturor sa auzim numai vesti bune
magdita
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
anaconda2 spune:
Cand ai PM , uita-te in stanga paginii , la mesaje private . Si daca sunt , te anunta , scrie cu rosu . Apoi deschizi acolo..
camid spune:
Magdita, multumesc mult, am rugat o prietena sa intre pe mailul de pe yahoo si mi-a citi ce mi-ai trimis.Eu nu pot sa-l deschid de acasa,imi da o eroare de la o licenta de antivirus pe care a cumparat-o al meu din austria si el nu e acasa si eu nu stiu limba germana si uita asa nu pot intra. te-am lamurit bine de tot.
camid spune:
anaconda, multumesc, citeste si tu mail-ul tau, nu-ti mai explic o sa vezi ca i-am spus magditei de ce nu pot intra. ma bat moderatorii ca sunt in afara subiectului.
arucs spune:
magdita multumesc frumos pentru mesaj,si sper sa trec cu bine peste ziua de maine.
am vazut ca mai face cineva maine histero si laparo si vreau sa-i doresc succes si vesti cat mai bune.Eu am toate analizele facute ,asa ca ma duc direct maine dimineata.
sper sa am si eu norocul altor fete care au reusit.
va pupic si o sa scriu dupa ce trec si peste acest hop.
camid spune:
Arucs, iti tin pumnii maine, si eu tot maine fac, ne vedem acolo; mie mi-a zis T sa vin la ora 9. tu la ce ora esti programata? eu am parul pana la umeri, si sunt vopsita roscat;o sa am un halat lila; cred ca tu esti programata mai devreme.
arucs spune:
Camid si eu tot la ora 9 trebuie sa fiu acolo.
Acum beau fortrans ca sa elim absolut tot,e groaznic dar nu am ce face.
Sigur o sa ne vedem acolo.
Eu o sa am o pijamaluta portocalie.,sunt inalta si am parul castaniu.
Te pupic si sunt sigura ca o sa fie bine.
vally spune:
Salut! Va urmaresc de ceva timp, dar nu am scris niciodata. Mi-au fost de ajutor sfaturile pe care le-am citit aici pe forum. Sunt si eu pacienta dl. Tutunaru de aprox 1 an, si ne chinuim cam de 3 ani sa avem un bb.Sambata trecuta am facut si laparascopie cu dansul rezultat trompe infundate din uter... maine ma duc la fire si voi afla mai multe .
Multa bafta fetelor la laparoscopie maine! si eu trebuie sa vin de dimineata la fire!!!
Laparascopia este o operatie foarte usoara! eu mi-am revenit total in aprox. 2 ore, dupa care m-au mutat in salon de la reanimare, iar dupa inca max 1 ora am plecat acasa!
dupa trei zile am fost fresh.deci, sa nu va fie frica! o sa fie bine si o sa treaca repede!
http://tt.lilypie.com/jYzep2.png