Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 55
Raspunsuri - Pagina 3
felix76 spune:
Camid, bine ai venit la noi, sper sa stai cat mai putin pe forum ca aspiranta!
Iti doresc succes si sa ti se indeplineasca visul cat mai repede!
Oau ce repede te-a programat la laparo! Iti tin pumnii sa ne dai vesti bune! PM-ul nu stiu daca poti sa il activezi inainte de a avea 10 mesaje scrise! Fetele cu experientie iti pot spune!
Ubi, asa e cu testele astea, asta este! Bine ca ai reusit sa te programezi la echo. Sper sa fii norocoasa! Dupa ce trece perioada fertila, ar fi bine sa il trimiti pe sotu la Dr.Matei sa faca spermograma. Are program la IDS miercurea dupa-amiaza si sambata dimineata, poate reusesti sa il programezi. Numarul de telefon de la ei este:0212115863. Sa insisti ca ametitele alea de asistente raspund greu!
Crisarh, din cate am "auzit" ei, Tutu e plecat din 22 pana in 30 aprilie. Dar mai stiu ca atunci cand nu poate monitoriza el o trimite pe Ioana rezidenta lui sa faca monito. Succes!
Tu ce mai faci? Cu psihicul cum mai stai? M-am gandit la tine zilele astea!
Felix
crisarh spune:
Buna.Stie cineva daca dt T este saptamana viitoare la cabinet? Pe 22 aprilie trebuie sa merg la monitorizari, azi l-am sunat si nu raspunde, am sa mai incerc pana diseara, dar stie cineva ceva daca saptamana viitoare va fi sau nu? va rog sa ma ajutati.merci.va doresc II la toateaspiranta la
lalitica2000 spune:
camid bine ai venit si sa stai cat mai putin.
rocsy, toate vrem sa fim premiante dar DD are o oranduiala pentru fiecare dintre noi. sunt convinsa ca toate o sa avem bebei pana la urma
georgia...bine ai revenit, chiar nu mai stiam nimic de tine
blondiemonyk spune:
Fetelor, da' vorbiti nu gluma.Lipsesc si eu nitel...si gasesc 3 pagini. Asa da!
Succes2008 , sa-ti fie anul dupa ID.
Camid , bine ai venit pe la noi. Succes mult, si sa nu stai mult printre noi.
Fetelor...cine ma pune si pe mine pe lista de la inceput .Sunt veeeche,dar n-am mai intrat in ultimul timp. Acum am reinceput vizitele si sper sa ma tin de ele...am un servici super full.
Sunt la Tutu de 1 an si incerc de 5 ani...doamne ajuta
felix astept vesti buuune...nici nu acceptam altceva..nu ?
camid spune:
Va rog puteti sa-mi spuneti ceva despre costurile operatiei,(mai ales ca sunt 2 si laparo si histero in acelasi timp) pt. ca la mine totul s-a produs atat de repede ca nu am avut timp sa ma documentez si sunt in ceata rau de tot. Cum activez PM?
lalitica2000 spune:
fetelor, nu stiu daca ati observat dar de cand ne-a dat machus vestea cea buna s-a animat brusc forumul. inainte sa ne dea machus vestea scriam cand una, cand alta si precum spunea felix noroc cu incepatoarele care m-ai puneau intrebari.
asa imi place forumul, sa fie animat....
ubirica spune:
Buna crisarh!!
eu am sunat ieri pt programare si asistenta mi-a spus ca Tutu e disponibil atat pe 23 cat si pe 30 apr (cand mi-am facut eu programarea).
Felix, eu sper din tot sufletul ca pe 30 apr sa ma intalnesc cu Tutu, nu cu asistenta lui, am asteptat atat de mult pana sa ma hotarasc sa ajung la el.............
Merci pt info, cu siguranta o sa faca si o spermograma.In cat timp se dau rezultatele la spermograme?
felix76 spune:
Camid,
Tutu e renumit ca nu primeste bani, poti sa ii pui ceva, cat te lasa pe tine inimioara, in contul fundatiei sale AD VALOREM, Da-i cautare cu google si gasesti tot ce ai nevoie despre ea.
Si la restul poti sa dai sau nu ca te trateaza la fel, adica BINE! Tariful neimpus ar fi de 150-200 la anestezist si mana a doua dar poti sa dai cat te tine buzunarul ca nu-i problema. La asistente nu am dat decat 5-10 lei pt chestiuni minore (adus telefonul de la sot, ajutat mutat de pe brancarda pe pat...) ca de altceva nu am avut nevoie.
Iti doresc succes si un diagnostic BETON! Chestia cu substanta de contact la HSG poate sa fie falsa, cel mai bine se vede la laparo!
Felix
felix76 spune:
Lali si mie imi place la fel, animat!
Si cu multe vesti buuuune!
Va pupacesc si va doresc la toate un we placut! Maine va scriu rezultatul!
Felix
camid spune:
Va multumesc mult ca m-ati primit in randurile voastre.
Sunt alaturi de voi fi-ti optimiste ca o sa vina barza si pe strada noastra, sunteti mult mai tinere ca mine, si am citi pe aici ca se mai intampla si minuni, si cu spermograma proasta sau cu probleme de endometrioza.
cand am fost la doctora de familie sa-mi i-au trimitere pentru spital si cand i-am explicat pentru ce vreau, s-a uitat pe deasupra ochelarilor la mine si oarecum mirata si cand m-a intrebat ce varsta am, zic aoloeu asta zice ca-s nebuna ca vreau sa fac copii la 40 de ani, dar apoi mi-am revenit repede cand mi-a povestit ca si ea a ramas f. greu insarcinata cand nu se mai gandea sa ramana si acum are un baietel de 9 ani pe care la nascut la 41 de ani sau 42 fara o luna , ceva de genul asta.
Asa ca fi-ti optimiste; sunt alaturi de voi.