Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 55

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katymana spune:

neata fetele
magdita tinem pumnii pentru rezultat bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna fetele
am trecut sa multumesc tuturor pentru urarile de onomastica , de ieri , si mai ales sa-i spun magditei ce i-am spus si lui felix la vremea respectiva ... speranta mea e in ea acum

io sunt un car de nervi , ma cert cu toata lumea , am tinut postul asta degeaba , n-am inteles nimic din el ... am impresia ca e ca o conspiratie a certurilor .... ma iau in bete cu toti ... l-am luat pe sotulica aseara , la impins vagoane ... si tot asa ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zglobulet spune:

neata fetelor si multumesc pentru raspuns, eream disperata ca nu stiam unde sa ma duc, dr meu vreau sa renunt la el fiindca mi-a zis ca putem sa mai asteptam un an si dupa sa ne ducem la el, mie mi se pare anormal, putea sa-mi dea sa fac niste analize ca sa vada daca am ceva sau nu, dar le-am facut eu fara sa-mi zica si mi-a gasit prolactina mare, acu stiu de unde am ciclu neregulat, si chlamydia, azi imi fac si papanicolau, in felul asta ma duc la dr deja cu analizele facute si poate trage o concluzie;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Katy
Georgia, iti trimit o mare de flori sa te simti mai bine

Vine cu
Doamne ajuta tuturor sa auzim numai vesti bune
magdita
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Buna!
Azi sunt un pic mai increzatoare (ca nu gasesc alt termen). Testul tot negativ este, dar poate ca inca este prea devreme - z26 din CM30 caci l-am facut ieri cand am venit de la serviciu (nu m-am putut abtine). Speranta moare ultima....Ce sa va zic fetelor, acum 7-8 ani faceam teste ca nebuna in speranta ca sunt negative, iar acum fac la fel, in speranta ca sunt pozitive.Poate ca trebuie sa fac acelasi numar de teste
Magdita, iti urez multa bafta si asa cum spui si tu, sa vina cu .
Georgia, drept sa-ti spun, si eu simt acelasi lucru: am tinut post alimentar insa m-am certat cu toata lumea, parca toti sunt contra mea, deci nu stiu daca postul mai are vreun rost. De azi incerc sa fiu mai intelegatoare.
Colegei mele o sa ii spun cat de tare ne chinuim daca opteaza pentru intrerupere si daca nu, cred ca o sa ii spun ca ma deranjeaza sa imi spuna la 5 minute cat de rau ii este, ce pofte are...etc. O sa o rog sa fie intelegatoare cu mine.
Voi ce stiti fetelor? T permite activitatea fizica in a 2-a parte a CM? Oare dauneaza cu ceva? Ca ma mai relaxeaza si pe mine...
pe toate!
Anul asta vom fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetili, ce debit la scris exista! Deja ma gandesc ca dupa Paste o sa trecem la urmatorul capitol... In ritmul in care scriam acu o saptamana ma gandeam ca apuc a doua IA la capitolul asta dar vad ca nu... Avem spor nu gluma!

Georgia, ai fost o draguta! Saracu sot, saracii colegi!

Zglobulet, ceva monitorizari echografice ti-a facut dr-ul la care ai fost?
Sa stii ca Tutu cu astea incepe, face intai 2-3 luni de monitorizari. Ar fi bine sa te duci si cu spermograma sotului facuta in cazul in care are si el vreo "defectiune" sa ii dea si lui ceva boabe sa il "repare". Spermograma acceptata de Tutu este doar cea facuta de Dr. Biol. Matei. pe restu nu se uita.

Magdita, scot gasca:

Tamy, eu l-am intrebat daca pot merge la sala dupa IA. Mi-a zis ca pot sa ma duc fara probleme! Ce-i drept n-am fost, din lipsa de chef...

Va pupacesc pe toate, fara exceptiuni!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid spune:

Magdita sa dea DD sa vii cu un rezultat bun; ma rog pentru tine si iti sunt alaturi. Pentru toate fetele care asteapta rezultatul sa dea DD sa vi se implineasca visul mult asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

magdita, sa dea DD sa fie cu II liniute:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Magdita sa auzim de vesti bune!!! vine
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Multumesc mult fetele mele
Doamne ajuta !

Vine cu