Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 55

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Tamaryllis, ai facut cumva IA luna asta? Pregnyl am facut si eu pe 11.04, insa nu mi-au aparut cosuri. Legat de colega ta insarcinata, sa fie intr-un ceas bun, sa aiba o sarcina usoara si la termen si bebe sanatos ! Fii increzatoare ca si tu vei veni cu o astfel de veste in curand!
Doamne ajuta

Vine cu
Doamne ajuta tuturor sa auzim numai vesti bune
magdita
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Tamy, nu fi tristuta ca e gravi colega ta! Intr-un fel e normal sa te uiti cu jind la burticile care cresc, n-ai fi om cu simtaminte normale daca nu s-ar intampla asa... Stai linistita ca o sa treci peste tot, ai incredere in tine! Si tine minte, toate trecem mai devreme sau mai tarziu prin asemenea perioade! Important este sa ne incurajam una pe alta si sa trecem cu optimism peste toate! Si sa vedem mereu partea plina a paharului: o sa avem si noi bebeii nostri, chiar daca peste un timp!
Hai, capu sus din butoiu cu melancolie! Iti trimit cateva flori poate te mai inveselesc nitel

Fetili, ieri mi-am luat ova-mit, 9 lei folia de 10 buc. Am gasit pe net la farmaciile dona si oestrogel, 12 lei buc, azi ma duc sa imi iau. Sper ca luna asta sa mi se implineasca visul, speranta care se repeta lunar de vreo 3 ani incoace...Da tot mai am optimism, nu ma las si pace!!!
Numa ca am o nelamurire, poate ma ajutati: cat oestrogel sa pun pe burtik? O sa il intreb si pe Tutu, da din cultura voastra de forumiste ce stiti?

Pup fetili, pe toate, fara exceptiuni

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

N-am facut inseminare, sunt la monitorizari acum.
Aveti dreptate, fetelor, dar nu v-am zis ca acea colega "nu prea ar vrea bebe".
Numai voi ma intelegeti; altcuiva nici nu am cui sa spun si nici nu m-ar intelege...
Multumesc pt incurajari!
Va pup te toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

Magdita multumesc de incurajari.Da e bn ca stiu cu ce sa ma lupt acum..ca asa faceam inseminari la nesfarsit cum a spus si T.
Eu nu ma asteptam la endo ca cei de la Giuly nu mi-au zis numic anul trecut dar se pare ca e mai veche 'boala'.Inca nu am vb cu T doar cu Ioana,o sa vb si cu el sa vedem ce tratament imi da.
Roxy ,Ioana mi-a zis ca asa se intampla cu chisturile astea care sunt scoase se trimit la analiza pt orice eventualitate.Si da mi-a zis ca e un chist ramas de la ovulatie...poate asta al meu li s-a parut mai ciudat?
Si azi e si ziua mea de nume...(al 2 nume)mi-am facut cadou nu gluma...
La multi ani si celorlalte fete!

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zglobulet spune:

buna sera fetelor, sunt noua pe acest forum si aspiranta la titlul de mamica, as vrea sa vin si eu printre voi daca ma primiti si tot odata as vrea sa va adresez o intrebare legata de dr tutunaru: cat este consultatia la dansul si cum este ca medic
va multumesc si va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

pamy fi optimista pana la urma vom reusi.
tamarylis nu esti rea. eu cred ca toate simtim asa. cred ca e normal avand in vedere cat ne chinuim. dar cred ca ar trebui sa treecem peste asta sa ne gandim ca si noi vom reusi pana la urma sa ne tinem in brate bebelusul.

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Hello, hello, hello!!!
Ce de actvitate! Acush am aterizat si eu p'acas'. Asa ca ma grabesc sa urez tuturor sarbatoritelor de... ieri (deja) toate cele bune si un bebe cat mai curand! S-auzim numai vesti bune!

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fetele,

Zglobulet, bine ai venit printre noi, iti doresc sa treci repede la odisee! Prima consultatie la Tutu pe mine m-a costat 100 lei. Iti face si echografie in banii astia.

Tamy, daca colega ta nu vrea bebe spune-i prin ce eforturi suntem nevoite sa trecem noi sa avem un bebe. Mai poti sa ii spui ca in urma unul avort poti ramane cu sechele care pot duce la infertilitate.

Pup fetele,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

neatza fetele!!!

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fetele,

Feli, legat de oestrogel, am citit pe site-ul lui Tutu, chiar ieri, la intrebari, ceva de jumatate de masura, spunea o tipa. Dar cat o fi masura, nu stiu

Zeno, ma bucur ca mai intri pe la noi ! Te asteptam mereu cu drag

Pamy , La multi ani pentru ziua numelui, chiar daca iti spun cu intarziere, sa fii sanatoasa si binecuvantata cat mai curand cu un bebe sanatos !

Zglobulet, bine ai venit pe . Dr.T pare cam necomunicativ la inceput, dar daca ai intrebari, nu te va lasa fara raspunsuri. Ca orice medic bun, este foarte aglomerat, deci nu o sa stea prea mult la discutii, asta din cauza lipsei de timp. Insa asta e pretul pe care il platim pentru ca este un medic f bun si in consecinta f cautat. Sper sa te ajute sa iti implinesti visul cat mai curand !

Fetele, eu am aflat ca exista in Craiova un laborator care face beta hcg la urgenta, asa ca o sa fac maine dimineata analiza, in z13 de la IA, iar seara voi avea rezultatul. Incerc sa imi infrang emotiile si sa ma las in mana lui Dumnezeu. Faca-se voia lui !
O sa va anunt maine seara, inainte sa plecam din Craiova, pentru ca vom face Sfintele Sarbatori de Paste la tara la socrii, unde nu avem internet.
Va pup si va imbratisez cu mult drag

Vine cu
Doamne ajuta tuturor sa auzim numai vesti bune
magdita
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput