Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 55
Raspunsuri - Pagina 17
georgia_c spune:
buna micutele ...
urez si io la multi ani tuturor celor ce isi serbeaza azi ziua de nume , si de nastere (mada23), sa fiti sanatoase , si sa aveti credinta ca visul de a deveni mamici se va implini ... va si multumesc in acelasi timp pt ca printre urari ma regasesc si io
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Andreuk spune:
LA MULTI ANI TUTUROR FETELOR CARE ISI SERBEAZA ASTAZI ONOMASTICA SAU ANIVERSAREA!!!!!VA UREZ PETRECERE FRUMOASA SI MULTA BUCURIE IN SUFLETE!Nu va pierdeti speranta in Dzeu, El ne va ajuta pe fiecare dintre noi sa ne implinim visul!
Felix multumesc mult de intrebare, nu fac foarte bine avand in vedere ca mi-au venit rushii pe 21.
Incerc sa iau asta ca pe un nou inceput insa a inceput sa imi fie teama dupa tot ce am citit despre aderentele astea...Oare or sa se refaca?Nu am putut ajunge la Tutu, am intalnit-o doar pe Ioana rezidenta. Dupa Pasti o sa merg la cabinet sa vb si cu el.Pana atunci o sa mergem la Matei sa refacem spermograma.Credeti ca fumatul poate sa ma impiedice sa raman?Precizez ca am ajuns la performanta de 5 tigari pe zi maxim (asta de cateva luni).
Mariaraluca, bine ai venit printre noi, sa stai cat mai putin aici.
Va pup, aveti grija de voi!
arucs spune:
MADA
LA MULTI ANI SI UN FRUMOS SI SANATOS
Hai sa bem un si
Te pupic si sa ai un an plin de impliniri pe toate liniile.
Multe si sa ai parte de o
arucs spune:
GEORGIAscuze acum te-am vazut si la fel si pentru tine.
LA MULTI ANI ,multe realizari dar ce-a mai importanta ......un
te pupic.
arucs spune:
Felix multumesc pentru gandurile frumoase.Mergi inainte cu multa incredere si cu siguranta o sa fie bine.
Andreuk fii optimista si nu te mai impacienta.Mergi la dr.Matei ,fiti relaxati,mai ales acum cand sotul trebuie sa faca spermograma.Nu te mai incarca cu ganduri negative.O sa fie bine.
Toate avem o rezolvare ,trebuie doar sa speram si o sa reusim.
Camidcum te mai simti?
rocsy2007 spune:
fetelor vad ca pamy scrie ca a avut chist hematic la laparo. si mie mi-a gasit dar a zis ca este ce a ramas de la ovulatie si ca nu e nici o problema. asa au toate femeile.
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
magdita spune:
quote:
Originally posted by pamy_ggg
Ieri am facut si eu laparo nr 2 si mi-a gasit enometrioza pe ovare pe care mi-a cauterizat-o,trompa dr ramane nepermeabila ,si mi-a mai gasit un chistulet hematic pe care l-a trimis la anato-patologie.Deci dupa cum vedeti nu am vesti prea bune dar ma bucur ca acum am descoperit cauza infertilitatii si stiu cu ce sa lupt....
pamy
Pammy, intr-adevar vestile pe care ni le dai nu sunt cele mai bune, imi pare rau sa aud (din nou) de endometrioza, banuiesc ca nu stiai pana acum de ea, insa important este ca ai descoperit problema, iar acum urmeaza rezolvarea. E mult mai bine decat inainte, cand nu stiai care ar fi cauza infertilitatii. Stiu ca tu ai facut si IA, mi se pare 2 sau 3 parca. Oricum, acum stii cu ce lupti. Ti-a zis de diphereline sau de tratamentul nou? Sau inca nu ai apucat sa vorbesti cu dumnealui?
Suntem alaturi de tine, in lupta cu infertilitatea
Pup fata si iti urez refacere cat mai usoara
Vine cu
Doamne ajuta tuturor sa auzim numai vesti bune
magdita
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
magdita spune:
quote:
Originally posted by aris26
buna,
sunt noua pe acest forum si de doua luni sunt pacienta a celui mai tare doctor.
noi incercam din decembrie 2007 sa facem un copil. deocamdata sunt in monitorizari(a doua luna), daca nu reushim asha in cateva urmeaza laparo.
Aris, bine ai venit pe , iti urez sa reusesti cat mai curand sa devii gravidutza si sa fugi repejor la odisee, luandu-ne si pe noi cu tine
Vine cu
Doamne ajuta tuturor sa auzim numai vesti bune
magdita
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
mada23 spune:
Pamy..nu fi supi sunt multe fete care au reusit chiar si cu endo, si eu ma lupt cu ea si promit ca o sa ies invingatoare, bineinteles cu ajutorul lui Doamne-Doamne, alui Tutu si al vostru, a dragutzelor de pe forumul asta.
Cu putin efort ai sa reusesti si nu peste mult timp ai sa intri sa ne dai vestea venirii lui bebe
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
tamaryllis spune:
Dragele mele, in primul rand urez un La multi ani sarbatoritelor de azi!
Bun venit fetelor noi! Doamne ajuta sa plecam repede de aici!
Ce activitate intensa! Nu am mai intrat de cateva zile pt ca la serviciu am fost aglomerata si acasa am avut probleme cu netul.
Eu sunt un pic suparata, asta pt ca luni, in ziua 24 dintr-un CM de 30 de zile am facut un test care mi-a iesit negativ. Acum sper sa fie prea drevreme. Maine mai fac unul. Vreau sa va spun ca am stat cu testul in mana mai mult de 5 minute sperand sa apara si cealalata linie.
Nu am nici un sipmtom, deci....
S-ar putea ca o colega de birou sa fie insarcinata! O sa pot trece peste asta? Sa o vad in fiecare zi cum ii este rau....cum ii creste burta! Trebuie sa trec si peste asta! Ce nu ne omoara ne face mai puternici!
Sunt rea?
V-am ametit......
Luna asta m-am umplut de cosuri! O fi un efect secundar al pregnyll-ului?
Multumesc ca ma suportati!