Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 55
Raspunsuri - Pagina 16
Alina1974 spune:
mariaraluca eu am facut laparo in ianuarie 2008 si am dat dupa cum urmeaza; anestezist 200ron pt. ca este cel mai important apoi dr.condulescu ioana mina dreapta alui dr.t 150 ron iar asistentelor cite 30 ron sa nu incerci sa ii dai dr.t pt. ca nu ia ,cind ai sa te duci la scos de fire o sa te intrebe daca vrei sa donezi pt o fundatie a dinsului numita AD VALDOREM si sa spui ca DA si dinsul o sa iti ceara nr. tau de mobil ca sa iti trimita datele fundatiei ,apropo donezi citi bani vrei dinsul nu impune o suma ( eu am donat 500 ron ) acesti bani nu intra in buzunarele dinsului ci merg pt. cercetare.
Balcan Alina
mada23 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE MARELUI SFANT GHEORGHE sa fiti sanatoase si sa va binecuvanteze cu un bebe!
Va invit la o feliutza de si la un de suc, azi schimb prefixul si fac cinste
O zi minunata sa aveti!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
rocsy2007 spune:
fetelor dar ati fost vrednice nu gluma
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
felix76 spune:
Neata fetele,
Urez fetelor care au astazi onomastica multa sanatate, putere de lupta cu infertilitatea, multa iubire si sa vi se implineasca cel mai frumos vis cat mai curand!
Alina1974, cum sa iau estrofem din prima zi a ciclului cand eu fac inhibare cu clomifen? Din cate stiu eu estrofem-ul este estrogen iar clomifenul este inhibant al acestui hormon, nu se anuleaza unul pe celalalt? Stiu ca receptorii pt estrogen sunt blocati de clomifen...Eventual sa iau estrofem dupa z9, cand am terminat clomifenul....
An incercat sa gasesc oestrogel da nu gasesc frate in osasu asta de doi lei... Cele care ati folosit, de la ce farmacie sa il iau? Il gasesc la Dona sau Sensiblu?
Fetele noi, bine ati venit, sper sa stati cat mai putin pe aici!!!
Huski, am inteles gresit, ma bucur ca a procedat corec Tutu. Ma gandeam ca prima inseminare nu ai facut-o cu el ci cu altcineva.
Magdita, de maine scot galeria de majorete si lautari!
Arucs si Camid, refacere rapida!
Pup fetele, pe toate, fara exceptie...
Felix
lalitica2000 spune:
pentru toate sarbatoritele de azi. Va urez tuturor sa fiti sanatoase, deoarece daca sunteti sanatoase cu siguranta se va implini anul asta si visul de avea bb.
mada, felia de tort a fost exact pe gustul meu
camid spune:
LA MULTI ANI! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi. Sa vi se implineasca toate visele.
Felix multumim frumos pentru urare.
pamy_ggg spune:
Ieri am facut si eu laparo nr 2 si mi-a gasit enometrioza pe ovare pe care mi-a cauterizat-o,trompa dr ramane nepermeabila ,si mi-a mai gasit un chistulet hematic pe care l-a trimis la anato-patologie.Deci dupa cum vedeti nu am vesti prea bune dar ma bucur ca acum am descoperit cauza infertilitatii si stiu cu ce sa lupt....
pamy
felix76 spune:
Mada, la multi ani! Treci si tu la categoria "grea" de 30 de ani? Bine ai venit! Iti doresc sa schimbi prefixul si statutul, sa devii mamica!
Felix
mada23 spune:
mersic mult de urari
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul