Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 55

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zglobulet spune:

nu mi-a facut nici o monitorizare, mi-a facut un consul ginecologic si mi-a zis ca din punctul asta de vedere sunt OK ,i-a dat AC karissa 3 luni ptr reglarea CM si mi-a zis ca dupa ce le intrerup in mod normal tre sa fiu fertila in primele 3 luni, acu ma gandec cum sa fiu daca am prolactina mare.......aaaa si am aflat ca am uter retrovers; al meu cred ca o sa-l conving greu sa faca spermatograma, stiti cum sunt ei, dar nici nu-l stresez pana nu fac eu tratament ptr prolactina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaraluca spune:

Buna tutunici,

Am venit de la spital ieri pe la ora 20, dar nu am mai avut putere sa intru pe forum.
Am intrat in sala de operatie pe la 7. Au inceput sa apara: Ioana si Bogdan si o groaza de asistente care mai aduceau cate ceva si plecau.
Pe la 7:30 apare si Tutu, incepe sa se pregateasca si apare anestezistul care pune ceva in branula si ma intreaba "a inceput sa vina somnul".
Ma trezesc cu un tub in gura, despre care nu stiam sa-l am cand am adormit. Lucru sigur era ca ma inecam de la tub si anestezistul imi spunea sa respir si eu incercam sa-i spun ca nu pot. Intr-un final vine o asistenta si scoate tubul si incep sa-mi revin.
Ma duc brancardierii in pat si somn de voie pana pe la 12.
Sotul meu a vorbit cu Tutunaru care nu a fost prea vorbaret, a spus doar ca sunt bine, a gasit si un chist si vorbim mai multe cand merg sa-mi scoata firele, adica vinerea viitoare.
Intrebarea mea este: oare mai tine minte ce probleme am pana vinerea viitoare ?
Unde ma duc vinerea viitoare ? La spital sau la cabinet ?
Banuiesc ca la spital, dar intreb ca sa fiu sigura.

Acum ma simt mai bine, doar ca imi este foarte foame pentru ca nu am mancat de marti. Ieri am baut doar ceai, azi o sa mananc branza dulce cu smantana.
Mai tarziu as vrea sa scot bandajul dar cred s-au lipit si o sa ma doara.

Va pup dragele mele tutunici ,
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Pupicuti dragele mele vorbarete
Va multumesc inca o data pentru urari
Magdita.... vine acusi

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

magdita scot si eu galeira

ma rog pentru tine sa vi cu o veste bune si cu sperante pentru noi celelalte.

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Dragele mele,

Eu nu voi mai intra pe net pana dupa Paste. Asa ca va urez inca de pe acum "Sarbatori Fericite" petrecute alaturi de cei dragi!

Va pup,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Felix...Sarbatori Fericite, Sfanta Lumina sa-ti arate calea spre bebe, te pup si asteptam vesti de la IA

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

daaaa...felix , tare "draguta" sunt...nici nu-ti pot povesti ... mai dar cateodata cred ca am, ca-n bancu' ala cu bula , limbrici ... pana nu-mi iese mie din plisc ce vreau sa zic, nu ma las ... culmea e ca de cele mai multe ori am dreptate , lucru confirmat de sot , dupa zile de macerat informatia ...dar tot nu e bine frate , sa spui toate cate iti trec prin cap ....pe-asta am lamurit-o ....am zis ca , pana la urma , o sa invat sa-mi tin si gura ... usurel , o sa ajung io si acolo...
felix , concediu placut , si io voi pleca , si ne mai "auzim" dupa concediu ....

magdita , io iti tin pumnii sa fie un iepuras darnic , si sa-ti aduca in cosuletul cu oua , un test cu II ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Georgia, arunca si tu pisica in curtea altora! Ei sunt de vina draga mea, doar ei te provoaca, nu? Hai c-a fost o gluma! Stiu cum e sa te manance limba si sa mai ai si limbrici. Greeeeu m-am educat si eu! Inca mai scap cate-o sficuiala ca de, sunt fecioara care critica si mai ales ZICE cu voce tare! Sunt multe de pierdut cand esti directa dar asta este, uite ca m-apucai de filozofii.

Fetele, multumesc de urari da am o nelamurire, poate ma ajutati. Daca iau clomifen am voie sa gust si eu o gurita de vin? Nu de alta dar or sa se uite rubedeniile la mine ca la necuratu, daca ma fandosesc si nu dau noroc, macar...

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Mariaraluca, nu stiu cat o sa-si mai aminteasca dupa o saptamana ce ti-a gasit, tinand cont de faptul ca opereaza pe banda. Insa o sa iti dea foaia de externare pe care scrie diagnosticul la externare. Firele se scot la spital, mergi dimineata la etajul 2 si il astepti acolo. Daca nu apare, il suni. Cred ca rezultatul laparoscopiei e bun, daca iti gasea si altceva, sigur ii spunea sotului. Recuperare cat mai usoara iti urez. Ai sa vezi ca te vei simti mai bine cu fiecare zi care trece.
Feli, cred ca gurita aia de vin nu interactioneaza negativ cu ovamitul. Asa cred. Sa nu faci betii...
Pup fetele dragi

Vine cu
Doamne ajuta tuturor sa auzim numai vesti bune
magdita
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid spune:

Marialuca, eu si Arucs mergem maine dimineata la spital sa ne soata firele. la ora 8. Iti spun dupa aia cum a decurs.
Pansamentele, eu le-am schimbat a 2-a zi si nu m-a durut. Cumpara de la farmacie betadina si cu un betisor de urechi tamponeaza. Nu te teme nu te doare deloc.Iti doresc refacere usoara.
Mananca ceva usor , mai mult lichide pana ai primul scaun. Dupa aceea poti manca orice. Eu totusi am mancat mai mult iaurturi.

Mergi la inceput