Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 55

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinette spune:

Buna fetelor,

Va rog sa-mi spuneti si mie daca trebuie neaparat sa merg la cabinetul d-lui dr. Tutunaru sau pot sa vorbesc cu dansul direct la telefon pentru programare la laparoscopie. Eu am mai facut o laparoscopie la Cluj acum 2 ani si as vrea sa merg direct in spital pt operatie. Oare e de acord sa ma programeze doar dupa ce o sa-i povestesc eu ce tratamente am facut pana acum? Sunt din provincie si mi-ar fi greu sa vin intr-o zi la cabinet si apoi sa vin iar pentru operatie. Asta in cazul in care ar fi de acord sa-mi faca laparoscopia. Tratamente si stimulari am tot facut si degeaba asa ca tot laparoscopia o sa-mi spuna cum stau.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Corinette, cred ca ai putea sa il suni sau sa ii trimiti sms cu numele si interventia pe care vrei s-o faci(laparoscopia). In functie de programarile pe care le are deja, o sa te programeze si pe tine. Bafta multa si sa vii cu vesti bune !
Vad ca esti tot din Craiova !
Paste Fericit !

Vine cu
Doamne ajuta tuturor sa auzim numai vesti bune
magdita
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

felix , cum ne potrivim noi .. si io tot fecioara ... astea sunt renumite pentru limba ascutita

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

avem capitol nou

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput