Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu ma retrag la buburuza mea sa ne jucam!!

pupici

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

BB..Pai noi suntem inca la stadiul in care nu ne place nimic...scoate cu limba afara, face buru buru in lingurita si se stropeste pe fata cu mancarea si dupa cateva lingurite intoarce capul si nu mai vrea deloc. De asta tot caut o papaica mai "gustoasa" pentru ea...sa ii placa si ei sa manance cu lingurita...dar...vorba ta...poate mai dureaza putin pana o sa ii placa!
Ce zici tu acolo de spanac pare foaret gustos si pentru noi Eu pap tot ce ramane de fi-mea ca ii pacat sa aruns bunatati gatite cu atat drag

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Azi piti al meu a avut o zi mai buna si a papat laptic in mod "regulamentar" Deci poate...cand vrea el

M-am intalnit azi cu "anka.san " si cu cei 2 Andrei in parc + piti cel mare . A fost superb. Am colindat parcul, copii au fost cuminti si cei 2 bebei au dormit. Peste plimbare am fost amandoua la un shopping mic si i-am aratat magazinul meu preferat pentru bebelusi.
Anka este o dulce, o fetiscana frumoasa foc care nu zici ca a nascut de 4 luni iar Andrei este un dulcic cumintel foc.
Mi-a placut
O asteptam si pe Camelia la o plimbare si un shopping mic. Cami, au adus colectia de vara

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BB, DE IASMI STIAM CA PAPA SPANAC, E VETERANA!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by pussi

salutiiiiii

Nu mi-a raspuns nimeni la dilema mea cu premergatorul, rotobilul si "ajutorul de mers"

Oook, acum m-am uitat: rotobil e totuna cu premergator: www.bizoo.ro/img/Premergator-bebe/img180/sale/69858_1191959088.jpg" target="_blank">http://www.bizoo.ro/img/Premergator-bebe/img180/sale/69858_1191959088.jpg
ajutator de mers e asta:www.vanstore.ro/images/premergator_happy_walker.jpg" target="_blank">http://www.vanstore.ro/images/premergator_happy_walker.jpg
Zic unii doctori ca nu e sanatos ala de se pune copilul in el, vorba Mihutei, chilot cu colac si roti.
Nici eu nu sunt de acord cu ele, dar noua ne-a cumparat soacra-mea DUPA ce i-am spus ca eu n-o s-o pun pe Alexia in premergator...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman
...de trusou nu stiu ca mie nici acum nu mi-a venit cu dosar depus in noi.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

Anca eu zic sa dai un telefon ca ceva nu e in regula; eu am depus dosarele toate la sfarsitul lui februarie si acum 2 saptamani a venit nea postasul cu 1,5 mil pt trusou. De asemenea mi-au intrat si 12 mil pe card pt lunile februarie si martie. Exact cum mi-a zis tipa la care am depus dosarele; luna viitoare trebuie sa intre si ceilalti 2 milioane de la alocatie, retroactiv din ianuarie.

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

quote:
Originally posted by Aralia
... dar noua ne-a cumparat soacra-mea DUPA ce i-am spus ca eu n-o s-o pun pe Alexia in premergator...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

Faina soacra-ta! A mea e super!!! Nu face din astea, e super moderna si receptiva la ultimele noutati in domeniu. Dar am prieteni din astia carora le zic ca eu nu vreau pt fata nus' ce chestie si exact cu aia apar

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

oana, iti vireaza si alocatia si indemnizatia in acelasi cont?

Cristina si Radu Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Cristina si Radu Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

La multe lunite sarbatoritilor.

Cred ca sunt cam singura pe aici si netul merge naspa.

Cand intrati ajutati-ne sa crestem... http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi

Mii de multumiri.

Mergi la inceput