Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

quote:
Originally posted by cristi07

oana, iti vireaza si alocatia si indemnizatia in acelasi cont?

Cristina si Radu Poze Radu

Da. In acelasi cont de card. Asa am cerut de la inceput, dar se pot face modificari, in cazul in care vrei acum pe card si pana acum ai primit la posta.

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by oana8188

quote:
Originally posted by cristi07

oana, iti vireaza si alocatia si indemnizatia in acelasi cont?

Da. In acelasi cont de card. Asa am cerut de la inceput, dar se pot face modificari, in cazul in care vrei acum pe card si pana acum ai primit la posta.

Oana de Ana Alexandra

multumesc. eu am depus la inceputul lui martie dosarul de indemnizatie, alocatia deja a venit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
Am citit cam pe diagonala si nu am vazut mesajul cu premergatorul si ajutorul de mers, dar eu am mers cu un ajutor dintr-ala, facut de bunicul, care era un tamplar foarte priceput. Bineinteles era mult mai rudimentar, am si poze cu el, daca le gasesc va pun o poza.
Adina, nu-i nici o graba cu diversificarea, cand ai tu timp. Eu, desi tot citesc despre asta, tot in ceata sunt si nu ma hotarasc nici cu ce sa incep , nici cu ce sa continui.
Nu mai stiu daca v-am spus ca mi-am luat steamer, azi am facut si cartofi la el, si sunt superincantata, chiar sunt mai gustosi decat aia fierti in apa. Sper sa fie si fii-mea la fel cand o manca legume aburite.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Vreau si eu un steamer, de unde l-ai luat? Cat a costat?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adra_bell

Buna!
Am citit cam pe diagonala si nu am vazut mesajul cu premergatorul si ajutorul de mers, dar eu am mers cu un ajutor dintr-ala, facut de bunicul, care era un tamplar foarte priceput. Bineinteles era mult mai rudimentar, am si poze cu el, daca le gasesc va pun o poza.
Adina, nu-i nici o graba cu diversificarea, cand ai tu timp. Eu, desi tot citesc despre asta, tot in ceata sunt si nu ma hotarasc nici cu ce sa incep , nici cu ce sa continui.
Nu mai stiu daca v-am spus ca mi-am luat steamer, azi am facut si cartofi la el, si sunt superincantata, chiar sunt mai gustosi decat aia fierti in apa. Sper sa fie si fii-mea la fel cand o manca legume aburite.

Inimioara mea

Adra, ce mai face Eva? cand ai de gand sa incepi diversificarea? si eu vreau sa mai astept pana pe la 5 luni jumate- 6luni....intre timp culeg informatii de la mamicile experimentate de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Steamerul l-am luat de la Altex, e Tefal, si a costat 140 de lei.
Mama lu' Raducu, Eva face bine, maraie, ca in fiecare seara, in seara asta mai mult decat in altele, ca am avut o zi plina si am carat-o dupa mine si nu prea si-a facut somnul
Lucram la o postarea cu picea in centrul de joaca, cum s-a prins ea ca o jucarie canta diverse melodii si imi face capul calendar.
Diversificarea o incepem cam pe la 6 luni, putin inainte sau putin dupa, sa ne linistim cu agitatia de la botez.
Ginerica al meu ce menu va avea, asa pentru inceput?

Inimioara mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adra_bell

Steamerul l-am luat de la Altex, e Tefal, si a costat 140 de lei.
Mama lu' Raducu, Eva face bine, maraie, ca in fiecare seara, in seara asta mai mult decat in altele, ca am avut o zi plina si am carat-o dupa mine si nu prea si-a facut somnul
Lucram la o postarea cu picea in centrul de joaca, cum s-a prins ea ca o jucarie canta diverse melodii si imi face capul calendar.
Diversificarea o incepem cam pe la 6 luni, putin inainte sau putin dupa, sa ne linistim cu agitatia de la botez.
Ginerica al meu ce menu va avea, asa pentru inceput?

Inimioara mea

nu m-am hotarat inca....
abia asteptam poze cu carliontii Evei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Multumesc de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Noi am cam chiulit de pe forum, dar am citit tot. Imi pare tare rau de bbii bolnaviori, va doresc multa sanatate. Ellis, cred ca e groaznic. Va doresc sa nu se mai repete. Si Maria a mai vomitat pe nasuc mai demult, dar si-a revenit destul de repede si am aspirat-o. Acum ma intreb ce faceam eu daca pateam asta, mai ales ca de la mine pana la Gr Alexandrescu e foarte mult de mers... Zilele trecute ma apucasem si eu sa citesc masurile de prim-ajutor, metoda Heimlich la copii... Numai bine, sper sa nu fie cazul sa intervii vreodata.

Eu am terminat azinoapte proiectul, a avut succes, desi eu nu sunt prea incantata de el. Am realizat ca am pierdut multe lunile astea, trebuie sa ma apuc sa citesc serios.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Azi am cumparat scaunelul de lemn pentru Maria, inca nu l-am montat. Maine. Abia astept. Cred ca o sa-l folosesc eu pana poate ea sa stea singura in fundulet.

AncaD, ce faci cu copilul pe olita? Daca iei mana de pe ea cade cu olita cu tot. :))

Stefania, am inteles ce ai zis in mesajele tale, ai dreptate, dar Adina zice bine. Nu iti mai vine sa spui ce gandesti. Poate la temele specializate, unde nu e luat asa personal totul.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput