Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 20
popbianca spune:
petcost2005, multumim de schema ...e super logica pt. mine
noi am inceput cu suc de morcov si mere vreo 3 zile....am abandonat din cauza problemelor cu fundicul rosu iar apoi am reluat cu pireu de cartof+ morcov dupa care am adaugat dovlecel, pastarnac, patrunjel, telina , spanac si fol . ulei extravirgin de masline sau unt(nesarat), am introdus azi un pic de piept de pui
am inceput sa-i dau si pref de orez +mar,cu pruna,apoi cereale de la novalac cu fructe (au ajutat copilul foarte mult cu kk....super)
de la borcanel inca nu i-am dat nimic dar nu sunt deloc impotriva lor si daca plecam de 1 mai o sa vad ce cumpar
Adinag, multumim si tie pt detaliile diversificariide tip austriac! si sunt de acord ....au toata viata inainte sa manance ...unde ne grabim?!
pussi, la fel face si an cand o apuca somnul astfel ca i-am luat cuddling toy(o vacuta moaleeee)pe care o tot scarmana ca si pisica cand toarce
nu stiu ce-i aduce ei iepurasul dar mie imi aduce cateva zile la ski
ramane la bunici....sa se descurce ei
Andrabell, e o dulce!
bb, ce descurcareata ...pai daca nu o servea nimeni?
uberbax,i-a sa vedem ce hainute de fite a mai primit piticuta voastra?
sanduta, bafta pt. noul job
oana8188, cred ca iuliana spune ceva ref la caldura si umiditate ,mai intereseaza-te cum e treaba cu caldura
felicitari pt. Daria (si ea cu chelie ) si Silvia
marissimiuc, ce moment frumos si emotionant !
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
pai fetelor imi vine sa o iau la vale cu bunici astia...pai nu pricep...tatal meu si soacra mea ,(ca ne-am reunit azi)...fata agitata,nu reusea sa adoarma(canta cocosul,latra cainele-la tara) incontinuu...dai lapte, dai ceai,dai mancare,toata ziua cu copilul da-mi-o mie,na-ti-o tie
nu prea mananca popandaul asta al meu(dar nu ma mai plang acum)...au inceput...dai lapte de vaca, dai supa cu taitei(de curcan aveam in meniu azi)...i-au bagat in gura copilei piscota de la tort...am simtit ca inebunesc dar nu era mom sa fac o scena
sunt constienta ca nu i se intampla nimic de la firimitura aia de piscota , sau o lingurita de nectar ,dar de ce nu inteleg??????
copilul se uita la tot ce misca....eu mancam ,copilul se uita la mine cum mananc...a si inceput ...dai si ei ca ii e pofta, nu vezi cum se uita?
popbianca spune:
si eu mai vreu sa plec la ski....pai cum?!
sa ma cert cu tatal meu acum nu pot...la cine mai las copilul?
o mut pe mama la mine...cred ca asta ar fi solutia
trebuie sa-i listez cate ceva la tatal meu sa vada si el cum sta treaba cu diversificarea in zilele noastre
in alta ordine de idei...copila mea a adormit fara baita:la 21,30 a mancat 50ml ,la 22,30 a terminat sticla 100ml(portia de 150) si de atunci a mai baut 60 ml ceai la ora 00
i-am spart programul azi cu toata trambaleala
de-ar dormi macar pana pe la 07
popbianca spune:
pai eu iar singura p-aci?!
ce fac ...inchei cap?...nu
nu stiu sa deschid altul asa ca....raman tot aici
m-am plans destul...mai bine spus m-am descarcat...nu mai puteam
sotul e insa alaturi de mine...el se "bate" cu soacra , eu cu tatal meu
ne mai intrebam reciproc: nu i-ai zis lu' tata-tu sa nu mai faca asa...,nu i-ai zis la maica-ta sa nu o mai tina in pozitia aia
cred ca atuci cand voi veni de la ski copila va sta la 90 grade in fund, va fi mancat ceva snitel,va fi baut o gura de santal de portocale....
ma fac astia de renunt la plecare dar chiar nu am cum sa o duc cu mine
gata , am plecat la culcare
totusi vreau sa urez LA MULTI ANI! tuturor florilor,mamei Crisstiana,puiutilor
Alessiei de Ellis
Nur de esma_angel
Simon de LittleBig, precum si
Maria de Zeynat
Maria de Dyamy
Irina de Alymar
Petru de cactus76_ro
cand ma uit pe prima pagina imi dau seama ca sunt destule fete pe care nu le-am mai "vazut " de mult cum ar fi Sherita,Gill,Irina,Loub_erik
v-am aburit destul
e timpul sa ma retrag
m-am intis ,nu gluma
totulii spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by slimatei
si ca sa nu mai aberez, vroiam sa va spun ca de multe ori am avut impresia ca ma mangaie,si e asa de emotionant,
Uite cam asa ne mangaie si Amira pe noi.
Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...[font=Comic Sans MS]Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...[/font=Comic
Sans MS]
auleuuuu iar ai pus poze de alea care ma fac sa ma scurg de placere. puiutii tai ma fac sa-mi dea lacrimile.
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
slimatei spune:
quote:
Originally posted by CrisVaquote:
CrisVa daca ne citesti mai treci si pe la noi asa in fuga ... spune-ne de maria un pic
va pup si o zi buna!
Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
Buna fetelor.
Bineinteles ca va citesc, sunt dependenta de voi insa prefer doar sa va citesc...Slimatei, Multumesc ca ti=ai adus aminte de noi.
Nu am intotdeauna timp sa raspund la un subiect in timp util si atunci cand eu ajung la zi, e deja prea tarziu sa imi dau si eu cu parerea.
Va pup pe toate si pe toti puiutii mari si frumosi.
Noi ne plimbam destul de mult, in weekendu asta am fost la Moeciu si a fost super.
Sunt un pic suparata ca Alexandra are o afta in gura. Sper sa nu faca altceva mai grav
Va pup pe toate
Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze Botez
va ce mult imi place!!! ce frumoasa e Maria..
stau si ma uit uneori(cand imi permite timpul)
la foto cu bebei cand erau abia nascuti si diferenta de acum 4-5 lunite ..ce au crescut ....nici nu-ti vine sa crezi si ce frumusei sunt cu totii..si mai mult nu-mi vine sa cred ca acum iubesc asa de mult copii...ce schimbare mi-a produs decand am devenit mama...
slimatei spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
si ca sa nu mai aberez, vroiam sa va spun ca de multe ori am avut impresia ca ma mangaie,si e asa de emotionant,
Uite cam asa ne mangaie si Amira pe noi.
Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
superb miha ce emotii!!!
va
ellis spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
seara buna!!
noi suntem rupte de oboseala, am stat pe afara de pe la 11 cand am fost la biserica dupa salca (cred ca asa se zice!) si pana la 20.30 seara,.... ne-am plimbat prin parc, pe la gradina zoologica, am fost in vizite iar acumna suntem rupte amandoua.... iasmi face nani iar eu ii prega ei papica pt maine!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
ce mancare ii faci? o pastrezi de pe o zi pe alta? eu miercuri incep cu supa si ma gandeam ca se reduce drastic timpul pt plimbare, pana ajung in parc, pana ma intorc, tre sa fac supa, apoi papa, nu ne mai ramane timp; tu cum faci de reusesti sa pleci toata ziua de acasa?
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
ellis spune:
quote:
Originally posted by popbianca
petcost2005, multumim de schema ...e super logica pt. mine
noi am inceput cu suc de morcov si mere vreo 3 zile....am abandonat din cauza problemelor cu fundicul rosu iar apoi am reluat cu pireu de cartof+ morcov dupa care am adaugat dovlecel, pastarnac, patrunjel, telina , spanac si fol . ulei extravirgin de masline sau unt(nesarat), am introdus azi un pic de piept de pui
am inceput sa-i dau si pref de orez +mar,cu pruna,apoi cereale de la novalac cu fructe (au ajutat copilul foarte mult cu kk....super)
de la borcanel inca nu i-am dat nimic dar nu sunt deloc impotriva lor si daca plecam de 1 mai o sa vad ce cumpar
eu nu mai inteleg faza cu uleiul? e usor de digerat pt ei uleiul extravirgin de masline; mie dr mi-e zis sa pun orice ulei, nu neaparat de masline; eu vroiam sa pun de masline, dupa care a zis cineva pe forum ca nu e bun pt bebei si ma gandisem la Floriol;
spanacul- cumparati ditamai snopul pt 2-3 frunze?
eu am luat de la hipp borcanele, inca nu i-am dat - le pastrez si eu pt drum la bunici - mar cu morcov, spanac cu cartofi, caise;
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII