Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
anacami spune:
Multumesc,La Multi Ani tuturor ce poarta nume de flori, la multi ani celor ce mai adauga o luna in buchetul vietii! CRISSTIANA! Sa fii sanatoasa,fericita,sa ai parte numai de bucurii!
Vali,
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
La multi ani tuturor floricelelor!!
La multi ani, Crisstiana!
Mihuta, foarte dragut sotul tau! Cred ca a fost saptamana taticilor draguti. :)) Si la noi a fost ceva. :)
Adina, acum imi dau seama ca amandoi copiii au nume de flori. Foarte frumos. La multi ani! Sa va traiasca!
Cami, iti doresc si tie o sarbatoare frumoasa. La multi ani!
Noi ieri am reconfigurat bucataria, si la 11 noaptea am si varuit-o. :)) E foarte dragut acum si avem un scaunel in plus!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
esma_angel spune:
quote:
Originally posted by creem
LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi:
Alessia Maria de Ellis
Nur de esma_angel
Simon Sebastian de littlebig
La multi ani!
Crisstiana
La multi ani tuturor celor care p[oarta nume de floriPetronela
si bebeilor floriceleIris de Kiva
Iasmina de BB_yasmi
Lisandru de Nelia
Florian de Doxi
Floris de adinag
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007)
multumesc mult CREEM, chiar nu ma asteptam la asa ceva, mi-ai facut ziua si mai frumoasa....
popbianca spune:
vasari, crezi ca micuta va urma o cariera muzicala?
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana8188/oana8188.jpg)
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
OANA,e f frumoasa surpriza sotului tau,insa tebuie sa va ganditi f bine daca luati cu voi prichindica...Luna iulie este cea mai calduroasa,noi am prins acolo 48 de grade la umbra,noaptea nu se racorea mai deloc...In plus,fiind clima mediteraneana,aerul este f umed,am transpirat continuu...Drept e ca au aer conditionat in hotel si majorit locatiilor...Eu te sfatuiesc sa te gandesti f bine,mie nu mi-a facut bine acea iesire in Antalya,noroc ca a fost sapt de miere si ne-am facut-o noi mai placuta....SA nu te superi pe mine,eu doar ti-am dat o parere...
Ana,mami deDaria-Elena,26.12.2007
Ana
![](pupic.gif)
Iti multumesc mult pentru sfaturi si sa stii ca si eu m-am gandit la lucrurile astea. Noi am fost in Turcia acum 2 ani, la inceputul lui august si deci cam stiu cum e clima; eu nu m-am simtit rau, dar cu bebe de 6 luni e altceva; mie nu mi-e frica de avion, transport, mofturi, ca o sa imi fie mie greu etc. Mie mi-e teama sa nu raceasca din cauza diferentelor dintre temperatura de afara si cea din hotel, unde functioneaza aerul conditionat.
Pe de alta parte, toate mamicile din cercul nostru care merg si ele acum si care au mai mers acolo spun ca erau copii f mici anul trecut, chiar si de 6 luni. Si in plus fata de asta am si un motiv mai egoist pt care as vrea sa mearga si ea, mi-ar fi taaaaare dor de ea
![](indragostita.gif)
Peste toate, nu e 100% sigur ca mergem, ca s-ar putea sa nu avem timp in iulie si sa mutam pe ultima saptamana din august.
Oricum, soacra-mea abia asteapta sa aiba fata in custodie 1 saptamana intreaga
![](icon_smile_big.gif)
![](cool.gif)
Oana
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
quote:
Originally posted by popbianca
vasari, crezi ca micuta va urma o cariera muzicala?
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Sunt aproape convinsa ca nu. :))
Desi ii cantam toata ziua, nu prea are pe cine sa mosteneasca... Daca te referi la xilofon, i l-am luat pentru ca si eu am avut cand eram mica si mi-a placut mult.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
mihuta spune:
Alina, daca totusi Maria de razgandeste, sa stii ca Sophia poate sa ii tina isonul la canto ! Am fost azi in parc sin printre zecile de copilasi cuminti, puica mea era mot in brate (nu nu nu la carut) si tipa in gura mare "ammmm mmmmmaaaa ammm mmmaa buuu mmaammmah"...
La multi ani tuturor floricelelor si mamicilor de floricele !
Adina, ai perfecta dreptate (intotdeauna esti extrem de bine informata )
mami de Sophia
creem spune:
Esma_angel...imi pare bine ca te-am bucurat! de ce nu intri mai des? Nici nu stiam ca esti din Constanta! Poate ne vedem prin parc!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
seara buna!!
noi suntem rupte de oboseala, am stat pe afara de pe la 11 cand am fost la biserica dupa salca (cred ca asa se zice!) si pana la 20.30 seara,.... ne-am plimbat prin parc, pe la gradina zoologica, am fost in vizite iar acumna suntem rupte amandoua....
iasmi face nani iar eu ii prega ei papica pt maine!!!
creem, mersi de raspuns. maine la ora 11 am prima sedinta de electrostimulare! sper sa suport durerea!!
astazi a repetat iasmi din nou "figura" cu bautul singurica!!! e asa de mandra!! in rest nu ne mai prea intelegem cu ea,e curioasa de tot, vrea tot ce vede, intinde mana si se chinuie sa ajunga la ce vrea.....daca apuca si incerc sa ii iau din manuta incepe si tipa.....asa repede face "figuri"??? ma astyeptam sa fie mai tarziu!!
dar partea frumoasa e ca ne iubim, ne dragalim, ne face draga-draga...si ne alintam impreuna!!! sunt asa de dulci momentele astea de tandrete!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by slimatei
si ca sa nu mai aberez, vroiam sa va spun ca de multe ori am avut impresia ca ma mangaie,si e asa de emotionant,
Uite cam asa ne mangaie si Amira pe noi.
![](olala.gif)
Here It Goes Again
![](bis.gif)
![](bis.gif)
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...