Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

LA MULTI ANI TUTUROR FLORICELELOR!

BB am facut si impachetrai cu parafango in acelasi timp si masaj anticelulitic si cred ca vreo 20 de sedinte au fost, mergeam aproape zilnic vreo luna jumate. Si feliciri pt. bautul singurica.
aralia o sa intru luni seara sa va povestesc cum a fost la kineto!
petro felicitari pt. rosdtogoleala!
ellis imi pare asa de rau ca aveti asa probleme, nici nu stiu ce sa-ti zic. Poate c-ar trebui totusi sa intri mai in amanunte cu investigatiile... nu e normal sa aspire atat de usor, imi dau si eu cu parerea, scuza-ma daca te-am deranjat.

Voi ce luati pt. BB-ici vostri de iepuras?? Adica ce le aduce

va pupic si va doresc o duminica frumoasa!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi:

Alessia Maria de Ellis
Nur de esma_angel
Simon Sebastian de littlebig

La multi ani!
Crisstiana

La multi ani tuturor celor care p[oarta nume de flori
Petronela

si bebeilor floricele

Iris de Kiva
Iasmina de BB_yasmi
Lisandru de Nelia
Florian de Doxi
Floris de adinag

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna ziua!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi: mamici, bebici si tatici!
pt. toate florile sarbatorite si pt. toti bebici cu o lunita in plus!

Am ramas rau in urma cu cititul, sper sa recuperam de maine...azi va doresc tuturor o zi frumoasa!

Adina, sa-ti traiasca Floricica!
Pufulet si Cami si pt. ceilalti sarbatoriti!

Va pupam!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna, multumiri de urari, am doua floricele: Floris si Jasmina!

Deci urez si eu tuturor floricelelor LA MULTI ANI!!!

Petro, felicitari pentru rostogolire!

Iuliana, ce faine poze! E mare si frumoasa fetita ta! Dar de cine s-a indragostit ea? :-)) Si ce te invidiez cu noptile dormite!

Floris ieri a cam refuzatmancarea, insa a fost tare bine dispus toata ziua, mai mult decat de obicei! Nu prea inteleg eu copilu' asta

Mihuta, pai nu se merge nici aici de la premiza ca este copilul alergic. Chestia e ca sistemul imun se stabilizeaza/intareste (nu stiu cum sa zic altfel) abia intre 6-9 luni. Alergiile nu sunt ceva genetic, doar predispozitia inspre alergii. Doar celiachia este genetica. De aia e important chiar fara alergii in familie sa se introduca treptat alimentele, nu prea devreme si unele din ele (ex. citrice ) provoaca multe alergii. Nu se pot compara timpurilede acum cu cele de acum X ani, ca mediul inconjurator, poluarea, E-urile aus schimbat totul. De aia prefer sa fiu mai atenta, ca sa nu se declanseze o alergie care de altfel ar ramane ascunsa. Si exista si alergiile"incrucisate" le zice aici, adica sistemul imun reactioneaza la o substanta anume (sa zic citrice, ca tot am inceput) in sezonul de primavara, cand tocmai sunt campiile in floare, si asa te trezesti cu alergie la poli (in Romania inca nu prea cunoscuta, aici au foarte multi asa ceva, si zau ca nu-i placut; precizez ca acum 30 de ani se incepea si aici diversificarea la 3 luni...).
In sfarsit, eu prefer sa fiu ceva mai atenta, ca slava Domnului, va manca o viata intreaga mancare solida si nu vad motiv de graba...
Asta, desigur, este parerea mea personala si neavizata

Mergi la inceput

BB..in legatura cu electrostimularea...nu e dureros, ciupe putin...si oricum e pe intensitati, dacei a sa iti dea cat suporti prima data apoi te obisnuiecti si da putin mai tare si tot asa. Eu dupa a treia sedinta ajungeam la maxim da eram si cam ambitionata sa am rezultate cat mai repede. Acuma nici nu stiu cum o sa mai suport ca am niste vergeturi groaznice si pe burtica si pe coapse si pe fund...deci exact acolo unde trebuie lucrat...eee...vom vedea...sa am eu timp de mine mai intai, ca acu pitica e pe primul loc!

Mergi la inceput

Iuliana...ai o fetita minunata!

Adinag...La multi ani! pentru ambele floricele....si Floris si Jasmina!

Noi azi am papat mar cu un pic de banana si un praf de cereale de orez....a fost bunicel, dar tot 3-4 lingurite a vrut fatarestul a papat mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

La multi ani florilor! multa sanatate si noroc!

si la multe lunitze si sarbatoritilor de azi!

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

quote:
Originally posted by ellis

ANCUTZA, am vazut fetitza mare care papa singura, f frumos, ne zici cum ai facut spanacul?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

am fiert spanacul si l-am amestecat cu 1/4 galbenus ou +branzica si a doua oara spanac+morcov+dovlecel

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

merci

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

PUSSI, NU AM INTELES CE SA ASPIRE? CRED CA NU M-AM EXPRIMAT EU BINE: EA CAND A VOMAT , A VOMAT SI PE NAS SI I-A RAMAS VOMA IN NASUC SI NU MAI PUTEA RESPIRA; EU AM ASPIRAT-O CU BATISTA BEBELUSULUI, NU ERA CURATATA SUFICIENT SI AM MERS LA SPITAL SA O ASPIRE CU SONDA PE NA SI GAT - CUM SE FACE CAND SE NASC; NU A ASPIRAT IN PLAMANI - DOAMNE FERESTE! INVESTIGATII I-AM FACUT: 2 ECOGRAFII GENERALE, I-AU LUAT SANGE PT ANALIZE O DATA DIN DEGET SI O DATA DIN VENA, NU STIU CE ALTCEVA SA MAI FAC; DOCTORA PUNE PE SEAMA ROSULUI DIN GAT, CA AVEA SI DATA TRECUTA CAND A VOMAT ASA; NU AM CUM SA MA SUPAR, DIN CONTRA, DACA AVETI SUGESTII SUNT BINEVENITE.

MULTUMIM PT URARI!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUME DE FLORI!

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

quote:
Originally posted by slimatei
CrisVa daca ne citesti mai treci si pe la noi asa in fuga ... spune-ne de maria un pic

va pup si o zi buna!

Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Buna fetelor.
Bineinteles ca va citesc, sunt dependenta de voi insa prefer doar sa va citesc...Slimatei, Multumesc ca ti=ai adus aminte de noi.
Nu am intotdeauna timp sa raspund la un subiect in timp util si atunci cand eu ajung la zi, e deja prea tarziu sa imi dau si eu cu parerea.
Va pup pe toate si pe toti puiutii mari si frumosi.
Noi ne plimbam destul de mult, in weekendu asta am fost la Moeciu si a fost super.
Sunt un pic suparata ca Alexandra are o afta in gura. Sper sa nu faca altceva mai grav
Va pup pe toate

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze Botez

Mergi la inceput