Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 3
SunSmile spune:
Buna gagix,
Sa avem un capitol minunat, plin numai cu vesti bune!
Biriiiii te-ai intors! Ce bine, ca mi-era dor tare mai! Perioada asta blue a trecut, daaaa? Hai pliz, zi-mi ca da! Saru'mana de grija, am elucidat misterul gatului! Acum sunt doar "vociless":) A trecut zapada?
Sursu te-ai intors si tu! Ma bucur ca esti bine si ca bebe Tudor e bine! O sa se termine totul perfect, o sa vezi! Trebuie doar sa crezi!
Dia scuze ca n-am mai raspuns aseara. Cand fac pulpe la cuptor, le fac asa cum zice Didi, in bere. La grill stii ca puiul este infipt pe o tzeava si se tot roteste acolo. Ei si pe el il ungem cu diverse mirodenii iar in tava de dedesubtul lui punem vreo 3 cani de apa + un pahar de bere bruna (asta, mai mult decat cea blonda, fragezeshte carnea foarte tare). Si cand scade amestecul mai turnam si tot asa.
Onutz nu, aia din tava nu era fara alcool, dar n-am folosit sosul facut cu ea. Ca de baut, eu mai beau bere, dar musai fara alcool. Te cenzurara aia? Ce tareeee!:))
Dara bafta la noul medic!
Narcis saracul Paka e chel? Uoffff. Las' sa fie el bine!
Gata! Neuronul meu nu poate mai mult, pt ca-i scartzaie incheieturile! Si cum altu de rezerva n-am :), nu-l mai fortez!
Trebe sa fac curat ca deh, maine vine soacra. Si o fi ea fata buna, dar io vreau sa fie casa luna. Si apoi tre sa ma tarshai si la salon, sa-mi fac freza, unghii &stuff...si mi-e o leneeeeee....
Pup fetele ca v-am zapacit!
SUN 30+
AnnaBaby spune:
Camy pus sa fie intr-un ceas bun mutarea in casa noua, sa aveti un Paste fericit voi singurei! Lasa ca in timp se face si curatenia si aranjatul prin casa, important este sa fiti numai voi, fara alte "impedimente".
Anna 27+ cu Maria
AMR 13
vinebarza
bebe
poze
dana81 spune:
buna pepenasi!!!
Azi parca ma simt mai bine dar tot imi curge nasul!!!!
Narcis am luat 13 kg la 24 s ceea ce dr i s-a parut fff mult, si mie mi se pare pt ca nu prea pot sa ma mai misc natural...dar cine a papat dulciuri si shaorma in fiecare seara...
CAMY nu vreau sa te sperii dar la mine le-a tb 2 luni sa-mi rezolve netul si atunci au venit pt ca facusem reclamatii la OPC, ANPC ...la toate organele care ni s-au parut abilitate...dar poate ca doar aici la Galati dau dovada de atata nesimtire...pupici
CORINUK multa bafta, iti tin pumnii si sunt sigura ca va fi "floare la ureche"!!!!
Mamici de bebeline ...cand punem cercelusi in urechi, m-a fulgerat un gand ca ar tb sa-i cumpar dar nu o chinui oare?
o zi buna va doresc!!!!
25 si CLARA ANDREEA
bujo spune:
Dana ia linistita cerceii si pune-i imediat dupa nastere. Asa sufera mai putin. S-a mai discutat despre asta si au povestit mamicile de fetite ca daca le pui mai tarziu doare mai tare si incep sa constientizeze. Asa scapi repede.
bujo 27+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
Louana_me spune:
Buna fete dragi!
Tot in umbra stam si noi, si ne bucuram de ultimele zile de concediu medical si, peste 3 zile de inceputul concediului prenatal. Va citesc mereu dar de scris n-am prea reusit. Noutati nu sunt, fetita se dezvolta bine, hipertensiunea e tinuta in frau, si de-abia asteptam clipa in care o sa o avem in brate, ca si voi toate de altfel. Ne apucam si noi de varuit/vopsit si aranjat cameera pentru iubita mica, toate cu ajutorul socrilor ca pe mine nu ma tine spatele sa ma "distrez" asa prea mult. Pentru fetele care stiti deja ca faceti cezariana, stiti cumva si modul de anesteziere la care vor apela dr?
Spor in continuare la toata lumea la amenajari, si..va citim si ne sunteti toate dragi!!!
Louana 29+ cu iubita mica
corinuk spune:
Danutzaaaaaa sigura ca da!"Floare la ureche"ca de.. am vrut medicina acum invat... daca as avea si chef ar fii ideal!
Sa stii ca eu am cumparat cercei ptr finutzele mele cand s-au nascut si acolo la spital a 2a zii dupa nastere i-au si pus.
Louana si tie iti uram spor la treaba ,noi abia maine mergem pe la cateva firmulite care executa mobila la comanda sa vedem cum ne-om intelege!Abia astept sa-i incep camera bblui!
Camy spor la treaba ...asa cu moderatie!BBlina este mai importanata!
corinuk 28+ cu bb Stefan
vias spune:
Dana, am vazut ca deja ai primit raspunsuri, eu o sa-i pun cercelusi in maternitate, inca nu am cumparat pt ca nu am gasit ce vreau eu...ca acum nu o sa-i pun bobita asa cum aveam eu in copilarie sau toarta...cah...si numai deastea am gasit...eu inca mai caut....sper sa basesc cu buburuza...asa mi-as dori....pt ca noi (eu si Cristi) asa ne alintam......
Cat despre curatenie...relax....mi-am facut planul...eu ma foiesc si caut imbracaminte si carucior pana apare Cristi acasa...si numai apoi ne ''apucam'' de curatenie...
Nu-mi voi chinui bebelina mea dragalasa...
Cami 27s+, cu Timeea Cristina
pustai
vias spune:
Dana81...sa stii ca inainte cand stateam in chirie am patit si eu sa nu vina vreo 4 zile...si sotul meu care este de o cakmitate rara ii suna zilnic si vb frumos cu ei....''stiti, eu am stat iar toata ziua si v-am asteptat, cum dsa facem....bla..bla...bla'''...pana m-am enervat eu, si le-am zis asa..''daca nu veniti ACUM...rup toate cablurile de pe scara ca sa aveti motiv sa veniti....tai tot........si au venit in tr-o ora....eu mai am rabdare pana luni...asa mi-am propus....si apoi am eu grija de ei....or sa vina neaparat!!!...O sa vedeti!!!
Nu stiti voi ce drac sunt eu cand ma enervez......ma scuzati!!!!
Cami 27s+, cu Timeea Cristina
pustai
bujo spune:
Camy park am vazut la universal niste cercelushi faini. Numa ai grija sa nu cumperi cu surub ca sunt foarte incomozi pt bb mic, il inteapa si se mai aduna si multa mizerie. In general astia cu surub trebe scosi din cand in cand.
bujo 27+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
dia_filipas spune:
Neatza fetele!!
Azi m-am trezit mai optimista...poate o tin asa toata ziua!
Sun, Didi multumesc de reteta, suna tare bine. Eu una nu m-as fi gandit la combinatia asta.
Sursula ma bucur ca ti-ai gasit optimismul. sa dea DD sa fie bine!
Camy felicitari pentru mutatre! Spor la curatat, numa' s-o iei usurel, nu te obosi prea tare!
Louana spor la treaba si tie!
Eu merg sa spal niste vase, dupa care sa fac ceva de papa pe cand vine "clasa muncitoare" acasa.
Pupici, o zi buna!!
Dia 28+ Miruna
strumfuletz
poze