Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 4
AnnaBaby spune:
Mai am 2 ore jumate si plec acasa!!! Abia astept sa se termine saptamana!
Fetelor, am o mare dilema. Luna viitoare am de mers la 2 nunti si nu am cu ce sa ma imbrac. Ma bazam eu pe o rochie baby doll pe care o aveam de mai demult, insa am probat-o saptamana trecuta si, ghinion, nu pot sa mai inchei fermoarul pana sus. Si mai e inca o luna pana la nunti...Asa ca m-am trezit ca habar n-am ce sa fac. La putinele magazine cu haine de gravide abia gasesti ceva frumos de purtat zi cu zi, de ocazie nici nu poate fi vorba. Ma gandeam sa-mi fac ceva la o croitoreasa, dar pe langa faptul ca nu cunosc nici una priceputan nu am nici inspiratie pt model. Imi puteti da vreun sfat, poate vreun site cu modele de rochii de gravide, ca eu nu am gasit.
Anna 27+ cu Maria
AMR 13
vinebarza
bebe
poze
oanasm spune:
pthiu...da ce tare am tras azi la scarbici...ma doare curutzu de atata stat pe scaun
bujolino eh..s-a vazut un pic de tzitzi..adik o tzitzi din profil
sunu chiar ca e tare faza cu cenzura m-o fi reclamat cineva!? ma bucur ca e mai bine gatleju!
anna uite un site cu www.maternity-clothing-fashions.com/store/PPF/Category_ID/105/products.asp" target="_blank">rochii pt gravidutze
sursula
louana ce fain..concediu; a..ce demers se face cand intri in prenatal!?
Oana
21+ cu
o noua viata
filmuletz bb
mcoca spune:
Anna, eu zic ca e siplu la o croitoreasa buna: ceva strans sub sani si ultra larga apoi. Uite o poza
Vicky 30+ si Maya
AMR 10s
Bebele casei
a.cicel spune:
Hop si eu... din ce in ce mai rar
Aveti un ritm infernal pentru mine. Nici sa vreau nu reusesc sa tin pasul cu voi. Am reusit sa citesccate ceva din ce ati mai scris, dar asa... pe diagonala. Din pacate eu nu am vesti prea bune. Luni suntem programate la Tg mures la o eco amanuntita. Medicii de aici care m-au consultat vor si o a treia parere in legatura cu cavitatea craniana a bebelui. Separe ca ceva nu eset in ordine, desi ei spera sa se vada rau la ecograf din cauza ca sarcina e jos iar capul copilului e foarte jos. Sunt terminata de marti de cand am aflat. Abia am avut puterea sa va scriu. Eu sper sa fie bine. Medicii de aici ma incurajeaza, dareu sunt disperata. Doctorita mea a spus ca daca sunt probleme intr-adevar, atunci ea nu ma lasa sa duc sarcina la capat Nici nu stiu daca sa astept sau nu ziua de luni.
Fetele din Mures, cestiti de Dr. Nicolae Romeo (parca asa il cheama)? La el sunt programata.
burticile
Andreea 28+ si Bianca Maria
POZE
vias spune:
Bujo...nici nu ma gandesc sa-i cumpar cercelusi cu surub....nici pomeneala!!!....vreau unii care sa-i tina pana la gradinita macar...nu stiu...
AnnaBaby...si eu merg la o nunta luna viitoare...eu rochita mi-am cumparat-o de la un magazin special de rochii de ocazie....ti-am trimis poza pe adresa de yahoo....cred ca poti gasi, ca se poarta modelele astea....
Cami 27s+, cu Timeea Cristina
pustai
M&M spune:
Sursula, ma bucur ca esti optimista !!! O sa fie bine bebe Tudor !!!
Camy, felicitari!!! Spor la curatenie!! Ihhh...cat nu imi place mie faza asta cu mutatul si facutul curateniei...
Sun, sper ca ai terminat curatenia si acum te rasfeti la coafor !!!
Corinuk, spor si bafta !!!!
...eu am aceeasi stare , as dormi intr-una. Chiar nu inteleg ce am , analizele sunt toate ok!!!
Cristina 22+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by AnnaBaby
Mai am 2 ore jumate si plec acasa!!! Abia astept sa se termine saptamana!
Fetelor, am o mare dilema. Luna viitoare am de mers la 2 nunti si nu am cu ce sa ma imbrac. Ma bazam eu pe o rochie baby doll pe care o aveam de mai demult, insa am probat-o saptamana trecuta si, ghinion, nu pot sa mai inchei fermoarul pana sus. Si mai e inca o luna pana la nunti...Asa ca m-am trezit ca habar n-am ce sa fac. La putinele magazine cu haine de gravide abia gasesti ceva frumos de purtat zi cu zi, de ocazie nici nu poate fi vorba. Ma gandeam sa-mi fac ceva la o croitoreasa, dar pe langa faptul ca nu cunosc nici una priceputan nu am nici inspiratie pt model. Imi puteti da vreun sfat, poate vreun site cu modele de rochii de gravide, ca eu nu am gasit.
Anna 27+ cu Maria
AMR 13
vinebarza
bebe
poze
si eu am avut 2 nunti cu burtica si am avut modelul asta de rochie http://good-times.webshots.com/photo/2382020840101626593LSEnSL
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
MissJJ spune:
Buna fetele!
Is si eu prin zona, da cam lenesa azi afara e frig vant si urat in casa cald si bine, deci de aici si lenea, plus ca iubita mea fiica s-a trezit azi dim la 5:59.
Am reusit sa modific la listutza si am adaugat si link-ul cu actele necesare ca sa nu fac lista si mai lunga am pus link cu pagina unde e mesajul cu toate datele. Sper ca e bine asa.
Ieri am zis ca revin dupa ce ne trezim da am dormit amandoua ca niste valize in gara pana la 4 fara 10 si a venit si Flo mai devreme asa ca am iesit si la o plimbare era soare dar vantul cam rece asa ca nu am stat mult si pe urma a mers site-ul cam aiurea si m-am enervat ca tot nu reuseam sa schimb la listutza si am citit dar nu am mai reusit sa scriu.
Anaxena da tu vrei cu orice pret sa iti faci rau singura? Ce te-a apucat la 30 de spt de sarcina sa incerci sa incapi in hainele dinainte? Eu nici nu vreau sa le vad stau in fundul dulapului ascunse numai astea de gravidutza is in fatza ca sa nu ma ia depresia. Oricum esti o graviduta f frumoasa si dupa cum zicea si Alina ai sa simti parca lipsa burticii. Si sigur ai sa reusesti cu putin efort sa incapi iar in hainutzele dinainte.
Jjovana ma bucur sa aud ca e bine bebelina.
Alina ma bucur ca ti-a fost de ajutor. Da eu asa le spal, numai daca is vomate sau patate tare de papa sau alte trebuir atunci le bag la cotton stains plus si la wash plus sau le pun cu prewash daca is mai putin si ies f curate, fara sa pun inalbitori sau ceva de tratat petele.
Tecky super ca ati achizitionat ce aveati nevoie. Asteptam poze cand poti sa faci. Sau ceva link-uri cu modelele.
Ralu eu nu am auzit de asa ceva, adik ca simti si nu ai cum sa ratezi cand isi schimba bebe pozitia. Eu nu am simtit exact momentul, nici sarcina trecuta nici acuma. Oricum ei se mai pot roti ba sus ba jos inca pana in ultimul moment se pot frasui deci nu e o regula ca il simti s-a intors si gata asa ramane.
Corinuk insanatosire grabnica.
Boti si mie imi plac alea lichide ca se clatesc mai bine mai ales daca e o masina plina varf sau rufe ceva mai inchise sau mai colorate. Aici este o marca surf care miroase super fain are vreo trei variante da toate miros super.
Si eu tot astept caldura aia sa trec la chestii mai lejere da vad ca nu vrea sa vina si pace. Is satula d egeci ca nici una nu prea ma mai ajunge in afara de aia de ploaie da si aia la limita.
Oana f frumoase pozele si mamica si burtica.
Ela bine ai venit! Cum ti-a zis si Sun sa ne dai datele tale si daca stii ce culoare are caruciorul.
Anaxena bai eu te bat arati f bine nu te mai tot plange atata, esti sexy si asa graviduta mie imi plac tare mult pozele de la pictorial. Arati f bine serios, stiu ca tu nu te vezi frumoasa si etc dar esti.
Laura si eu is cu piureul cu mult unt si smantana si ador puii aia imbatati. Iese f bun si mai ales cu mujdei cum face Didi si eu tot asa il fac nu cu apa ci mujdeiul frecat bine si la sf bag niste smanatana si iese asa cremos.
Adriana de ar sta sa o filmez as pune. Da ti-am zis are senzor.
Legat de parasit eu sigur nu va parasesc, v-am zis mi se pare f frumos sa stam toate pana la ultima graviduta de pe lista care trebuie sa nasca si abia apoi ne mutam catrafusele la clubul scutecelor. Da va fi mai greu cu scrisul la inceput da sunt sigur ca daca vrem gasim timp, eu am reusit si data trecuta sa am timp mai ales ca la inceput bebeii mai mult dorm ziua, noaptea e distractia.
Narci inca o tona de pupici pt blanosul mic si scump. Saracutzul stiu e tare greu cu medicamente si etc. Da lasa ca se face el bine si zburda acusi pe acolo.
Da vb de ambele zice nani, apa, papa, mama, tata, paci adik papuci, pac adik capac in romaneste si in engleza cat, car, hat, milk, socks, bye bye, bucket, mai repeta de la tv am observat ca alege care varianta e mai usoara si mai scurta. Ma bucur ca iti place numele.
Biri cum sa nu ne fie dor de tine? F frumoase pozele cu printesa ta cu bucle. Da e mai cald la voi ca aici ca vad ca sunteti la maneca scurta aici e inca rece.
Dara bafta la medic azi si sper sa rezolvi cu netul.
Gata atata am reusit sa recuperez ca merg sa ma pun cu fata la nani restul dupa ce ne trezim.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Hop si eu... din ce in ce mai rar
Aveti un ritm infernal pentru mine. Nici sa vreau nu reusesc sa tin pasul cu voi. Am reusit sa citesccate ceva din ce ati mai scris, dar asa... pe diagonala. Din pacate eu nu am vesti prea bune. Luni suntem programate la Tg mures la o eco amanuntita. Medicii de aici care m-au consultat vor si o a treia parere in legatura cu cavitatea craniana a bebelui. Separe ca ceva nu eset in ordine, desi ei spera sa se vada rau la ecograf din cauza ca sarcina e jos iar capul copilului e foarte jos. Sunt terminata de marti de cand am aflat. Abia am avut puterea sa va scriu. Eu sper sa fie bine. Medicii de aici ma incurajeaza, dareu sunt disperata. Doctorita mea a spus ca daca sunt probleme intr-adevar, atunci ea nu ma lasa sa duc sarcina la capat Nici nu stiu daca sa astept sau nu ziua de luni.
Fetele din Mures, cestiti de Dr. Nicolae Romeo (parca asa il cheama)? La el sunt programata.
burticile
Andreea 28+ si Bianca Maria
POZE
Andreea imi pare tare rau sa aud asa vesti de la voi. Tinem pumnii sa fie bine totusi si poate e numai o greseala. Multi pupici de la noi si sa ne spui ce ati facut luni la tg mures.Incearca sa gandesti pozitiv poate totusi e o greseala si bebe e ok.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani