Gravidute si mamici de TIMISOARA (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Miha, Irina, Ashera, Otim, Cristina, salutare. Uite ca va stiu chiar daca nu intru des:):)......Sunt si eu surprinsa....Sa nu va suparati daca ratez pe cineva, va rog.

Miha, nu cred ca e vreo problema cu programarea ta la policlinica, cred ca programul se desfasoara normal; Dr Catu cica avea cancer (avea 55 ani, Dumnezeu sa il ierte).

Fetele cu silueta:), si eu incep sa ma gandesc daca nu am inceput sa pun cam mult; sunt in luna VII si am pus cam 9-10 kg desi nu as fi crezut pt ca in luna a V-a aveam doar 4-5 in plus. Dar cred si eu ca nu depinde de cat mananci; si eu sunt obisnuita sa mananc salate, carne la gratar, ciocolata nu imi place, dupa dulciuri nu ma omor.....Dar sa fie bebe sanatos, asta e cel mai important, pe urma facem noi cumva sa aratam din nou suple si minunate:).

Irina, nu stiu ce sa fac cu eco inca, daca sa mai merg si la altcineva; ar trebui sa mai stau pana la sfarsitul lui mai; eco mi-a facut doctorul, inimioara bate si e la locul ei:), a zis ca totul e in regula dar as fi vrut si eu detalii legate de masuratori; poate sunt eu prea tipicara, nu stiu....Ma mai gandesc daca merg la alt medic doar acum asa la un control, oare ma primeste, nu o sa ma intrebe de ce ma duc in luna asa avansata la alt medic? Si nici nu stiu la cine sa ma duc. Am auzit de o doctorita la Policlinica Catu, Zahner sau asa ceva.....ce stiti de ea?

Miha, dr Chiriac cum este? As putea merge doar la un eco normal o data fara probleme, tie ce impresie ti-a facut?

Va pup, tinem legatura:)

Mergi la inceput

Fetelor, am uitat sa va spun ca ieri i-am scris la Radu Morar de la Nasul (B1TV) sa-i propun sa faca o emisiune legata de proiectul de lege cu indemnizatia de 600-200 RON la mamici:).

I-am scris si la un tip de la Camera Deputatilor si mi-a si raspuns; vad ca legea a ajuns din 08.04 din nou la Camera de munca care o respinsese; aveau termen pana in 22.04 sa primeasca raport de la Camera de Munca dar...nimic, indiferenta totala, sunt tare curioasa ce se mai intampla..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineata, eu pun de o cafeluta, mai vrea cineva?
A propos, pana cand am voie sa imi delectez papilele gustative cu cafeaua?

Fancy eu sunt tare sceptica in ceea ce priveste legea aia. chiar daca o sa se dea legea parca simt ca nu o sa prind. Eu sunt mai ghinionista, ce sa fac? Oricum nu as vrea sa stau foarte mult pe acasa, dar totusi cand o sa stau parca as vrea sa nu mi se schimbe chiar asa de radical veniturile. Mai ales ca mai intervin si alte cheltuieli...

Cristina, iti tinem pumnii sa termine baietii cu "demolarea" apartamentului.

18+ inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Mama Fancy ce tare esti!!! asa da!!! imi place de tine!!! stii sa aperi drepturile mamelor!
Si nu ai pus prea mult in greutate! stai linistita =, bebe sa fie sanatos!

Irina merci de incurajari!

|Pupici si we placut!!

Cristina

Alex 20.02.2006

W 34 Beatrice

http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Nu pot sa cred, e a 3-a oara pe ziua de azi cand scriu:). ce fain e sa stai acasa:)

Irina, poate avem noroc cu legea, cine stie.....Incercam de toate, poate poate se intampla ceva. Gandeste-te ca esti....norocoasa, nu ghinionista de data asta:). In Romania asta a noastra orice este posibil, deci si acest lucru se poate intampla. oricum, am inteles ca este aplicabila atunci cand intri in CIC, dupa ce trec cele 4 luni...Asa ca, ii dam bataie:)
Cu cafeaua, cred ca nu faci rau ca bei o cafea micuta dimineata si atat, sa nu te aventurezi prea tare. Si eu beau ca am tensiunea foarte mica; saptamana trecuta mi-a fost rau, am avut 96 cu 44:). Si am zis ca mai bine beau una mica cu lapte dimineata. Dar din cate stiu poti bea una pe zi fara probleme.....

Cristina, spor la demolari in continuare:). Si mersi de incurajari:)

Va pup din nou. Poate mai scriu azi o data, cine stie:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Am ajuns si noi de la Szeget! A fost super!

Fancy eu am vazut sapt trecuta la B1 o emisiune cu Lavinia Sandru si un tip de la Camera despre proiectul de lege...cica peste o luna s-ar putea sa se dea legea...mai aproape de alegeri ca sa zic asa! Ei erau optimisti...procentul de 85 nu stiu daca o sa ramana...dar un 65 cred ca o sa dea...Ne priveste se numeste emisiunea...se vb des despre indemnizatii!
Chiriac e super...poti sa mergi la ea luni sau joi ptr un eco...suna si fa programare...Nu e prea grozav ecograful de la Catu...e 2d, insa iti poate spune daca totul e ok.

Cristina spor la treaba! O sa vina bebelina in casa noua!...Eu innebunesc pana la vara! Si oricum cred ca ne trebuie credit ptr renovari...

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Buna fetelor ,
Vad ca toata lumea s-a intors de prin libere cu forte proaspete.Eu de Pasti am fost acasa cu musafiri ,iar de 1 si 2 mai am fost plecati la Arad.
Sunt foarte fericita ca a sosit mobila pt camera lui bebe si a iesit fain ,i-am luat si salteluta si lenjerie ,pe care le-am si pus sa vad cum arata si este super;am pus si perdeaua ,mai trebuie sa spal citeva hainute si sa le calc ,apoi sa le aranjez frumos in dulap.

MIHA multumesc pt caruciorul albastru de pe prima pagina ,sa stii ca la nume am ales dar nu e decit 90% sigur ,cind voi stii sigur iti zic.

FANCY sa stii ca nu ai pus multe kg ,eu am pus 14 kg pina acum ,am pus mai mult decind sunt acasa,cit eram la lucru in feb si martie am pus doar 1 kg /luna ,eram ingrijorata daca bebe a pus destul .Iar intr-o luna din kg pe care l-am pus eu el a pus 650 gr.Nu are rost sa te stresezi cu kg,eu am o prietena care a pus 20 ,iar la cind bebe avea 7 luni a inceput serviciul si arata la fel ca inainte sa ramina insarcinata.In legatura cu medicul poti sa mergi linistita la al 2-lea medic pt inca o parere ;eu anul trecut am fost cu o prietena la medicul meu ,dr.Murariu , cind avea ~ 7 luni ,nici macar nu a intrebat-o la ce medic este ,a fost foarte finut.( ea era la o dr. de la Bega )A facut toate masuratorile si s-a comportat la fel ca si cu o graviduta de a lui.La final a zis ca i-a placut si ca are mai multe criterii de masuratori decit dr. ei.

CRISTINA spor la treaba cu muncitorii,sper sa ai noroc cu ei sa fie de treaba ,ca in ziua de azi nu prea gasesti asa ceva.

Elatim 34sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Helooo.... intru si eu sa imi fac prezenta ca am tras chiulul ...
Am ramas socata cand am vazut ca a murit doctor Catu...
Ne-am intors din concediu

Ank Raul 17.10.2007
si 7+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Fancy nu ai luat mult stai linistita... in ultima luna mai iei ceva in greutate ... de fapt ia bebe mai mult... eu am luat 16 kg in sarcina cu 3 kg in ultima luna... acum am revenit la cele initiale... dar .... cu noua sarcina o iau de la capat

Ank Raul 17.10.2007
si 7+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Si eu am baut cate o cafea in sarcina si a fost ok... Si sa nu va luati dupa babisme dinalea ca va fi copilul agitat cand se naste de la cafea si cola... sunt doar prostii ... sau ca daca ai arsuri ii creste parul... eu am avut si a iesit chel

Ank Raul 17.10.2007
si 7+
Poze Raulito

Mergi la inceput