Gravidute si mamici de TIMISOARA (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Ce liniste azi pe forum...
Eu am stat mai mult in casa azi, am preferat sa ma odinesc mai mult si sa imi mai termin din treburile casnice. Oricum micii se pare ca nu ii plac lui bb.

De maine reincep lucrul asa ca o sa fie un pic mai greu.

Otim tot ce sper e sa nu iau prea multe kilograme si sa le dau jos. Nu ma infometez in defavoarea bebelusului si ii dau tot ce are nevoie, ba si ce nu are nevoie (inca poftesc la cola) dar din pacate am o obsesie cu silueta. Care se pare ca nu ma paraseste odata cu venirea lui bb.

18+ inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Ce mai fac fetele si bebelusii?
Noi am fost la plimbare ieri pe seara...prin centru, apoi prin Mall si apoi prin parculet langa bloc...De dimineata tati s-a plimbat cu baietul...si a descoperit si el cu ingrijorare pasiunea lui Cristi de a traversa strazi...Au si astia mici niste porumbei...asa ca foarte mare atentie!

Fetele in sarcina degeaba mancati ptr 2...bebe oricum isi ia tot ce gaseste mai bun prin organismul nostru...Asa ca stati linistite ca daca papati normal luati maxim 15 kg...bine ideal ar fi 10-12 ca se dau jos repede...mai ales dupa operatie cand mai stai si flamanda.

Cristina tie ti-a spus dr sa nu ii mai dai cioco lu` Alex daca ia homeopate? Noi azi terminam calcarea carbonica D10 si formula 9a...au trecut 14 zile.

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao, fetelor.
mai intru si eu macar sa va salut:). Sunt libera de ieri si ma relaxez putin:)
Am incercat sa recuperez din cap 14 si tot 15 pana acum dar mai am de citit:).
Vad ca va plimbati pe la zoo:), ce fain....
Vedeti ca in 9-11 mai este la Mall ceva expozitie/concurs, nu stiu excat ce......Si la sfarsitul lui mai, in 31, in Parcul Botanic puteti merge cu bebeii la fel la concurs, la joaca....Cred ca Ioana Vartosu are aceste actiuni....
Eu sunt bine in general; am fost miercuri la spital la eco ; era mare tristete acolo ca murise doctorul Catu si toata lumea (putina lume ca era dupa Paste si se apropia 1 Mai) era tare apatica. Chiar imi spunea un doctor de acolo ca tot ce s-a facut in odobescu (aparatura, renovari) i se datoreaza si ca a luptat foarte mult pt spital...Asta este din pacate!

Eu am fost un pic dezamagita ca doctorul meu era si el foarte agitat, grabit si stresat si nu mi se pare ca s-a ocupat foarte bine de mine; ma dusesem la 4D dar pana la urma mi-a facut cred eco normal si nu a putut vedea masuratorile nu stiu din ce motiv tehnic; spunea ca pare in regula, sa nu ma stresez si sa duc o viata normala:) ca totul este in regula, nu am probleme. Ce sa fac, sa mai merg la altcineva sau sa astept pana in saptamana 28 la urmatoarea ecografie? Voi ce parere aveti?

Va pup pe toate:)

Mergi la inceput

Eu nu mananc cat pentru 2, dar nici nu tin cura de slabire (ca de obicei in perioada asta a anului). Mai scap si cate o inghetata. Ideea e ca nu ma cenzurez prea tare la mancare.

Pana acum am luat 4kg.

Acum nu mi-e frica, mananc numai cat, ce si cand am nevoie, dar cand or veni "ajutoarele" adica maica'mea deja stiu ca o sa ma indoape.

18+ inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Otim, m-am uitat si eu peste pozele voastre. Super Laurentiu si seamana foarte mult cu tine . Ce mare mi se pare.. Ce trece timpul

Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Irina si eu am si am avut intotdeauna o obsesie cu silueta . Si in timpul sarcinii (si nu numai atunci) am mancat foarte sanatos, aproape doar salate de legume sau fructe, prajeli nu mananc nici acum, daca mananc carne e pui sau peste,etc.. Cu toate astea m-am ingrasat 30 kg (si iti dai seama ca am fost distrusa). Cred ca nu doar mancarea si cantitatea pe care o mananci duce la ingrasare, ci si factorul hormonal, cred... Oricum o sa slabest dupa, mai ales daca ti la silueta
Eu am ajuns din nou la 43-44 kg, fara vreun efort deosebit.

Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Fancy...a murit Catu? Dar chiar asa batran era? Eu luni am programare la clinica lui...ca dr mea acolo e in particular...Sper sa nu se anuleze ca imi va spune cand imi face ceza!

Adevarul e ca se cunoaste ca la Odobescu si-a mai dat cineva silinta...de asta am si ales sa nasc tot acolo...Prima data ma asteptam sa fie groaznic, insa nu a fost cum chiar cum mi-am imaginat eu...sper sa nu fie mai rau de data asta...ca o sa-mi para rau ca nu am nascut in Ungaria daca patesc ceva.

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Ashtera ma asteptam ca obsesia mea sa se reduca, daca nu chiar sa dispara odata cu aparitia lui bb. Rational imi dau seama ca burtica nu e de grasime, e din cauza ca gazduieste acum un oaspete important.
Dar se pare ca nu e chiar asa.

Fancy salutari, de mult nu ai mai aparut pe aici. Eu am patit chiar la prima eco sa fiu programata abia peste 5 saptamani si am stat cu un ghimpe daca sa ma duc sa fac un eco de rutina, care sa imi zica macar ca bb e bine, ii bate inimioara si e la locul lui sau sa astept. Si m-am gandit dupa ca chiar daca mi-ar spune la acel ecograf ales in viteza ca ceva nu e in regula cu bb tot nu as avea incredere deplina. As astepta pana la programare sau m-as mai duce in alta parte.
Daca nu ai incredere decat in medicul tau eu zic sa astepti. Cat ai mai avea de asteptat?

18+ inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao!

Noi am inceput demolarea apartamentului, zic demolare ptr arata ingrozitor acum... totul e intors pe dos... si sper sa termine in timp util adica pana nu nasc...
Oricum se misca destul de bine baietii... nu ma asteptam... camera lui Alex e aproape gata adica mai trebuie doar dat cu tiffel... asa ca suntem in asteptare!

Multumesc de incurajari!

De 1 mai am fost la iarba verde si a fost tare fain... cald si fain! si piticul s=a zbenguit de minune.

Poate ajungem si noi pe la zoo mai ales acum cand suntem mai aproape, adica stam la socrii si ei stau aproape de Modern... deci poate ne intalnim pe acolo numai sa tina si vremea cu noi ca cica astia anunta un we urat cu ploi.

Cristina

Alex 20.02.2006

W 34 Beatrice

http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Otim as fi vrut sa umplem paginile dar abia acum am mai intrat pe net de atunci... asa ca sorry !!!

Miha, Jurj nu mi-a zis de cioco dar am citit si eu ca de regula nu se mananca cioco, mentolat sau chestii din astea in timp ce se administreaza homeopate. Alex oricum nu prea prinde cioco...

Cristina

Alex 20.02.2006

W 34 Beatrice

http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput