Gravidute si mamici de TIMISOARA (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Ashera - ce mai face Chris , va balaciti in piscina ???

Ank83 concediu placut si odihna multa pentru Raulito

Mihaela Cristian pictorul cand cu stanga cand cu dreapta , am si la pui (intrebare e "tras" in sticla ??? daca da te rugaaam reteta ...) , iar bebe2 - nu va prostiti - mai macar trei sapatamani ...

irina pastele catolic a foooost in martie de noi am si uitat ...

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_nagy

Azi am fost cu Alex mai mult pe afara... am fost in centru la porumbei, la padurice si seara la noi in parc... a fost tare frumos afara!!! super vremea!
Voi ce ati mai facut??? ca vad ca e o liniste pe aici... ati plecat toate in concediu???

Cristina

Alex 20.02.2006

W 34 Beatrice

http://community.webshots.com/user/cristinalex

se pare ca numai noi doua nu am plecat in concedii , ia hai sa umplem vreo trei capitole sa le dam de citit pe cand se intorc ???
noi am fost vreo doua zile consecutiv la zoo ( locuim in zona) , chiar ziceam ca daca copilul meu nu ar avea de unde sa vada un iedut in realitate decat din carti , acum mergem la zoo , mai ales ca de la 1 mai va fii deschis pana la ora 20 , si va stii si cum arata un urs real .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Eu pana acum m-am ales numai cu meseriasi buni. Dar nu am avut lucrari mari si singura miscare mai mare de anul trecut adica termopane +usa + mutat o usa de pe un perete pe altul + facut biroul in balcon am facut-o cu 2 serii se meseriasi in 4 etape, strecurata intre alte lucrari.
Daca era sa vrerau totul cu o persoana pai ajungeam pana la sfantul asteapta.

Ieri am fost pe la mall si m-am uitat de haine de graviduta. Dar tot nu am curaj sa imi iau. Pana acum am luat 4kile, majoritatea pe sani, burta(si probabil si pe posterior). Dar cine stie cate mai adun pana la sfarsit... Eu nu as vrea mai mult de 10, dar...

Cristina, calm, probabil e si din cauza hormoneilor care fac scandal, dar oricum ar fi trebuie sa iti pastrezi calmul.

Otim mie nu imi place sa las alti oameni cu meseriasii, numai eu sau sotul. Am ajuns la concluzia ca un meserias enervat e mai rau decat unul prost.
Azi ma duc la magazinul ala de pe rebreanu. Sper sa il si gasesc, ca la cat sunt de aeriana in ultimul timp...

18+ inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza gagici

Eu am avut ieri o durere de cap ingrozitoate si am sunat pediatra care mi-a zis ca nu imi recomanda sa iau nimic ptr ca alaptez... Asa ca am stat cu durerea toata ziua si toata noaptea . Chris parca a luat si el de la mine si a fost tare agitat, a plans, a vrut numai in brate.. Si toata noaptea a trebuit sa-l tin in pat cu noi, prin urmare nu m-am odihnit deloc... Incep sa-mi pierd speranta ca va dormi in patutul lui prea curand....

Otim, super ca stati langa zoo . Tot am zis ca o sa ajungem si noi cu Chris sa-i aratam animalele. Pana acum, de iepurasi nu a fost tare incantat, mai mult se uita la copiii din zona . Am vazut ca se uita in schimb dupa caini si dupa porumbei

Cristina, of of cu renovatul... Anul trecut pe vremea asta si eu renovam bucataria. Si in loc de 2 saptamani, a durat 5 .. Si eu aveam disgravidie si vomitam non stop... Of, greu a fost. Incearca sa nu te consumi..usor de zis... Bafta multa

Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

Fetele ne-am decis sa merem sambata la unguri sa gasim si noi ceva deschis!

Ashera eu nu imi permit sa beau cafea acum...dar ieri eram varza...picam de somn...In fine am dormit cu Cris la pranz.
La Gyula noi am platit cu cardul la hotel si ptr cumparaturi am scos de la bancomat si ne-a dat direct forinti sau am platit cu card, unde se putea.

irina pana la unguri pot sa merg si fara hartie de la medic!

cristina stai calma ca si daca te enervezi nu rezolvi nimic...Eu am noroc mare ca-mi face tata si zugraveala si curqatenia de dupa...dar tot mi-e ciuda ca se munceste el...Mie in cateva zile mi-a zugravit tot apartamentul, insa acum arata ca naiba...s-au murdarit peretii...Abia astept sa-l mai renovez...probabil in iulie...plec eu cu mama si copiii si raman baietii la treaba...tata si mihai
Tablita aia e de la unguri luata...e de la Simba...s-ar putea sa o gasesti si la noi.
E si Mihai stresat de plimbari...ca daca nasc, insa nici acasa nu ne vine sa stam.

oti da...la inceput numai cu stanga scria si papa...dar i-am mutat noi in dreapta si acum le alterneaza...tot e bine si asa!
Pui cu bere in fund se face foarte simplu...se taie o cutie de bere la gura...se lasa in ea cam jumate din continut si se adauga usturoi si ceapa verde, se infige puiul pe cutie si se pune cam 1 ora sau mai mult daca e puiul mai mare la cuptor...Eu prefer sa-l fac la punga ptr ca nu se murdareste asa tare cuptorul.
Noi venim la zoo saptamanal cu Cris...el vrea mereu la cang! Poate va zaresc pe acolo...o sa ma uit mai atent! Eu docamdata sunt usor de recunoscut!

Va pup! Ma duc sa mai stau cu puiul ca e in vacanta de la gradi! Are o energie..ne baga sub pat!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Miha tocmai ziceam ca sunt aeriana, iata si dovada.

18+ inca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ashera

Otim, super ca stati langa zoo . Tot am zis ca o sa ajungem si noi cu Chris sa-i aratam animalele. Pana acum, de iepurasi nu a fost tare incantat, mai mult se uita la copiii din zona . Am vazut ca se uita in schimb dupa caini si dupa porumbei

Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u

depinde din punct de vedere luam partea cu super langa zoo , ca nu mai departe de ziua de ieri a trebuit sa trec cu copilul in carucior prin fum (de toate natiile mici , frigarui ) + praf (ca doar se grabeau foarte tare cu masina ca tocmai se termina zaharul la vata pe bat sau faceau curse cu ATV sau moto ) + caini vagabonzi care golesc cosurile de gunoi (ca doar miroase bine , nu ??? ) sau manele la maxim indiferent de zi sau noapte miercuri sau sambata .

Mergi la inceput

Mihaela - daca ai stii de cand intreb in stg sau dr pentru reteta .... sa stiti ca ma tot uit cand merg la zoo si nu numai dupa mame cu copii mici si ma uit la mame si iar la copii (pana probabil o data o sa-mi vreuna ) dar tot sper ca vad o "fata" cunoscuta . Am pus poze noi (si cu mine si cu tati )

Mergi la inceput

Eu nu cunosc personal pe nici una dintre voi, asa ca degeaba ma uit eu in stanga si in dreapta.

Am pus si eu poze cu burtica mea. Cred ca mai impunatori sunt sanii decat burta. Am pus 4kilograme pana acum.

http://www.flickr.com/photos/26129618@N05/

18+ inca

Mergi la inceput

irinusha nici eu nu cunosc ( asa cred eu ) nici o mamica de aici ci doar din poze , iar cu burtica mai ai un pic de rabdare ( si eu am fost nerabdatoare abia asteptam sa vada toata lumea ca urmeaza sa avem bebe ) dar mai vorbim cand la semnatura ta o sa apara +25

Mergi la inceput