Gravidute si mamici de TIMISOARA (15)
Raspunsuri - Pagina 10
Fancy spune:
fetelor, mersi mult de sfaturi.
O sa merg sigur saptamana asta la un al 2-lea medic sa fiu eu linistita.
Cu kg, asta este; sa fie bebe sanatos si dam noi jos:)
Ank, si eu auzisem faza asta cu coilul agitat daca bei cafea si cu arsurile si cresterea parului:). Si eu cred ca voi continua cu cafeluta pt ca nu imi este bine fara ea de la tensiune.
va pup,pe voi si bebelusii vostri, spor la treburi de diverse feluri:)
_irina_ spune:
ypupieee am din nou tastatura. Numai sa ma si obisnuiesc cu asta noua. aseara mitza mea s-a gandit sa roada cablul de la tastatura si l-a ros de tot.Asa ca azi mi-am luat una wireless, sa vad ce mai roade acuma.
Eu am incercat in primele luni sa ma las de cafea, dar am avut niste dureri de cap infernale si am si tensiunea mica, asa ca am zis ca mai bine beau un pic de cafea pe zi decat sa mor de durere de cap.
Cu alocatia pentru ingrijirea copilului, ce sa zic? Sper sa fim norocoase, oricum eu cred ca tind sa ma intorc rapid la lucru, dar cu program redus.
18+ inca 
mihaser spune:
Salutare
Am pus poze de la zoo www.dropshots.com/khron#date/2008-05-03/13:43:10" target="_blank">aici.
A fost foarte fain...e aproape de Tesco si Brendon si au animale destul de multe fata de cea din Timisoara...Nu prea se compara cu gradina din Budapesta, care are multe animale faine, insa e mult mai mare decat a noastra.
Si eu beau cate o cafea mica pe sapt. Am si eu tensiunea mai mica, insa nu ma simt ametita.
Maine merg la control si aia astept...Mi-am facut lista cu ce trebuie sa contina bagajul...mai am decat sa-l fac! Mai am si ceva cumparaturi de facut, insa foarte putine...ii intra maine sotului salariul...lucky us!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
cristina_nagy spune:
Hello!
Vad ca va cam intoarceti de prin miniconcedii... ce super!!!
Noi asteptam cu sufletul la gura sa se termine amenajarea aparatamentului... si sper sa nu nasc inainte de asta!
Cat despre cafea si eu mai beau din cand in cand cate una cu lapte dar cu Alex am baut in fiecare zi primele luni ptr ca ma durea capul ingrozitor si aveam tensiunea mica.
Cristina
Alex
20.02.2006
W 34
Beatrice
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
Fancy, Elatim, Miha merci de incurajari.
Sunt ft ok baietii si se misca destul de repede adica in camera lui Alex mai au de dat cu tiffel si sunt gata... dar au mai intervenit si altele in sensul ca schimbam in baia mica si cabina de dus si faianta din interiorul cabinei... deci dureaza mai mult decat ma asteptam...
Miha ce super la zoo... am vazut pozele... si ce se grabea Mihai sa=l prinda pe pitic ... plimbaretilor!!!
Sa stii ca si eu trebuie sa=mi fac bagajul dar acum la ce e in casa mea nu mai gasesc nimic!!! sper sa am timp sa=l fac!!! si eu mai am cate ceva de cumparat si tre sa ma apuc odata!
Ank, poze ceva? ce mai face printul?
Pupici
Cristina
Alex
20.02.2006
W 34
Beatrice
cristina_nagy spune:
Miha abia astept sa vii maine cu vesti de la dr... si sa=mi spui ce face bebelina si cand stabilesti data cu dr ta!!! Iti tinem pumnii!!!
Cristina
Alex
20.02.2006
W 34
Beatrice
Roxyn spune:
Buna burtici si "Hristos a inviat!"
Gata. A trecut vacanta. Am avut o vacanta foarte activa. Am fost la Botosani si Suceava unde a trebuit sa tin niste cursuri. M-am simtit foarte, foarte bine. Pacat ca nu am avut timp sa vad ceva. Program super incarcat.
Mi-a fost putin teama ca-mi va fi rau sau altceva dar... e super ok. Nici macar greturi nu am. Cateodata ma gandesc ca ceva nu e in regula.
De azi am inceput si lucrul. Abia astept sa vina VACANTA MARE. Numai bine, din septembrie nu mai incep scoala. Bietii copilasi... N-o sa ma vada in prima zi de scoala. Asta ma intristeaza dar exista ceva mult mai important pentru mine: BEBE mic.
Nu am avut timp pana acum, dar imi voi face si eu o semnatura. Promit.
_irina_ spune:
Miha te asteptam cu vesti.
Cristina eu de fapt imi fac si mie un pic de curaj. Pana acum camera lui bb a fost pe post de camera-depozit si nu a fost locuita. Deci trebuie golita si intoarsa cu fundul in sus.
De azi gata cu libertatea, am inceput din nou lucrul. Mi se pare asa ciudat, colegii deja sunt speriati ca plec in august si mie imi vine sa ii intreb unde plec... ah, stai ca plec in concediu ca vine bb prin septambrie. Inca nu m-am obisnuit cu starea asta de graviduta.
Cred ca pana ma obisnuiesc o sa fiu mamica, nu o sa mai fiu graviduta.
19+ inca 
mihaser spune:
Salut!
Am fost azi la dr...in jur de 21 mai o sa nasc! Eli are 2750 grame, are lichid suficient, iar placenta nu e matura. A coborat destul de jos...abia a putut sa o masoare! Dormea puturoasa cand ne uitam la ea...si a zgandatit-o dr putin si s-a suparat...s-a intors cu profilul...E o bucalata si o frumoasa si mi-a zis ca e 100% fetita...Dr mea saraca era stresata sa nu se supere dr de la prima nastere ca acum am mers la ea. Mi-am luat si concediul pe luna asta.
Am fost in Mall si mi-am luat si 2 camasi si chilotei cu butiera...Am vazut niste camasi f haioase ptr alaptat...aveau niste pliuri la sani si o gaura cat sa scoti sanul pe acolo...Poate iau si una din aia cand ajungem acasa!
Eu mi-am cam definitivat bagajul...sper sa ne ajunga si resursele financiare ptr nastere...Sotul e super stresat de partea financiara!
Cristina s-a intamplat un miracol...vrea si Mihai sa mearga la Jurj sa-i dea ceva ptr acneea lui nasoala...A vazut ca i-a mers bine tratamentul lui Cri si si-a facut curaj...El era asa dezamagit de medici...nici nu am indraznit sa-i sugerez sa mearga!
Yupppi!
Spor la amenajari! Ce fain ca ai gasit muncitori ok!
Irina noi concediu pauza anul asta...e greu cu 2! Te invidiez!
Roxy tu esti profa? Ce fain! Cum a fost in Moldova?
Ank cum te mai simti?
Ashera, Oti ce mai faceti voi?
Veniti in weekend pe la Mall? E targul gradinitelor...![]()
Fetele va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
_irina_ spune:
Nici la mine concediu nu o sa fie prea departe de casa, numai o sa recuperez somnul pierdut in timpul saptamanii.
As veni si eu la targul gradinitelor, la cat sunt de pline acum gradinitele cred ca trebuie sa ma orientez de pe acum. 
Oricum ar trebui sa vad de cresa intai.
Daca vedeti cumva prin zona o grasana care cauta cresa pentru copil, copil care inca nu se stie daca e fata sau baiat si se naste abia prin septembrie sa stiti ca sunt eu.
Ma duc la culcare ca deja bat campii.
Miha felicitari pentru bebelina bucalata. Acusi va intalniti.
19+ inca