Gravidute si mamici de TIMISOARA (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

Buna seara fetelor,

din pacate nu am mai putut intra pe net ptr. ca sotul meu a avut accident cu motorul pe 2 aprilie (un dobitoc de taximetrist timisoarean i-a taiat calea si el ca sa evite impactul s-a dezechilibrat si acazut pe piciorul stang) si a stat 1 luna in spital(fratura dubla sub rotula), iar acum e acasa de 1 sapt. si mai trebuie sa stea inca 7 sapt. la repaus total....

am sa citesc si eu din urma si am sa revin......

va pe toate....fara exceptii !!!

Simo fericita de Tobia 12.12.2007

www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/" target="_blank"> Poze TOBIA

www.primii3ani.ro/top-bebe/listuser/simonicutza.html" target="_blank"> Votati-ma va rooog ... MULTUMESC !!! semnat: TOBIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by simonicutza

Buna seara fetelor,

din pacate nu am mai putut intra pe net ptr. ca sotul meu a avut accident cu motorul pe 2 aprilie (un dobitoc de taximetrist timisoarean i-a taiat calea si el ca sa evite impactul s-a dezechilibrat si acazut pe piciorul stang) si a stat 1 luna in spital(fratura dubla sub rotula), iar acum e acasa de 1 sapt. si mai trebuie sa stea inca 7 sapt. la repaus total....

www.primii3ani.ro/top-bebe/listuser/simonicutza.html" target="_blank"> Votati-ma va rooog ... MULTUMESC !!! semnat: TOBIA

Buna Simo!

Imi pare tare rau! Cu idiotii astia de taximetristi nu e de circulat in Tm...mie imi e groaza sa iau taxiul ptr ca parca sunt posedati...asa merg...Mai degraba iau autobuzul!
Refacere usoara sotului tau! Tu cum te descurci? Bebe Tobias ce mai face?

Irina multumesc frumos! Deja aseara am visat ca am nascut printesa...si avea 2899 de grame! Eram cu ea, cu Cristian si cu sotul la plimbare!

Va pup si io pe toate!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

salutare.... Azi am fost sa imi refac urocultura la Odobescu ca imi iesise infectie urinara ... Deja ma simt acolo ca la mine acasa ..
...sa nu generalizam taximetristii, ca din intamplare sotul meu este unul dintre ei ...... .
Data trecuta cand am asteptat-o pe dr. Iuhas dimineata la spital,mai erau vreo 5 care o asteptau... azi la fel ... Dumnezeule cate paciente are femeia asta.

Ank Raul 17.10.2007
si 7+
Poze Raulito

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonicutza

Buna seara fetelor,

... si una si de la sotul meu

Ank Raul 17.10.2007
si 7+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Miha ne primesti in vizita la spital???/ Cristina tu??
Voi incerca sa ajung si eu in weekend la mall... asta daca imi pot tine ochii deschisi... ca toata ziua casc si dorm de cate ori am ocazia.Sunt indragostita de pat

Ank Raul 17.10.2007
si 7+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Si daca nu e nimeni pe aici nu e nimic... ca umplu eu pagina ... macar sa schimbe miha capitolul pana naste ca dupa.... vai de noi.... o sa mergem prin vecini sa rugam pe cineva sa ne schimbe capitolul

Ank Raul 17.10.2007
si 7+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Ashera si mai zici ca nu mananca fiul tau , cand uitandu-ma la poze roade si blidul . ( am comandat si primit crema penaten de oe site-ul respectiv , tu ai gasit produse ??? )

fetele despre ce homeopate vorbiti ???

Fancy esti tare , pana la Camera Deputatilor ???

Ank si poze nu ??? Raulito

Mihaela mai dar ce plimbareti sunteti ... deci tauroaica ??? sau mai sta putin si va fi geamana ca mine . Eu vreau sa merg la Mall pentru targ dar mai vedem am primit raspuns de la tati (e putin racit si morocanos ) . Din pacate am inteles ca vor fi doar gradinite particulare .

Simo refacere cat mai rapida si sanatate maxima taticului

Mergi la inceput

Am sa pun si poze ...dar sa le descarc si dupa sa fac upload dureaza si mi-e o leneeee....

Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ank83

Si daca nu e nimeni pe aici nu e nimic... ca umplu eu pagina ... macar sa schimbe miha capitolul pana naste ca dupa.... vai de noi.... o sa mergem prin vecini sa rugam pe cineva sa ne schimbe capitolul

Ank Raul 17.10.2007
si 7+
Poze Raulito

eu ma chinuiam sa scriu urmatorul mesaj , dar juniorul cere atentie asa ca un mesaj la o ora si jumatate se pune ??? iar referitor la capitol avem mai multe variante : + scriem vreo 100 pagini

Mergi la inceput