Gravidute si mamici de TIMISOARA (15)
Raspunsuri - Pagina 12
Ank83 spune:
ehehe..... am schimbat si saptamana, se poate sa uit asa ceva
.
Cred ca ii ies lui raul dintisorii jos ca roade cu o ciuda... ca niciodata... si parca zaresc ceva...De cateva zile ar vrea sa ma muste si pe mine ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
8+ 
Poze Raulito
Ank83 spune:
sa stii Oti ca varianta cu 100 de pagini e buna
.
Piciulica al meu e in brate la mami![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
8+ 
Poze Raulito
alexi22 spune:
ceau fetelor ,ce mai faceti?Intru si eu dupa o pauza destul de mare (spre rusinea mea).
Cristina ,Miha nu imi vine sa cred ca a trecut asa repede timpul ,parca acum eram la mall si nici nu se vedea sarcina si acus nasteti.
anka ce mai face raul?
Giulia este bine cu exceptia nasului care e infundat.Face numai prosti deja se simte ca a crescut incepe sa se enerveze cand nu fac sau nu ii dau ce vrea ea,toata ziua e tot dupa mine mama ,mama...merge in piciare tinuta de manute,se ridica pe patut singura si se uita la televizor,ce mai am crescut.
pt fetele care dau mancarica la borcanel sunt niste pireuri de fructe f bune de la allete(nestle),cereale de seara dupa care giulia e inebunita si are dreptate ca am gustat si eu si sunt mai bune decat hipp cu mult.www.babypoint.ro asta e adresa de unde se pot comanda sunt aduse din Germania.
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
alexi22 spune:
aaaaaaaaa uitasem sa va mai zic ca mai este un site de unde se pot comana haine faine si destul de ieftine din franta si tot asa le trimite pe paket www.laredoute.fr este un fel de outlet.
va pup si promit sa intru mai des.
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
otim spune:
salutare natiune .... si
binenteles
alexi22 de la babypoint am primit pachetul ieri , dar de la francezi cum merge sistemul ( ca din pacate eu franceza doar din nimerite )
Otilia
lui Laurentiu Ovidiu
mihaser spune:
Salut!
Azi dimineata am scris un mesaj lung...dar vad ca l-am postat in neant...aci nu e deloc.
Ank imi pare rau ca te-ai simtit ofensata, insa ca sa ma intelegi de ce sunt asa inversunata importriva unor taximetristi o sa-ti povestesc ce am patit noi cand era Cri asa cam de o varsta cu Raul...Am comandat un taxi care a venit...manele la maxim...viteza cat cuprinde si pe Aradului daca nu striga sotul pietonul...in plin lua o fata. Noi in spate galbeni, fara voce...cu copilul in brate...la o frana ar fi zburat lejer prin parbriz...Asta a fost picatura care a umplut paharul...De atunci ne-a fost frica sa ne mai urcam cu oricine in masina.
La spital te astept cu drag...eu o sa fiu sus la cezariene...nu stiu daca ma voi nimeri in acelasi timp cu Cristina, insa ar fi chiar fain.
Si mie imi placea sa dorm in primele luni...parca eram dezbracatu` cu ce lung somn am dormit...
, asa ca te inteleg perfect.
Oti cred ca bebelina o sa fie chiar intre zodii...asta daca nu se grabeste un pic...Tu pe cat esti nascuta? Mi-a zis o prietena ca gemenii e zodie buna..."zic, ca tine si fac ca ei"...Eu speram ca daca nu iese taur o sa fie ok...ca-mi ajunge un berbec de Cristian.
Alexi si eu am cont la laredoute, dar pana acum nu am comandat ca am citit pe net ca au fost ceva probleme cu unele comenzi.
Abia astept sa am si io tititza! Mai pune ceva poze cu Giulia! Plsss!
Azi am fost in Unirii la Gaudeamus...l-am vazut si io pe Ciuhandu face to face
...Am impesia ca de la noi de la biserica si preotul candideaza ptr Consiliul local...Am ramas masca!
Va pup! 
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Ashera spune:
Buna dimineatza gagici si poftiti la 
Noi in wend am fost la Oroshaza si ne-am destrabalat
doar eu cu sotul
si a fost super
Chiar uitasem cum e sa faci doar ce vrei si cand vrei, fara sa te stresezi ca tre sa doarma sau sa manance copilul
. A fost super super
.
Am plecat sambata cu gandul ca seara sunt acasa, nu am crezut ca o sa pot sa stau o noapte fara Chis. Dar sotul a fost mai hotarat ca mine si a zis ca meritam si noi o noapte numai ptr noi
.Ne-a prins tare bine.
Citesc si eu din urma, ca ati fost harnicute, si revin 
Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u
otim spune:
quote:
Originally posted by Ashera
Buna dimineatza gagici si poftiti la
Noi in wend am fost la Oroshaza si ne-am destrabalatdoar eu cu sotul
si a fost super
Chiar uitasem cum e sa faci doar ce vrei si cand vrei, fara sa te stresezi ca tre sa doarma sau sa manance copilul. A fost super super
.
Am plecat sambata cu gandul ca seara sunt acasa, nu am crezut ca o sa pot sa stau o noapte fara Chis. Dar sotul a fost mai hotarat ca mine si a zis ca meritam si noi o noapte numai ptr noi.Ne-a prins tare bine.
Citesc si eu din urma, ca ati fost harnicute, si revin
Mami de![]()
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u
va invidiem
....

bravo voua macar v-ati incarcat bateriile
Otilia
lui Laurentiu Ovidiu
otim spune:
Mihaela eu cred ca fiecare zodie are partea buna si partea rea , important e sa fim noi sanatosi . Apropo 28 mai ![]()
Otilia
lui Laurentiu Ovidiu
Ank83 spune:
Miha stai linistita ca nu m-am ofensat ca si u si chiar sotul mai injura taximetristii...
..
Ashera .... sunteti de invidiat ....
... felicitari..
Aici http:// www. mykids .ro se gasesc scutece momi... sunt foarte faine , au forma celor de la pampers ... sunt subtiri ca si ele nu au bath lotion
...si au un elastic super la spate.Eu le-am incercat ...si pretul de aici e superrrr... 54 buc la 26 ron.Eu am primit cateva bucati cand am fost in concediu de la cineva si am fost supe super incantata... azi am facut comanda sunt curioasa cat sunt de seriosi
Ank
Raul
17.10.2007
si
8+ 
Poze Raulito