Gravidute si mamici de TIMISOARA (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

m-au si sunat cei de la mykids... sunt la fel de promti pana acum ca cei de la bebelusultau. De abea astept sa primesc scutecele ...hihihi

Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

salutare gagici,
noi azi am fost toata ziua in parc giulia e foarte incantata cand vede copii ,am pus-o azi la gropa cu nisip sa se joace.S-a jucat, si-a pus in cap nisip si cand un pic nu am fost atenta a si bagat in gurita,cat de smechera e....
Eu una nu stiu ce am ca ma simt cam rau ,am zis ca ma duc sa-mi fac amalizele pt ca ,cred ca e iarsi nenorocita mea anemie si atat imi e de frica de trasul sangelui ,m-am saturat ca mi s-a luat destul in timpul sarcini.
Ashera unde e Oros...pe langa szeged ?este strand sau ce?si noi vrem sa mergem undeva dar cu giulia.Ma bucur ca placut.
anka da suntem in RO te-am sunat dar nu ai raspuns.
Miha eu acum 2 sapt am comandat de la laredoute deci astept sa-mi vina, cam 3 sapt dureaza pana vine ,eu am platit cu cardul.am sa trimit poze dar da-timi mailu comun

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello

cine stie sa imi spuna de la ce ora e in wk la Mall pt mamici?? aveam mailul dar mi s a sters. era parca de la 9 pt burtici si de la 11 pt mamici ...sau 11 si 15 ..???? helllpppp

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ashera ma bucur ca ati petrecut de minune! O sa mergem si noi intr-o excursie de o zi doua acolo la vara, dupa ce imi mai revin si io si o trec si pe matza pe pasaport.

Oti tot pe 28 e si bunicul meu! Nu cred ca mai stam pana atunci in burtica...o sa aflu peste o saptamana exact ziua ca ma duc la 4d.

Ank o sa incerc si io scutecele astea...Acum am luat de la unguri Pampers Sleep and Play cu musetel si sunt ok si astea.

Alexi am pus mail-ul comun pe prima pagina! Abia astept sa vad pozele!

Yasmi eu www.timisoaraazi.ro/index.php?art=1512" target="_blank">aici am citit despre Mall.

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza

Miha si Cristina, mai aveti tare putin. Sa dea Dumnezeu sa duceti sarcina pana la capat si sa aveti nasteri usoare si bebeline sanatoase

Si eu de vreo 2 luni am descoperit la unguri pampersurile sleep and play si sunt tare incantata de ele. Numai din astea folosim. Si chiar il las pe Chris si 12 ore noaptea fara sa il schimb si nu am patit accidente, ca la celelalte, sa fie ud dimineatza. Cu toate ca au 1 kg de pisu in ele .

Yasmi, ma bucur ca mai scri . Din pacate nu stiu sa-ti raspund la intrebarea cu mallul, dar iti dau un ca mi-a fost dor de voi.

Alexi, bine ai revenit si tu . Oroshaza e undeva la 50 km de Szeghed, e o statiune cu apa termala, un fel de Herculane al lor, dar mult mult mai fain. Chiar ma gandeam ca si romanii puteau face la Herculane ceva asemanator, dar la noi nu se face nimic... Uite, iti pun un link sa vezi despre ce e vorba :

http://www.gyoparclubhotel.hu/index.php

Asta e chiar hotelul unde am stat noi. A fost super fain si recomand la toata lumea.

Ank, felicitari ptr semnatura Mai un pic si ne pui si caruciorul roz

Otim, . Mai pove despre Laurentiu . Cum mai sunteti cu dintii? Ca noi ne chinuim tare rau...

Simo, imi pare tare rau ptr sotul tau. Sa aveti grija unul de altul si mai un pic sa-l plimbati si pe Tobia cu motorul

[b]Fancy, Irina,[/b] sarcina usoare in continuare

Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u

Mergi la inceput

Domne, ce m-am intins...

Despre noi... Chris mananca foarte bine de vreo 2 saptamani. Mi-e si frica sa o spun cu voce tare. Mananca un borcanel intreg de 180 gr la o masa si mai si suge dupa . Nu l-am mai cantarit, dar mi se pare ca s-a mai dolofanit .
Acum ne chinuim cu cel de-al 5-lea dintisor, car creste sus si nu jos. Cei de sus din fata sunt foarte lati si am vazut ca are si strungareatza... Ai vostri au? Sper ca la dentitia definitiva sa dispara strungareatza
Am pierdut batalia si cred ca si razboiul cu dormitul in patutul lui. Sta noaptea max jumate de ora la el in patut si apoi se trezeste si plange sa-l luam cu noi in pat. Si cu noi doarme neintors pana dimineatza. Doar ca eu nu ma pot odihni cu el in pat si de obicei sta toata noaptea cu tzata in gura . Ma impac cu ideea ca poate pe la vreo 3 ani va vrea sa doarma singur

Ma gandesc cu groaza la momentul intarcatului... Care cred ca nu va fi prea curand... E foarte atasat de san si, chiar daca nu ii e foame, e tare marait daca nu-i dau dupa fiecare masa sa suga. Seara, adoarme in 5 minute cu tzatza in gura.

Saptamna viitoare marti mergem si noi la Bacos. Am zis ca e ultimul control pe care i-l fac si ma linistesc si eu. Pana acum tot mi-au zis ca e sanatos, activ si foarte bine dezvoltat ptr varsta lui si ca NU E SLAB (obsesia mea). Lesovici chiar m=a intrebat daca ma plictisesc acasa si de asta duc copilul la controale .

Mami de
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ceau

miha mersi de raspuns.,. am fost azi la mall.
shera un pupi inapoi la mancaciosul mic!! sa aibe pofta!!!

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

Yasmi, ti-am ingrasat porcusorul
Fetelor, intrati la Yasmi pe porcusor sa-l ingrasam

Mami de
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna seara,
mergeti in week-end-ul asta la mall?

19+ inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Am trecut si eu azi pe la mall... am vazut oferta de gradinite... dar daca sunt doar particulare cred ca pica ideea ca e prea mult ....
ne iasa doi dintisori jos... e mai marait si musca tot foarte nervos si se vede alb iesind din gingie ... o sa fim si noi un iepuras

Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito

Mergi la inceput