Gravidute si mamici de TIMISOARA (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineata,
Tocmai sunt la capitolul cafeluta aburinda.

Acum ca mi-a mai aparut si mie burtica m-am trezit cu o noua problema. Parca toata lumea s-a gandit sa imi faca in ciuda si sa incerce sa puna mana pe ea. Si mie chiar nu imi place chestia asta...
Uf, cred ca sunt eu prea fitzoasa.

Pe mine chiar ma intereseaza cresele particulare pentru ca programul nu mi-ar permite una de stat. Sau ar trebui sa am si bona si sa mearga bb si la gradi, deci tot acolo as ajunge cu banii.

19+ inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza

Irina, faina treaba cu burtica la fel pateam si eu. Te obisnuiesti pana la urma Si parca barbatii sunt cei care vor sa atinga burtica si mai mult, nu ?

Ank, felicitari ptr dintisori La noi aia de sus au fost criminali. Au iesit amandoi si au durut ingrozitor. A curs si sange

Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Offf nu ma speria Ashera ca si asa e un matait ...unul a spart gingia ...celalalt acum erupe...... saracutul... Am tot zis ca nu ii iau nici un gel pentru gingii ...dar cred ca merg sa ii iau unul ca se enerveaza pana plange.
irina stai linistita ca si eu aveam problema asta cu burtica si ... cateodata aveam senzatia ca imi ies unghiile ca la pisica afara cand ma atingeau anumite persoane pe burtica ... Bine erau si persoane apropiate care nu imi provocau senzatii dinastea pisicesti

Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Fetele eu am avut un noroc chior...lu` Cri toata dentitia i-a iesit cand era in grija mamei mele...Era asa suparel...am si niste poze din perioada aia! Sa vedeti dupa ce muscaturi o sa va traga!
Eu am folosit calgel...era innebunit dupa el...trebuia sa avem grija sa nu-l prinda ca era in stare sa manance tot tubul!

O sa merg si io maine la Mall...desi gradinita nu cred ca i-o schimb, dar merg sa ascult inimioare lui bebe...tot pana maine mai e si Gaudeamus in Unirii si mi-am gasit niste carti super...poate il mai pacalesc pe sot sa mai mergem!

Nici mie nu prea imi place sa mi se puna mana pe burtica...desi le inteleg pe unele fete (pe barbati nu!) ca si mie imi plac burticile!

Oti azi am fost la zoo...am vazut ca s-a schimbat programul...ce super! Abia l-am mai luat pe Cris de acolo!

Eu cred ca s-au facut inscrierile la gradinitele de stat...chiar se vaita un parinte ca nu a gasit loc ptr 2 baietei la program prelungit...La Paciurea unde vroiam eu cica sunt 125 de dosare pe 75 de locuri...deci dream on...

VA PUPEZ!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Ank, la noi dentinoxul nu are nici un efect, din pacate . Acum am primit din Italia un gel, sper ca asta sa fie bun. Noi ne chinuim acum cu 2 dinti de sus, dar nu e asa de rau ca aia din mijloc.

Mami de
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Help, pe la ce ora e nebunia la mall?
eu acum am venit de acolo si era o linisteeee... nici urma de burtici sau de gradi sau de ascultat inimioare de bebici.
Parca l-as asculta si eu pe bb.

19+ inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Ashera

Yasmi, ti-am ingrasat porcusorul
Fetelor, intrati la Yasmi pe porcusor sa-l ingrasam

Mami de
Chris (08.08.07)

sar'mana!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

Ciao fetelor merci de urari, i-am tansmis si sotului mesajele voastre,acum e mai bine .

Ashera imi place optimismul tau dar eu una cred ca al meu copil adult nu cred ca mai vrea sa se urce pe motor in oras (decat pe pista si cu motor de curse),darmiter sa-l duca pe Tobia pe motor (mai ales ca eu nu voi fi de acord niciodata ca Tobia sa urce pe vreun motor pana nu va fi perfect constint de riscurile pe care le implica "2 roti pe asfalt").

Ank83 vad eu bine sau nu ca la semnatura ta a aparut 8+ ????? Eu abeaamtimp sa fac , darmiter sa ajung la performanta ta....
TE FELICIT si o sarcina cat mai usoara !!!!

Simo fericita de Tobia 12.12.2007
www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/" target="_blank">Album
www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> Votati-mi va rooog, sa ajung si eu vedeta... Multumesc !!!

Hai sa ingrasam si porcusorul meu !!! TKS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by _irina_

Buna seara,
mergeti in week-end-ul asta la mall?

19+ inca

duminica, dar de la ora 15,00, mamicile in devenire sunt asteptate sa asculte inima bebelusului din burtica si sa se inscrie la concursul de pictat pe burtici.

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

Buna dimineata gagicutelor !!!

dau si eu o calda (avand in vedere ca nu a oferit-o nimeni pana acum....) la toata lumea in timp ce astept sa se trezeasca Tobia.... !!!

Simo fericita de Tobia 12.12.2007
www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/" target="_blank">Album
www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> Votati-mi va rooog, sa ajung si eu vedeta... Multumesc !!!

Hai sa ingrasam si porcusorul meu !!! TKS

Mergi la inceput