Gravidute si mamici de TIMISOARA (15)
Raspunsuri - Pagina 15
simonicutza spune:
uitasem sa va spun ca am poze recente in Album-ul de la semnatura...ptr. cine vrea sa le vada....
Simo fericita
de
Tobia 12.12.2007
www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/" target="_blank">Album
www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> Votati-mi
va rooog, sa ajung si eu vedeta...

Multumesc !!!
Hai sa ingrasam si porcusorul meu !!! TKS
Ashera spune:
Buna dimineatza
Simo, tare buna cafeaua
Am vazut si eu pozele, tare frumoase
. Ce mare e Tobia !!! E tare frumusel si mi se pare foarte mare
Cate kg are ?
Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u
_irina_ spune:
buna dimineata,
multumesc pentru cafelutza. Foarte buna, intr-adevar.
azi ma simt un pic mai bine, se pare ca kilogramul in plus de ieri era numai din cauza ca am mancat prea sarat si am retinut apa.
Se pare ca trebuie sa ma las de saraturi.
19+ inca 
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by Ashera
Buna dimineatza
Simo, tare buna cafeauaAm vazut si eu pozele, tare frumoase
. Ce mare e Tobia !!! E tare frumusel si mi se pare foarte mare
Cate kg are ?
Mami de![]()
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u
da, e mare cu adevarat, are 9,400 kg. si 73 cm inaltime. Pediatra mea mi-a zis sa nu-mi fac griji ca e foarte departe de a fi obez, doar ca el e incadreaza la dimensiunile copiilor de 7 luni (nu de 5 cat are el) si crede cadupa 2 ani se va incadra si el la dimensiunile copiilor de varstra lui (asta daca nu va incepe sa mearga pe la 8-9 luni....
Oricum el de mic a mancat mult, la 2 zile de viata papa minim 60 ml. de lapte, iar pe la 2 luni minim 160 ml., iar acum la 5 luni papa 2l0 ml. de lapte praf Milulmil 2(inmultit cu 3 linguri de cereale di aceeasi gama) de x4/zi plus un borcanel de 190 gr. de borcanel Nestle (singurul care papa,la fructele naturale se stramba mreu si nu prea mananca, asa ca n-i mai dau pana la 6 luni) ptr. Etapa 2 cu mar, banana si cereale.
Ce mai....am inca un mancacios in casa
Simo fericita
de
Tobia 12.12.2007 www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/" target="_blank">Album
www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> Votati-mi

Multumesc !!! Hai sa ingrasam si porcusorul meu !!! TKS
Ank83 spune:
simonicutza zi-mi si mie cine e pediatra ta... ca a mea se uita la cantar ca muuuuuu la poarta noua
... de cate ori il cantaresc... am tot zis ca o schimb ... dar parca imi e greata sa merg si sa ii vad fata cand imi da fisa
...
Si da mai Simo... sunt maine chiar 9 sapt de sarcina... vezi ce productie avem... hihihi... ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
8+ 
Poze Raulito
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by Ank83
simonicutza zi-mi si mie cine e pediatra ta... ca a mea se uita la cantar ca muuuuuu la poarta noua... de cate ori il cantaresc... am tot zis ca o schimb ... dar parca imi e greata sa merg si sa ii vad fata cand imi da fisa
...
Si da mai Simo... sunt maine chiar 9 sapt de sarcina... vezi ce productie avem... hihihi...
AnkRaul
17.10.2007
si8+
Poze Raulito
Ank83 pe pediatra mea o cheama Farca Sorinela tel. 0744.837.443 si fix-ul de la clinica e 0256.226.599 (nu mai stiu cumse numeste clinica, dar e prin zona Bucovina), tipa e super ok, daca vrei sa mergi la ea (iti recomand sa-i iei un buchet de flori si o ciocolata) iti explica eace sa faci sa nu ai belele cu pediata ta (eu mai am prietene si vecine care au trecut la ea si sunt foarte incantate).
FELICITARI ptr. bebe din burta !!!
Simo fericita
de
Tobia 12.12.2007 www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/" target="_blank">Album

Multumesc !!! Hai sa ingrasam si porcusorul meu !!! TKS
mihaser spune:
Neata!
Azi dam noi cafea, ceai, si tot ce va pofteste inima!
Noi sambata ne-am intalnit cu Cristina in botanic si cu Alex si ne-am distrat de minune...3 adulti alergand dupa 2 pusti...mai grav a fost can am fost sa-l vedem pe catel de Alex...numita Coco...si ea a treia pustoaica, careia ii impartea Alex lopeti peste fund sa nu mai sara pe el ![]()
Ieri am fost si noi la Mall, insa am plecat rapid...targ de gradinite si nu erau decat 2 sau 3 gradinite cred...in fine, nu ma asteptam la ceva spectaculos, dar...
Fetele desi nu stiu ce e cu porcii astia de la semnaturi am incercat sa ii ingras si io! ![]()
L-am vazut pe Tobia, ce super dragut este in poze! S-a facut ditamai baiatul!
Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata! Sper sa nu nasc saptamana asta...desi am 37 de sapt. ![]()
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
_irina_ spune:
Buna seara mamici si burtici.
Am ajuns si eu acasa, in sfarsit, am macat si acum recuperez ce am mai pierdut de pe forum. Cu lucrul asta... nu mai apuc sa citesc nimic.
Miha multumim pentru cafeluta. eu o las pe a mea pe maine ca as vrea sa dorm noaptea asta.
Nu am mai ajuns la mall duminica, din pacate inca nu il puteam asculta pe bb asa ca nici macar motivul asta nu l-am mai avut.
Ank doctorita mea de familie e si pediatru dar sincer nu stiu cum e cu copii, inca nu am avut ocazia sa experimentez. Si e in Sagului. Pe mine stiu ca ma tot cantareste de fiecare data, imi ia tensiunea si imi masoara burtosul.
20+ inca 
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Neata!
Fetele desi nu stiu ce e cu porcii astia de la semnaturi am incercat sa ii ingras si io!![]()
Daca mi-l ingrasi bine, cand il tai la iarna iti dau si tie jumate

quote:
L-am vazut pe Tobia, ce super dragut este in poze! S-a facut ditamai baiatul!![]()
Merci mult, iti doresc sa ai si tu parte de un bebe sanatos, cuminte si mancacios ca al meu !!!
quote:
Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata! Sper sa nu nasc saptamana asta...desi am 37 de sapt.
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
iti doresc nastere usoara !!!
Simo fericita
de
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!
Ingrasam si porcusorul meu ??? TKS
simonicutza spune:
Noapte buna fetelor !!!
Simo fericita
de
Tobia 12.12.2007
www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/" target="_blank">Album
& www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!
Ingrasam si porcusorul meu ??? TKS