Gravidute si mamici de TIMISOARA (15)
Raspunsuri - Pagina 16
cristina_nagy spune:
Ciao mamici si burtici!!!
Noi inca suntem la socrii... inca nu ne e gata apartamentul dar sperma ca pe sfarasitul saptamanii sa ne mutam la casuta noastra.
A durat mai mult decat ne=am asteptat si camera fetei inca nu v=a fi gata ca tre sa ne soseasca comanda la termopan dupa 19 mai.... asa ca mai avem de asteptat sa se termine toata nebunia.
Mie imi e din ce in ce mai greu cu burtoiul... dar sper sa nu nasc pana nu vad totul gata acasa!!!
Am citit din urma dar nu am timp sa raspund. Sorry!!! Piticul ma solicita la maxim aici la curte si tre sa fiu cu ochii in 4 ca e tot belit si zgariat si plin de vanatai. Nu sta o secunda.
Abia astept sa mergem acasa desi la curte e mult mai bine dar chiar nu mai pot.
Si colac peste pupaza joi ne vin musafiri din Germania... asac ca inca o sa fim super aglomerati.
Va pup pe toate si pe toti bebeii vostri frumosi si scumpi!!!
Promit ca o sa recuperez din urma ca sa va raspund la toate!
Cristina
Alex
20.02.2006
W 35
Beatrice
http://community.webshots.com/user/cristinalex
Ank83 spune:
Bna seara mamici si burtici .... O mi stit voi pe Remaliss ... burtica care era suparici pe aici ca are probleme cu sarcina.... Am gasit-o pe aici pe forum si a nascut... Doamne ce ma bucur... isi dorea atat de mult sa fie totul bine si uite ca Doamne Doamne ia dat o printesa sanatoasa 
Ank
Raul
17.10.2007
si
9+ 
Poze Raulito
Ank83 spune:
Ce bine ca mi-a trecut nevoia de somn continuu... Am o energie acum !!!

Ank
Raul
17.10.2007
si
9+ 
Poze Raulito
Ank83 spune:
.. liniste pe aici!!!
Unde sunteti ??? Va astept cu o cafeluta
aburinda asa ca de pranz 
Ank
Raul
17.10.2007
si
9+ 
Poze Raulito
simonicutza spune:
Ank83 merci de
, foarte buuuuunnnnnaaaaaa
cred ca numai noi doua suntem pe aici momentan ....
Simo fericita
de
Tobia 12.12.2007
www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/" target="_blank">Album
& www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!
Ingrasam si porcusorul meu ??? TKS
Ank83 spune:
A adormit Raul si am reusit si eu sa ma vopsesc... Si cum treaba am facut-o in graba ... m-am manjit toata
...
Ashera pe unde mai umblati??
Ank
Raul
17.10.2007
si
9+ 
Poze Raulito
Ank83 spune:
...chiar e liniste pe aici???!!!
... unde sunteti???? helooo....
deja exagerez??nuuu???
bine ..plec ,dar ma intorc sa verific asa pe furis 
Ank
Raul
17.10.2007
si
9+ 
Poze Raulito
_irina_ spune:
Buna seara burtici, mamici si pitici.
Eu ce sa fac, tot la munca... Chiar mi-am propus sa ma uit pe calendar cat mai am de venit la lucru, dar ce sa zic, momentan nu simt deloc nevoia sa stau acasa. As vrea sa imi mai pastrez din zilele de concediu de odihna, sa intru in concediu de odihna cu vre-o luna inainte de DPN si dupa sa intru direct in concediu postnatal (daca as reusi sa imi iau toate zilele dupa ar fi super).
Si dupa cele 126 de zile sper sa se dea legea cu 85% ca altfel e nasol.
Nu stiu ce sa mai mananc seara cand ajung acasa, parca nu imi mai trebuie nimic, parca as manca incontinuu... Parca as manca sanatos pentru bb, parca, pe de alta parte imi vine sa mananc toate prostiile (bineinteles sarate).
Si tot asa.
20+ inca 
andrey2008 spune:
Buna fetelor.Scuzati ca dau buzna asa dar am o rugaminte:sunt din arad si sunt
24+ o sa nasc la timisoara la clinica bega cu dr DORNEANU FLORIN stiti ceva despre el?este un dr bun?dar despre clinica ce parere aveti?care sunt preturile pe acolo pt o nastere naturala cu epidurala dar pt cezariana?????????????????
VA MULTUMESC.
Ioana
24+
_irina_ spune:
Ioana, nu stiu sa iti raspund la intrebare, si eu sunt in aceeasi situatie si destul de posibil ca o sa nasc tot la Bega.
Stiu insa ca multa lume se fereste de Bega, asa ca probabil ca nu o sa primesti prea multe vesti bune.
21+ inca