Gravidute si mamici de TIMISOARA (15)
Raspunsuri - Pagina 17
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by andrey2008
Buna fetelor.Scuzati ca dau buzna asa dar am o rugaminte:sunt din arad si sunt24+ o sa nasc la timisoara la clinica bega cu dr DORNEANU FLORIN stiti ceva despre el?este un dr bun?dar despre clinica ce parere aveti?care sunt preturile pe acolo pt o nastere naturala cu epidurala dar pt cezariana?????????????????
VA MULTUMESC.
Ioana24+
Imi pare rau nici eu nu te pot ajuta... Ideea e ca nu am auzit nimic de rau de Dr Dornean deci tot e bine...
Cat despre spitalul Bega... nu am o parere prea buna... Iar despre costuri fiecare medic are tariful lui si el iti va raspunde cu siguranta si la rstul intrebarilor.. Cat costa epidurala si asa mai departe.Incearca sa obtii de la el info...

Ank
Raul
17.10.2007si
9+ 
Poze Raulito
mihaser spune:
ciao!
Tocmai vin de la Bega...a nascut o prietena de-a mea pe 13 mai un bebeloi de 3750 grame...Era taiata de nici nu putea sa stea asezata saraca!
Era intr-o rezerva care arata fain cu frigider, televizor, baie proprie...dar cica in timp trebuie sa faci cerere. Costa 1 mil de lei pe zi...la Odobescu cica sunt cu 500 de mii pe zi...Maine merg la Odobescu la un ultim control si o sa incerc sa prind si io rezerva sau macar un salon de 3...ca parca vad ca iar ma baga in ala de 6 
Cred ca o sa nasca o prietena de-a mea la Bega cu Dornean...ea pe 7 iunie trebuie sa nasca...o sa o intreb pe ea cum e! Nici eu nu am auzit nimic de rau...iti recomand rezerva ptr internare...chiar merita! Prietena mea era la camera 21 cazata.
va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
_irina_ spune:
Miha cam cu cat timp inainte se face rezervarea?
Parca as vrea sa am macar camera rezervata, daca doctorul o sa imi fie in concediu si eu o sa nasc cu cine stie cine imi recomanda el.
Fetelor, a facut vre-una dintre voi gimnastica pentru gravidute pe undeva prin timisoara? Ca parca m-as misca si eu un pic ca deja e cazul, dar nu stiu unde.
21+ inca 
mihaser spune:
quote:
Originally posted by _irina_
Miha cam cu cat timp inainte se face rezervarea?
Parca as vrea sa am macar camera rezervata, daca doctorul o sa imi fie in concediu si eu o sa nasc cu cine stie cine imi recomanda el.
Fetelor, a facut vre-una dintre voi gimnastica pentru gravidute pe undeva prin timisoara? Ca parca m-as misca si eu un pic ca deja e cazul, dar nu stiu unde.21+ inca
Nu stiu cu cat timp inainte, dar e bine sa mergi si sa o faci...prietena mea zicea ca a facut de ceva timp...Cealalta care urmeaza sa nasca lucreaza la Brd si zice ca are acces la aceste rezerve...Eu la Odobescu sper sa gasesc acum un salon cat de cat ok...mai ales ca fac cezariana.
Gimnastica ptr gravide cred ca se face acolo pe str cluj la scoala de mamici...Nu ai pliant de la ei? Au fost la mall in weekend.
Au si gimnastica cu bebelusul in brate
Va pup!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Ank83 spune:
de data asta vreau sa fac si eu sport in sarcina... dar sa vad cum fac cu raul
... Eu stiu ca rezerva de la odobescu nu prea se poate rezerva ca daca e in ea o mamica cu probleme de ex. si sta mai mult internata nu o vor scoate de acolo afara ca vine altcineva .. Asa stiam de la Pussi. Cat despre saloane ...daca se prinde un sezon cu nasteri full ...cam greu... doar daca vorbesti cu asistenta sefa ..Margareta ... e foarte amabila si cu un 50 ron te rezolva... hihihi
Ank
Raul
17.10.2007
si
9+ 
Poze Raulito
mihaser spune:
quote:
Originally posted by Ank83
de data asta vreau sa fac si eu sport in sarcina... dar sa vad cum fac cu raul... Eu stiu ca rezerva de la odobescu nu prea se poate rezerva ca daca e in ea o mamica cu probleme de ex. si sta mai mult internata nu o vor scoate de acolo afara ca vine altcineva .. Asa stiam de la Pussi. Cat despre saloane ...daca se prinde un sezon cu nasteri full ...cam greu... doar daca vorbesti cu asistenta sefa ..Margareta ... e foarte amabila si cu un 50 ron te rezolva... hihihi
AnkRaul
17.10.2007
si9+
Poze Raulito
Ank am fost azi la Odobescu la eco! Luni m-a programat deja la cezariana. Bebelina are 3400 de grame si lichidul suficient, insa placenta a inceput sa se matureze. Am vb cu dr mea si de rezerva...a zis ca acum este o pacienta de-a ei in ea...si daca vreau neaparat ma baga pe mine dupa in ea. Oricum a zis ca o sa aiba grija sa nu ajung iar in salonul ala crunt de 6 persoane, in 49...I-am povestit cum am nemerit cu satra data trecuta si mi-a promis ca ma ajuta.
S-ar putea sa fac anestezie locala ca sa vad si io operatia si fata.
Va pup!
Bebe 2
Ank83 spune:
miha.... si eu cum ajung la tine... de unde o sa stiu daca esti sau nu la rezerva??
Doamne ce putin mai ai!!!.... Ce emotii am eu... zici ca eu merg luni in locul tau 
Ank
Raul
17.10.2007
si
9+ 
Poze Raulito
mihaser spune:
quote:
Originally posted by Ank83
miha.... si eu cum ajung la tine... de unde o sa stiu daca esti sau nu la rezerva??
Doamne ce putin mai ai!!!.... Ce emotii am eu... zici ca eu merg luni in locul tau
AnkRaul
17.10.2007
si9+
Poze Raulito
Pai eu o sa vb cu Cristina...ca si ea vrea sa vina...daca vrei iti trimit nr meu de mobil pe pm!

Bebe 2
dyanira spune:
Nu stiu daca ma stiti am mai scris din cand in cand sipe aici, in rest scriu la odiseea de septembrie octombrie.
Mihasermulta bafta ce repede a trecut timpul.Tin minte ca am vb cu tine despre dr. Chiriac.Pana la urma am ales si eu un medic si merg la dr. Bacila lucreaza tot la Odobescu si din pct meu de vedere pare ok.Poate a mai auzit cineva de el si imi mai spune detalii.
Irina tu la ce medic mergi? de unde stii ca e in concediu cand o sa nasti ?Ti-a spus el?Sau ai intrebat tu?
Diana
24+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD