Colectia de toamna-iarna 2005 (193)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Leea, draga de tine. Tare nasoala perioada ai! Pupam mamica amarata si uram muuuuuulta sanatate!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
rox felicitari!!! Sa va traiasca baietelul, iar tu sa-ti reintri rapid in forma!
leea din vagile mele cunostinte medicale, nu-i nici un bai sa ai SUB niciuna din analizele zise de tine in afara de calciu. E bai sa le ai peste. La fel, la toate astea, conteaza cat de mult sunt in afara limitelor.
Nu ti-ai facut si analize de tiroida?
Sau s-ar putea sa ai ceva dezechilibrari electrolitice si de aici pb cu inima; daca te simti asa rau poate ar fi mai bine sa te duci la spital la camera de garda. Problemele cu potasiul afecteaza inma.
Cat de mare e ureea fata de limite? Asta arata pb cu rinichii care influenteaza sarurile din organism, deci electrolitii.
![](images/user_woman.png)
ioana_77 spune:
Sorana, da, Ursy e.1,20 m intinsa. Vezi sa intrebi cat te costa transportul. Eu am facut comanda cu livrare la o prietena in Bucuresti, care mi-a adus-o. E destul de mare si doar cu Posta o trimit, cred.
Leea, sanatate MULTA, MULTA!!!!!
de Anda stiti ceva?
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
aprilie 2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
Gandacel ma bucur ca nu esti suparata, nu ma bucur ca n-ai timp nici sa respiri dar asta-i situatiunea.
Intre timp a revenit bb_alinus
Mihaelutat spune:
Vecina ca ma intrebai de munca sa stii ca nu muncesc, doar imi astept moarte in tacere....Glumesc of course. fac calcule peste calcule toata ziua ca ma niste invarteli de facut si nu imi iese la socoteala, dar ne descurcam.
Leea draga hai ca nu o fi dracul asa de negru, astepata sa mergi la doctor sa vezi ce zice.Pupam fata bolnava sa isi revina.
Sambata am deportat copilul la mama si am bantuit prin noul Baneasa Sopping City, eu si tot Bucurestiul si tot Ilfovul, si cred ca si ceva din Giurgiu, etc. Era puhoi de lume, masin parcate in mijlocul drumului, nesimtiti care intrau pe interzis si blocau ditamai carnatul de masini, etc. Insa magazinul e mare, firme noi in Romania, magazine de lux, gen The Place cu o rochita de vara, hai cel mult de o cununie civila, nici mai mult nici mai putin de 8000 Ron, si alte din astea. A fost funny pentru mine ca am bananait vreo 4 ore fara sa ma gandesc sa iau repede ce imi trebuie si sa fug acasa. Am baut o marea cafea linistita, am mancat o tarta cu cirese, o dupa-amiaza faina, asta daca exceptam injuraturile din parcare. Cam asta a fost distractia mea pe week-end, doresc repetitie, cand numai Dumenzeu stie.
Mihaela
mandyksch spune:
Dordia si Roxi, multe-multe felicitari si , sa aveti o recuperare rapida, copilasii sa fie sanatosi si mancaciosi, voi sa aveti laptic garla.
Leea, ai grija de tine du-te la un medic bun si rezolva problemele, ca nu e de stat.
Eu saptamana trecuta am fost la Cluj la dr., probabil pe maine-poimaine am rezultatele pt PAP.Sper sa fie totul ok. Totusi am o problema-de la nenorocitele de antibiotice pe care le-am luat cand am avut cistita...nu am scapat de candida, asa ca acum am o grija in plus.
Nu cred ca o sa mai apuc sa intru zilele acestea asa ca o sa va urez de pe acum un Paste fericit si linistit, sa aveti parte numai de lucruri bune, sa va distrati daca aveti in plan calatorii. Noi s-ar putea sa plecam la Budapesta vineri-inca nu e sigur, maine voi stii mai sigur- si planuim sa ne intoarcem marti seara.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicia74/felicia74.jpg)
felicia74 spune:
Roxi sa-ti traiasca baiatul si refacere rapida!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
miri__b spune:
Roxi sa-ti traiasca uriasul!si tie pupici multi, poate iti mai trece durerea.
Mihaela am auzit azi numai despre noul mall vorbindu-se. chesti testate evident.nu ma mira ca a fost juma din populatia activa a Ro.
Mandy eu am scapat de ea facandu-mi tratamentul in timpul CM.
Leea ne sperii!mergi la multi dri si ia orice-ti da numai sa te faci bine.si fa si analizele zise de Lavi.
fi-miu il spune pe l, uneori mi se pare ca-l aud pe r, cred ca e doar o parere totusi.
soanso spune:
leea ,draga de tine prin ce suferinta treci,daca vrei scrie-mi pe PM rezultatele la analize si maine iti trimit raspuns cu interpretarea(ev facuta de un dr)!
Sorana nu il spune pe R ,dar vaiiiiiiii ce cuvint am auzit azi din gurita ei,imi vine sa ma bag sub pat de rusine!
Ioana,mersi nu ma pot hotara intre modelul Ursy sau Andy,cam succinta descrierea la produse.cu transportul am inteles ca lucreaza cu Fan-courier,e bine si asa dar pb creste pretul cu vreo 40-50 ron.
SOSO (20 dec 2005)
monet spune:
roxi, felicitari pentru bebe dulce!
rar, tare rar vin pe-aici. numa' sa vi-o arat pe maya, ce mare-i . ca si-ai vostri, sigur!
http://picasaweb.google.com/mayaliamona/Aprilie200802/photo#s5189540328051781410
va pup cu drag pe toate
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Iubitele mele"
"Vara in Martie"
"Lia si Maya, mari"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA