Colectia de toamna-iarna 2005 (193)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
ioana_77 spune:
Iupii, felicitari pentru proaspata mamica de bb2!
Matei, sa cresti mare, frumos si sanatos! Roxi, refacere rapida si laptic mult!
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
aprilie 2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
simona dragusin spune:
Fetelor scuzati-ma ca dau buzna asa,stiu ca n-am mai intrat de mult....
V-as ruga sa ne ajutati
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html
Nu dureaza mai mult de 2 minute....minute care pot schimba viitorul unui copil !
Va multumesc si va urez un Paste fericit !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ina869/Ina869.jpg)
Ina869 spune:
Roxi sa-ti traiasca Matei-Alexandru, sanatos, voios si zglobiutz !!!
mult laptic si somnic (de ambele parti)
uite aici niste floricele de la mine si Rachie:
pupam fetele si baieteii!
Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
soanso spune:
Roxi,FELICITARI,SA-TI CREASCA MARE SI CUMINTE BEBELUSUL!Refacere rapida si te asteptam cu drag.
e a doua veste buna legata de nasteri pe ziua de azi,a nascut o prietena din Cj de pe forum -Cristina .asa ca am motiv de dubla bucurie!
Ioana ,ms de raspuns mai mult ca sigur vom comanda canapeluta pt Sorana,daca te rog imi scrii cat are lunginea desfacuta!a ta este modelul Ursy?
SOSO (20 dec 2005)
Buluci spune:
Matei Alexandru bine ai venit pe lume, sa fii sanatos si cuminte.
Roxi, refacere rapida si mult laptic!
Sa va traiasca!!
leea_cv spune:
Nu prea am citit din urma, insa am inteles ca nu sint bolnaviori si ma bucur.
Eu am plecat simbata dimineata la mama ca acasa nu m-am simtit instare sa stau singura.Mi-am scos analizele de singe si vreo 8 sint proaste.VSH mare,colesterol sub,calciu sub, leucocite sub,uree peste,trigliceride sub,TGO ssi TGP peste.Ce inteleg io e doar ca am pb cu ficatul si cu calcemia.Urocultura - in regula,exudat faringian - ok.In rest nu stiu.Pe seara merg la dr de fam si la endo.Palpitatiile sint groaznice.Pulsul intre 100 si 130.Si ameteli crunte si starile alea de lesin...fetelor e cumplit sa nu poti sa-ti stringi copilul in brate pt ca astfel te-ai prabusi.Mi se umplu ochii de lacrimi uitindu-ma cum bunica ii schimba scutecul iar el urla ca vrea la mama.Si mama zace in pat.In clipa in care ma ridic se prabuseste tavanul.Am inceput sa iau calciu si hepatoprotectoare.
Am venit singura in oras.Pe T l-am lasat la mama.Mi-e si frica ca imi crapa inima.Maine ma duc inapoi...
Pe Roxi o felicit din suflet si ii doresc sa scape repede de dureri ca sa-si poata alinta puiutul.
=========================================================================
Din cauza de frauda s-a reluat voatarea de la zero.Sa mai indraznesc? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Gandacel spune:
Am intrat ca sa va anunt ca a nascut Roxi!!! Dar vad ca deja stiati... In plus, citesc ca a nascut Dordia! Felicitari din suflet, multa sanatate si noroc!
Pentru cine se intreba de ce am zis ca nu am sa mai scriu pe aici, ati gasit acum si raspunsul: nu mai am timp. Nici sa citesc, nici sa scriu! Dovada ca nici macar vestile astea super-nemaipomenite nu le aflasem... sunt sigura ca sunt multe altele, bune si rele, iar eu nu mai pot tine pasul deloc-deloc. Nu sunt suparata pe nimeni, insa nu mai gasesc loc acestei placute indeletniciri in timpul limitat al unei zile... Asta este tot. O sa-mi fie dor, dar asta este. Poate si voua (unora) o sa va fie, asa cum mie imi este dor de Cristinamh si Alinush...
Va pupic din zbor.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
Hellooooo!
Roxi, felicitari ! Sa-ti traiasca Matei Alexandru, sa fie sanatos, mancacios, sa aiba parte de tot binele din lume si sa va umple viata de bucurii!!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
Roxana , va va traiasca bebe2, sa creasca mare, sanatos si voios
Leea , multa sanatate! ai grija de tine si incearca sa fii optimista sa ne scrii ce ai facut la dr de familie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil