Colectia de toamna-iarna 2005 (193)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Cristina, nu dorm in acelasi pat, ii pun impreuna doar sa se distreze.Sa stapaniti sanatosi casuta!

Soanso, e canapea extensibila luata de pe buburuza.com. Eu sunt extrem de multumita de ea, merita toti banii. Maria nu se dezlipeste de ea.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani Ina, Iris si toate floricelele mari si mici de pe forum si de acasa!

Negaracristina simpatica Elise; cred ca ciocaneste in casuta ei ca v-a vazut pe voi cu amenajarile. Au un spirit de imitatie copiii astia...

Pasta de dinti nu degeaba scrie pe ea sa nu pui mai mult de un bob de mazare, noi Nataliei ii punem doar o urma pt ca nu scuipa nimic. Silvia scuipa de vreun an sa zic

Ioana tare scumpi nazdravanii tai, are o moaca Stefan... de-ti vine dor de-un baietel!

Ina misto de voi doua la mall, ca intre fete. Silvia e super mofturoasa, daca o duc in magazine ii plac toate prostiile si nu ne intelegem nicicum. Daca ii cumpar eu si i le pun pe pat "surpriza" se bucura si apoi le poarta.

Da' nu-mi place faza cu "am crezut ca mi s-a rupt apa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Ina869

Sa fiti sanatoase si fericite, La Multi Ani floricelelor colectiei, mamici si pitici!

Simina, sa-ti traiasca cei doi "floricei"

sarbatoritelor, sa aveti o zi cu multe flori si soare

multumiri pentru urari!
Cami, nu stiam ca si tu esti floricica

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Ina, multumesc muuult de tot! Ce surpriza minunata! Pupam si burticutza, si pufoshica si pe parintii lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ioana, foarte frumoase pozele voastre!

CristinaN, Rianna il pronunta foarte bine pe L, iar pe R doar cateodata (de obicei daca e in mijlocul cuvantului). De ex. ei isi zice "Ianna"

Pasta de dinti... noi cumparam inca din-aia de copii micuti-incepatori care e safe sa fie inghitita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza vesela! Cum ati petrecut ieri?

Noi tare bine, am fost in Herastrau dimineata si seara la ZOO si mall-ul nou. Sarah a fost de o cumintenie exemplara, normal de altfel, ca asa e mereu cand e doar cu mine.

Pasta de dinti, ieri a fost prima data ca a scuipat ce avea in gurita. Sa vedem daca perseveram sau a fost doar o exceptie.

Negara- ce figura e Elise! Io inca nu i-am dat casuta, o primeste surpriza de la iepuras!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Ce se intampla, fetelor???? Ce e cu vantul asta de pustietate????

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

A nascut Roxi, a nascut Roxi!!!!!!Baietel-mititel!!!!
Nu stiu detalii, dar revin cu ele!

Sa-ti traiasca baietelul drag, sa fie sanataos, voios, fericit si iubit si sa va aduca numai bucurii! Iar tu sa te repari repede!!!!

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Gata, am detalii: Matei-Alexandru a venit pe lume la 11.40, are 3.500 si 54 cm! Lungat ca sora-sa!!! Si e cumintel. Dar biata Roxi e cam nasol, o doare burtica rau.

Hi hi hi....mai avem un bebelac in gasca!

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hello. Sa ne traiasca bebelacul de colectie....Roxi sa fiti sanatosi si sa treca buba repede.
Bun asa, mai urmeaza Ina, cine mai sta la coada, cine mai doreste, cine mai pofteste?
Mihaela

Mergi la inceput

Mitzooooooo, sa nu-mi zici ca lucrezi, de e o asa de mare liniste din partea ta!!!!

Varsta Sarah

Mergi la inceput