Colectia de toamna-iarna 2005 (193)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
ioana_77 spune:
am pus si eu cateva poze noi la semnatura
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
aprilie 2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
LA MUUUULTI ANI, FLORICELELOR COLECTIEI!!!! SA FITI SANATOASE, IUBITE, SANATOASE SI VOIOASE!!!!!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
La multi ani celor care poarta nume de flori!
ioana, ai 2 minuni de copilasi. Maria e f. iubireata. Vad ca-l sufoca pe fra-su cu pupurile:). Dorm amandoi in acelasi pat? Bineinteles ca pana la urma i-am luat cadou de iepuras, dar nu am rezistat si i l-am dat imediat dupa ce l-am cumparat.
Catutza, la Suceava s-a deschis Carrefour pe 17, am fost si noi si am gasit casuta. Promotional 39 RON, ocupa suficient spatiu (95x75x107)dar momentan are succes. Ieri cand ne-am intors de afara a salutat-o pe bunica-sa cu "buna bica" iar cand am ajuns la noi in camera a mai scos un "buna casa"
. Momentan vad ca are succes, isi cara plusurile acolo, le citeste povesti, bate cu un ciocan in schelet pe motiv ca face treaba
... La cati bani am dat pe ea zic ca merita. Rezistenta... hm, are un schelet dintr-un plastic mai dur si peste se pune copertina.
Buluci, nu te/il stresa prea tare cu olita. Ia-l cu tine in baie ai arata-i la ce e buna, faceti impreuna, pune plusurile sa faca si ele. La noi a dat roade metoda asta.
Spalat pe dinti: eu doar ii manjesc un pic periuta cu pasta, nu-i pun tare multa asa ca nu cred ca e vreo pb ca inghite.
Cristina & Elise-Stefania
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicia74/felicia74.jpg)
felicia74 spune:
La multi ani tuturor Floriilor!
Nokisorry, weekendul asta a fost full-full, acum ne pregatim sa mergem la ziua unui baietel. Evident, la McD
Azi dimineata am la Cora sa-i iau cadou, mama, nici nu ma puteam uita la jucariile de baietel, ca mi-era frica sa nu le visez la noapte asa de urate sunt. Si de o diversitate redusa rau. Adica baietii se joaca cu masini, roboti/aratari si... cam atat? Bleah!
Ioana77 wow, ce frumos s-a facut Stefanel, f.frumoase pozele. Ma bucur ca Maria nu si-a schimbat sentimentele, tot dragastoasa a ramas, draga de ea.
Spalat pe dinti - evident ca inghite pasta, dar nu-mi fac probleme. A inceput sa si scuipe apa, ca i-am dat din cea calda. Pe cea rece o bea si nu mai scuipa nimic.
PS: uf, trebuie sa mergem la Cora mai intai, sa luam toate cele ptr Pasti, ca saptamana viitoare e omor. Plus ca si frigiderul e gol.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
joy04 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR FLORIILOR. FETE SI BAIETI SA NE TRAITI SI SA FITI SANATOSI!!!
Joy de
Vlad Andrei (1 decembrie 2005) &
Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
La multi ani tuturor floricelelor si floriceilor, sa fiti sanatosi, voiosi, voinici!!!!!!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/meems/meems.jpg)
meems spune:
La Multi Ani! floricelelor
Bic, la noi nu somnul de dupa-masa e problema, ci trezitul in toiul noptii si dorinta de a-i avea pe mami si/sau tati langa ea. Vine la noi in camera si plange langa patul nostru pana ori cedam noi si mergem inapoi cu ea, sau se aseaza pe jos si doarme pe carpet
Ioana, mi s-ar parea ciudat sa-i mai dau acuma suzi, ca ea n-o mai are de mai bine de juma' de an.
soanso spune:
La multi ani ,tuturor celor care poarta nume de flori(al meu al doilea e Violeta
Ioana,ai doi copii absolut superbi,foarte frumoasa poza in care se pupa fratiorii.
am vazut in pozele tale un fotoliu albastru , este extensibil?de unde e achizitionat?
Tania,ms din suflet pt raspuns ,dupa Pasti ma ocup de pb aceasta,daca spui ca e tratabila merita sa incerc pt ca alta solutie nu am si deja e mult din 2005,plus ca il deranjaza la condus pe Sory reactiile mele.
vb Feliciei,urate jucarii am vazut prin magazine ,nu am cumparat nimik deocamdata,ai cumparat ceva jucarioara din Cora pt Ili?
la noi casuta se exclude din lipsa de spatiu
o seara linistita va urez .
SOSO (20 dec 2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
me again, fresh dupa un nani de 3 ore
Ne-a trecut si noua tusea, tratata doar cu stodal. Nu a facut febra, tusea doar la nani asa ca nu am dus-o la dr. Si bine am facut, ca sigur ne dadea antibiotic.
madau, v-ati mutat in casuta noua?
Maine il opereaza pe bunicul lui Stefan. A mai fost operat anul trecut (prostata), se simtea rau, a fost la control si trebuie operat din nou. Suntem cam cu morcovul ca are 82 de ani...
----
Eu: cum ma cheama pe mine
Elise: mama
Eu: mama si mai cum
Elise: mama Chistina
Elise nu pronunta deloc L si R. Ai vostri?
Cristina & Elise-Stefania