Colectia de toamna-iarna 2005 (193)
Raspunsuri - Pagina 10
leea_cv spune:
Multumesc fetelor!
Dr de fam zice ca probabil am ceva pitre la rinichi ori sint "deformati" ori deplasati...ori ficatul e marit...ori sint ceva depuneri pe colecist. Asa ca maine ecografie generala.
Endocrinologu' s-a tot minunat,m-a pipait,m-a intrebat...m-a examinat si a conchis ca sint simptome de hipertiroidim (colesterol si leucocite sub) dar si ficatul e cu probleme. Insa pina nu fac analizele hormonale nu se poate pronunta cu exactitate.Asa ca,pt a nu pica din picioare si pt a mai dormi cit de cit mi-a dat niste homeopate.La fel si pt ficat. VSH e mare 16/50 ,da cine sa stie din ce cauza...Asa ca LAVI,uite,maine fac analizele ce le "prognozasesi" tu.M-am uitat acu pe net pe la homeopatele de mi le-a dat si mi se par ciudate.
Dar vreau sa zic,ca un om cu venituri obisnuote tb sa-si vinda casa ca sa poa sa-si vada de snatate.Sint atit de scumpe toate ca mi se face rau.
Soso sarumina pt oferta dar iaca,le-am descifrat.
=========================================================================
Din cauza de frauda s-a reluat voatarea de la zero.Sa mai indraznesc? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
anda77 spune:
buna seara,
actiunea umanitara la valea plopului s-a executat. poze mai incolo.
vineri seara m-am operat. displazie nazala, septoplastie si modificari la peretii cornetelor nazale ca dk inainte de operatie trebuia sa-mi cauterizeze cornetele, in timpul operatiei s-a dovedit ca trebuie sa le reconstruiasca. ce a fost naspa a fost ca am facut edem cerebral. 16 ore de invartit camera cu mine si dureri de cap cum am mai avut in clasa a 9-a la semimeningita. nu se stie de ce. nu e de la dr., cica am avut oase moi, adica nu am facut de la lovituri cu ciocanul prea pronuntate sau nu mai pronuntate decat la altii, parerea mea este ca a executat anestezista un rahat ca dupa operatie s-a speriat nitel si a stat toata noaptea cu mine. ma gandesc ca nu statea chiar eadk nu avea ceva pe constiinta. s-a invartit pe acolo multe ore tot repetand ca nu se stie de ce am facut edem, pana a doau zi la pranz cand mi-au schimbat medicamentele din perfuzii si am inceput sa mai inteleg ca lumea nu este toata doar o voma si-o invartire.
imi dadura, ca sa citez, "tot ce avem in clinica" in materie de medicamente.
n-am mancat nimic 3 zile si am venit acasa mai grasa cu 3 kg. de la perfuzii cu bunataturi prin ele. o groaza de perfuzii.
sunt cam keops de cap in continuare, trebuie sa am grija 6 luni sa nu ma loveasca nichita si o luna sa nu ma atinga, nu stiu cum voi face asta...
am juma de fata umflata si cealalta jumatate bandajata , dar cica peste 2 saptamani o sa respir si io pe nas. plus ca o sa am un nas mai dragalas
ma duc sa spal la dus ceva urme de leucoplast de pe maini, piept si pe unde m-au mai lipit astia
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
crissy77 spune:
roxi, sa va traiasca Matei, tie refacere rapida si mult laptic iar Lexi sa fie mandra si iubareata cu fratiorul ei.
Cristina & Elise-Stefania
camelia_daniela spune:
Seara buna!
Anda, slava Domnului ca ai ajuns cu bine acasa ! Doamne, da' cred ca te-ai speriat si tu "putin" de edemul ala! Va fi destul de grea luna asta + urmatoarele 6 - BAFTA! Asteptam poze cu noul nasuc!
Maine vin si eu la Bucuresti ca se opereaza si sora-mea ... tot la nas ! Are si ea o usoara deviatie de sept si un chist tot la nas, cumva pe partea dreapta (nu stiu sa explic mai exact)!Ii vor face anestezie generala si trebuie sa stea cineva pe langa ea pana isi revine! Sper sa fie bine! Ea merge la Sp. Sfanta Maria, acolo voi sta si eu pana maine seara daca decurge totul bine, daca nu voi ramane peste noapte.
Leea draga, bafta multa si tie si te asteptam cu vesti bune despre tine !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
meems spune:
Roxi, te felicit si aici pentru bb Matei!
Leea, Anda
In contul comun sunt poze recente de la Fee.
anda77 spune:
neata
felicitari mamicilor. vad ca a nascut dordia si roxi! sa va traiasca!
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Mneatza!
Anda, "buna" treaba ai facut. Of of of, mai mai. Da' a trecut si o sa vezi ce gigea o sa fii. Ai vazut produsul final pana acuma?
Monet- frumooooase fete ai!Si maaari!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
noki, "produsul final" este jumatate in atele, deci nu pot sa vad, dar si ce e sub atele e umflat si jumatatea vizibila arata ca la un porc. dar stiam ca asa arata 2-3 sapt.m, deci nu pot sa previzualizez profilul meu viitor. oricum e greu, supureaza diverse, nu respir decat pe gura si ma doare gatul in consecinta, nu mai povestesc, nu e placut.
mami de poet(09.12.2005)
bb_alinus spune:
Roxiiiiiiii felicitari !!! Si bun venit lui bebe Matei!
Leea of prin ce treci tu mami! Pai treaba-i asta? Du-te repede la doctori ca nu-i de bine! Oare cum de s-au declansat toate asa dsintr-odata? Ai lasat tu asa sa se adune cumva?
Anda mi s-a facut pielea gaina citind prin ce ai trecut! Sanatate multa si refacere rapida!
Sper sa ma adun si eu de maine incolo, maine am examenul final la universitate si nu am citit nimic din cauza de pregatit interviuri saptamana asta, plus ca azi am missa cu mine deci nu o sa pot sa citesc prea mult.
Sper sa pot viziona poze, vorbeati de o casutza de jucarie - cred ca e gen pop up, nu? Poate o sa o vad si eu prin poze.
Ioana abia astept sa va vad pozele!
Camelia bafta maine la operatia surorii tale!
Alina si Amalia 17.11.2005
Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
anda77 spune:
bbalinus, ce bine ca ai reaparut. ce universitate?
ia sa vad in spate ce problema are leea, despre ce vorbiti...
mami de poet(09.12.2005)