Colectia de toamna-iarna 2005 (193)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

leea, mai, dar ce te lovira deodata toate alea...imi pare fte suspect ca au cazut asa toate analizele deoarece tu nu te-ai plans pana acum ca te simti rau. nu cumva ai avut vreo suparare ceva? ca si-n situatii de-astea explodeaza colesterolul, glicemia scade urca ca la balamuc, de-astea? o fi ceva pe sistem nervos? intreb si io ca parca sunt prea multe..

avand in vedere ca probabil edemul cerebral nu mi-a trecut de tot, ma chinuiesc de 10 minute sa fac o cautare pe google si nu reusesc. pesemne centrii nervosi si alte semnale legate de coordonarea logica sunt putin avariati inca. va rog ajutati-ma cu un link la un fotoliu d-ala de stat copilul in fata tv si cu un link cu scarita sau trapta de pus la chiuveta si la wc sa calce imparatul sa ajunga.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Banuiesc ca vrei produsele de la magazine on-line, ca nu poti iesi din casa, nu? Ca altfel era simplu: mergeai la Ikea si gaseai. Acolo am vazut niste super-fotolii dragute, de se si rotesc, dar scumpe.
Tot dragute fotolii sunt si la Miniblu. S-ar putea ca maine s adau o fuga pana in zona Feeria-Ikea. Let me know daca te decizi pentru ceva!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

noki, da, virtual

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna dinmineata!
Azi am zi de smotru, dar mai arunc un ochi pe aici.
Noki pliz, zi-mi mai exact unde e agentia Ideea tour, ca tipa de latelefon nu mi-a explicat ca lumea- iesirea din pasajul Muncii sau Obor? Tu unde ai lasat masina?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Andache, grea povestea cu cautarea pe site-uri virtuale. Cred ca si io am facut operatie la nas.

Feli, la iesirea din pasajul OBOR mai mergi putin catre Liceul Iulia Hajdeu - deci inainte pe Stefan cel Mare, catre Piata Muncii - si e al doilea bloc pe dreapta, la o scara de bloc, deci. Este afara reclama la agentie. Masina o lasi chiar in fata blocului, sunt locuri de parcare cacalau. DAR, vezi ca pasajul Obor e in santier, deci poate ar fi o idee mai buna sa mergi pe Mosilor si s-o faci la dreapta la Obor.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

ROXI sa-ti traiasca micul printisor. sa te refeci repede

intru nitel si io si ce vad??? s-a operat ANDA. refacere rapida si sanatate multa.

si inca ceva naspa, ii este destul de rau lui LEEA. nu ma prea pricep la analizele ce le-ai facut, doar ca eu am avut asa palpitatii cu tensiune mica si puls crescut de la un mic prolaps de valva mitrala pe care l-am tratat cu magneziu. inclusiv medicul de pe salvare cand am chemat-o (eram sigura ca-mi va canta popa) mi-a facut un magneziu cu b6.
sper sa fie si la tine ceva "usor". pup si sanatate.

despre noi...suntem binisor. adica io-s doar cu Alex ca a plecat Cristi cu Vlad la tara si vin maine.
mie nu mi-a trecu inca tusea, lui Alex mucii de pe nas-gat. in nas nu prea mai sunt, dar in gatulet..parca face gargara cu ei asa se aude cateodata.

Cristi nu a facut nimic cu serviciul. ma duc azi la dr de familie sa vad poate-i da 3 zile de medical ca daac nu-l trece la alt departament a zis ca nu se mai duce. si eu am insistat ca-i pacat sa piarda prima de Paste si sa mearga macar 3 zile astea dar nu vrea.
sunt sigura ca soacramea i-a zis: "lasa mama, cum sa te duci la tras de lize si stat in frig cand eu te-am crescut pe masa cu lingurita si m-am chinuit cu tine prin spitale si vai de mine...." si eu o sa-i retez macaroana ca trebuia sa-l trimita la scoala nu la profesionala curului.
in fine sunt deja plina de spume.

eu mi-am scrantit picioarele. v-am zis?????
dreptul in talpa, nu stiu cum sa va zic in secul piciorului, spre varfuri. a cazur Vlad de pe scarile de la intrarea in bloc si eu m-am intins dupa el (urcam carutu cu Alex si a trebuit mai intai sa las carutu jos) si pana am ajuns sa-l ptind el s-a mai dus cateva trepte si atunci eu m-am aruncat dupa el si nu stiu cum am pus piciorul, mi-a cazut de pe o treapta pe alta...nu stiu cert este ca cum m-am ridicat de acolo abia am putut merge.
seara la 22.00 plangeam prin casa ca nu puteam merge, nu-l puteam intinde si ma durea pana spre genunchi. si se si umflase rau. normal ca nu am avut cu cine merge la spital, dar am pus gheata toata noaptea si am stat cu o fasa elastica si sambata cand am ajuns la camera de garda s-a dovedit a fi cel mai bun tratament. Slava Domnului ca nu era nimic rupt. dar am descoperit ca am avut candva odata fisurat/rupt un os pe acolo si de la asta s-ar putea sa ma doara cand si cand piciorul in talpa.

plus ca mi-a zis ortopeda ca la piciorul stang (laba piciorului) s-ar parea ca am o artroza!!!!! i-am descris durerile si a zis ca trebuie sa merg sa ma caut sa fac ceva fizioterapie.

toate bune si frumoase, la 3 zile, adica luni (acum 2 saptamani) a cazut Alex din pat, eu am dat sa fug la el - ii dadeam lui Vlad sa manance in bucatarie - si a "fugit" mocheta cu mine, si.....ghiciti??? mi-am luxat degetul mic de la piciorul stang. da, da!!! nu am mai fost la doctor de data asta, dureri infioratoare, s-a umflat, invinetit, ma dureau toate degetele.
inca ma doare si nu pot flexa 100% degetul. de pomina sunt.
in viata mea nu am avut degete/maine/piciare rupte/luxate si in 3 zile m-am captusit cu 2 luxatii.
abia merg. in casa este mai bine si daca stau in papuci, dar cand este vorba sa-mi pun pantofii....

lui Alex ii dau dintisorii de jos. amandoi deodata, de o luna ne chinuim. plus ca suntem in plina diversificare, deci cam naspa.
mananca mai bine mancarica decat lapte. abia bea 250-300 maaaxim pe zi.

inca ma mai mulg (mi-a scazut la jumatate lactatia decand cu luxatiile astea, cu nesomnul, cu Cristi cu serviciul...)

gata ca se maraie Alex - de fapt plange binisor, poate mai apuc sa va mai zic si de Vlad

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Anda, da ce te-a mai busit primavara asta si pe tine.Edem...chiar si denumirea e cutremuratoare.Despre mine...nu mai,nu m-am enervat exagerat,nu m-am stresat f tare,nu m-am suparat mai mult ca de obicei...habar n-am.
Joy si tu te poti lauda vad,cu o primavara de vis.Iti doresc sa-ti reiei in curind alergatura cea de toate zilele.
Alinush bafta la examen!

Azi am fost sa fac analizele hormonale,am repetat si VSH si transaminaze. Rezultatul vine in 3 TREI saptamini timp in care o sa dau coltul.
Azinoapte am dormit exact de la 23 la 02.Si gata.Nici de-al dracu n-am mai putut sa adorm. Azi n-am mai avut starea aia de lesin,ameteala,vertij chiar atit de pronuntata.In rest, pulsul cit casa si tremurul corpului accentuat, si nodul ala in stomac, si lipsa de aer...Ooof cit sper sa mearga spre bine.Nici nu mai stiu ce si cite medicamente si cind sa le iau.Atitea am.Deseara aflu cum mi-s interior...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna tuturor,

Eu nu stiu cand o sa mai pot intra pana la sarbatori,iarasi s-au aglomerat treburile pe la scarbiciul meu..tot timpul e asa inainte de Pasti sau Craciun ii apuca pe toti livrarile de zici ca vine sfarsitul lumii...
Vreau sa va doresc tuturor Sarbatori fericite!si un Iepuras darnic.
Eu sper doar sa am niste sarbatori linistite...sa nu fie nevoie sa vin la sevici si sa fim sanatosi cu toti.
Felicitari pentru bebei Dordia si Roxi!!!
Prin Sibiu e o vreme uraataaa....deprimanta chiar...

Toate cele bune!

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Anda,refacere rapida ,am gasit unul din produse pe reclamamascata (www....ro),la articole utile pag 20(inaltator neonato) 30,60 ron.

Leea ,sper din suflet sa te pui urgent pe picioare si sa-ti stabileasca diagnosticul sa poti lua tratament adecvat.
mai da mult dureaza la voi analizele...trei saptamani!!!mie mi-au fost gata hormonii tiroidieni a doua zi!

Coralia ,si la Cluj a plouat azi si e frigggg.Foarte draguta fetita ta,are ochisori superbi!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

merci soanso, dar nu ma lasa gazda desprecopii sa vad adresa

joy, ai grija cu degetul ala de la picior, am povestit io cum mi-am rupt asta vara degetul mijlociu de la picior, n-am dat suficienta importanta desi am facut radiografie si stiam diagnosticul si s-a lipit prost ca sa zic asa. du-te la radiografie in primul rand

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput