Colectia de toamna-iarna 2005 (193)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Nokisorule, nici ca puteai sa spui mai bine!
si mi s-ar potrivi titulatura de bufnitza ( avind in vedere ca ma trezesc noaptea din doua in doua ore si ma uit pe pereti sau ma gandesc la nemurirea sufletului - am incercat si cu citit, uitat la televizor, lapte cald, nimic nu ajuta , nu-mi vine somn si pace-)
parca mi-a intrat un titirez in fund si trebuie sa ma misc tota ziua. gruile rele spun ca am acumulat energia asta dupa atita stat si cum sa mai dorm? da' eu si cu rachelina am fost tot vbufnitza de noapte, si atunci mergeam la serviciu, eram obosita si tot nu dormeam.
rachelina trendoasa vrea sa poarte tot ce-i mai confortabil si mai banal, bag seama ca n-o sa ajunga nici fotomodel nici vreo creatoare de moda. cu ea scap repede; ii dau acelasi pantalon si bluza in permanentza si-i fericita!
Pufosel este chiar cuminte, nu-mi da dureri de cap, ma atentioneaza citeodata cu o falfaire delicata ca-i si el prin zona, dragul de el. Sint curioasa ce temperament o sa aiba cind va iesi la lumina. Daca il va avea pe-al rachelinei ( foarte dominant si crizat) am pus-o de-un spital no.9

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mara95
O intrebare:Flavia cand se spala pe dinti , nu stie sa scuipe si inghite tot, la voi cum e?

si la noi este la fel Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Noki , nu-mi mai spune de casuta ca mor eu am ajuns doar la unirea si acolo nu au. ia spune cum este? ocupa mult loc? se joaca in ea?e cat de cat rezistenta?

Ina , vad ca nu ai somn ma bucur ca esti mai bine si ca ai intrat in trimestru lIII cu bine pupam si pe Rachelina cocheta

Delia , ce misto de Ana si tati, la pescuit! poate ne pui si noua poze cu floricica si steluta mai recente

Mara , la noi Bia scuipa pasta de dinti, dar mai si inghite-dar rar. Voi ce faceti, cum sunteti?

Ma duc sa termin curatenia ca mai am putin...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Dordia, sa va traiasca minunea mica , iar tie refacere rapida si lapte din belsug!Te asteptam printre noi!
Roxi, si tu mai ai putin....iti tinem pumnii sa scapi repede si nu te mai ingrijora ptr Lexi...o sa fie bine!
Leea,multa sanatate!Eu cred ca ceea ce ai tu este o anemie puternica ...parca spuneai ca esti la o cura de slabire??
Gindacel, Sa-ti traiasca Stefania mare , frumoasa si desteapta!Tu sti ca ai asa multe admiratoare printre noi, sper sa nu fii suparata si sa revii sau macar spune-ne cu ce te-am suparat!
Alinush,bine ai revenit!sedere placuta si de lunga durata!
Ina, trimestrul III ...nici tu nu mai ai mult, ce a fost mai greu a trecut.
Mara, Simon mimeaza asa frumos scuipatul pastei dar inaite de a scuipa ,inghite tot!Si simon imi cree tot timpul sa-l spal pe dinti si incerc sa-l pacalesc fara pasta , dar nu merge...
Anda, multa sanatate!
Joy, te inteleg perfect, la fel e si sotul meu , mut si incapatinat, eu nu am dreptul sa decid in locul lui, singurul lucru este sa-mi expun parerea intr-un mod ff calm si sa ma rog la Dzeu
sa-l indrume in a lua o decizie benefica ptr noi trei.

Despre noi.. suntem bine, am trecut fara problemele peste zilele acelea cu febra, cred ca a fost un virus caruia i-am dat de cap doar cu antitermice si nasuc curatat cu apa de mare.In rest aceeasi mare problema de copil incapatinat care nu vrea sa faca la olitza!
Gata, am strins covoarele din casa si incep sa-l las fara pampers!ce-oi pati, numai Dzeu stie

Am o problema legata de dulciuri,kiar si dupa ce maninc prinzul simt nevoia acuta de ceva dulce, trebuie sa rontai o bucata de ciocolata, baclava orice am dulce prin casa apoi mi se face greata si vreau ceva sarat!Ce sa fie? Vreun inceput de diabet??

Mergi la inceput

Cata pupam Biutza.

Bulucelule , se poate sa fie si o lipsa de proteine ( poate tu papi multe legume ca sa tii cura, nu stiu) sau sa fie ficatul solicitat ( mie asa mi se intimpla, cind poftesc la dulciuri, sint de regula obosita. eu sint contra dulciurilor de regula, cind maninc este sarbatoare ,mai putin cind sint gravi,acum devorez savarine la greu )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

LA MULTI ANI!!! Iris de CristinaH ,Iris de Delia , Delia , Ina si Camy (scuze daca am sarit pe cineva) sa aveti parte numai de bucurii in viata

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR DIN COLECTIA NOASTRA ! Sa fie sanatoase si sa aiba parte de tot binele din lume!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Neatza devreme! Bineinteles ca a cantat "cocoselul" la 6.30 dar tot e bine, ca ieri a dat scularea la 5.30

quote:
Sa se culce seara devreme, sa se trezeasca dimineata tarziu si sa doarma si la pranz

hehe, asa e Maria mea de cand i-am dat iar suzi. Vineri seara a adormit la 20.30, s-a trezit dimineata la 9 (este premiera nationala). La pranz am culcat-o la 14.30 si s-a trezit la 18

si Maria inghite pasta, poate ne spune Lavi pe la ce varsta nu o mai fac

Bic, Meems, voi de ce nu mai incercati sa le dati suzi la domnisoare? EU i-o dau numai cat adoarme, dupa care ma duc si o sustrag usurel. Imi dau seama ca asta e elementul de confort si siguranta pt ea, inca nu am ce sa fac altceva . Plus ca nu am timp de stat cu ea cu orele pana adoarme.

Ina, iupiiii, felicitari pentru intrarea in ultimul trimestru!

Negara, hai, mai, macar un ou kinder, acolo, sa nu fie iepurasul trist

Catutza, io zic sa nu ai mari sperante de la casuta aia. Fiecare copil cu preferinta lui. A mea s-a jucat o gramada cand i-am luat-o, adik pe la 1,5 ani. Acum e incantata cat o montam si gata. Oricum in perioada asta nu are rabdare de nimic. Dar eu o consider o investitie pe termen lung, sunt sigura ca o sa-i placa sa se ascunda in ea cand o fi mai maricica, ca sa aiba coltisorul ei. Iar raportul calitate, pret mi se pare super ok.

Roxi, eu te pup in avans, ca nu mai am timp sa intru azi. Iti tin pumnii pentru maine!!!!!!!!!!

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La Multi Ani, Floricelelor mici si mari! Sa fiti sanatoase, sa va bucurati de soare!!!

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

martie 2008

Mergi la inceput

Sa fiti sanatoase si fericite, La Multi Ani floricelelor colectiei, mamici si pitici!

Simina, sa-ti traiasca cei doi "floricei"

sarbatoritelor, sa aveti o zi cu multe flori si soare

multumiri pentru urari!
Cami, nu stiam ca si tu esti floricica

Mergi la inceput