Colectia de toamna-iarna 2005 (193)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Cu intarziere, le urez si eu
FELICITARI! Dordiei pentru micul print
si
LA MULTI ANI! Stefaniei de Gandacel.

Leea, ai grija de tine, poate reusesti sa-l mai lasi pe T. cu ai tai pana le dai de cap bolilor.

Anda, refacere rapida!

Roxi, incepem galeria

Noi ne chinuim cu adormitul. Ar dormi, dar nu singura. Bic, m-am tot gandit la tine in ultimele zile... a mai facut ceva progrese Sma cu somnul?
Azi la amiaz e prima zi cand s-a culcat singura, fara prezenta noastra in pat sau camera. Seara insa, tre' sa ne postam undeva unde sa ne vada. Am progresat, in sensul ca din pat am ajuns la usa; in curand ne vom muta pe hol Orice, numai sa ramana ea in pat si sa se simta in siguranta. Cred ca pana la urma se va "conforma".

Ina, voi dormiti tot cu Rachie in pat? Ce mai face Pufosel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

quote:
Originally posted by negaracristina

Vad ca vb de bb3. Sefeuri suratelor...

Cristina & Elise-Stefania

De acord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Dordia, felicitari. Sa fiti o familie fericita!

Leea, bai, revino-ti. Sanatate multa.

Meems, nu am intentionat sa fac mari schimbari cu somnul ei, dar m-am mai relaxat. Dupa amiaza am adoptat o noua strategie in care am facut un mare compromis. "vrei Zeta? Treci in carucior si fa nani." Si a mers.
Seara tot cu ea trebuie sa stau pina adoarme.
Bottom line este ca nu are nevoie de mai mult de 12 ore de somn timp de 24 h, deci daca doarme p.m. adoarme f. tirziu seara si in consecinta baga doar vreo 10-10.30 de somn. Daca nu doarme p.m., baga 12.
Intrebare pentru mine este vreau o pauza la mijloc de zi sau vreau timp fara ea seara???

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki azi a scapat Virgil repede ca n-a venit niciun student. Vor veni toti maine probabil.
Ce parc propui si la ce ora? (10.30-11 e bine?)

Alinus m-am uitat pe site-ul castelului, super tare si nici nu-i asa scump precum ma asteptam (credeam ca-s sute de euro..)

Noi am fost anul trecut in sudul Spaniei in perioada 12-23 septembrie, dar scopul principal a fost sa vizitam. Pt vizitat a fost excelenta vremea, in majoritatea timpului eram in maieu sau rochita cu bretele. Intre 18 si 20 eram pe malul marii; nu mai prea era de plaja ca era un pic vant iar apa cam rece. In prima zi am inotat si am stat la plaja dar in a 2-a si a 3-a zi am mai stat pe plaja in tricou si am citit. Bun, am ami si vizitat cate ceva in cele 2 zile asa ca a fost OK.
Daca vreti excusiv plaja cred ca e OK in august dar daca vreti sa ajungeti si mai in interiorul continentului, la Sevilla si Cordoba e cam nasol, temperaturile trec frecvent de 40 de grade - 45, 47...

---------
Aseara ii dadeam Nataliei branzica cu lingurita si nu prea ii placea. I-am zis: ha ca iti dau putina. Si zice Nati:
-Putina, sa nu ma ing'as!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by Bic

Intrebare pentru mine este vreau o pauza la mijloc de zi sau vreau timp fara ea seara???

Noi vrem si cu mandra si cu draga...
Sa se culce seara devreme, sa se trezeasca dimineata tarziu si sa doarma si la pranz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Da, toate astea, Lavi, plus sa fie si cuminte cand e treaza. Iarasi SF-uri....

Propun sa mergem maine dimineata in HERASTRAU, in jur de 10.30, intrarea Charles de Gaulle, de unde vedem in ce directie o apucam: fie stanga la locul de joaca unde am mai fost, pe langa bulevardul ala de duce la Arcul de Triumf, sau in dreapta, la locul de joaca ala cu nebuneli de copii maaari de tot, dar normal ca amortizate deja la greu de bufnita mea din dotare.

Catutza, ieri dupa-amiaza am fost in Carrefour Orhideea si era full de casute de-alea. I-am luat si eu bufnitei.

Alinush- hi hi hi..castelanilor! Nici ca vi s epotrivea mai bine un loc. Tot astept si io poze cu frumoasa Amalia. Io-n vacanta nu mai plec in turcia, dupa n luni de coieli...ci in Bulgaria la mare si in Austria la munte+vizitat.

Ma intorc la invatatul meu, avand in vedere ca SArah e tot in deplasari, la bunica proprie si personala.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Suntem ok, multumim de intrebare :) Iris doarme de rupe (cu vremea asta nici nu ma mir), Ana e cu tati la pescuit, eu pierd vremea prin casa cu diverse.

Pentru problemele cu somnul noi am gasit cam acum 1 an metoda: ii pun muzica si ii las o veioza mov aprinsa. Cum adoarme, cum le sting pe ambele. Asta evident a creat dependenta insa macar nu mai face circ. Acuma problema consta in alegerea CD-ului si aici ne joaca 15 min pana ii convine vreunul. Deja urlu dc o mai aud pe Cleopatra Stratan, mi-e in urechi ore dupa ce o opresc.
Mai are pretentii de carti, ei bine: ii zic 5 min si sa puna cartea jos si sa ma cheme sa sting lumina. Ei alta buzbuceala pana alegem cartea, dar apoi e pace si liniste.
De cateva zile tot vrea s-o iubesc, s-o iau in brate si alte miorlaieli de pierdut timp, insa cedez ca doar n-o so refuz cand imi zice ca ma iubeste.
La noi mai e singura chestie care chiar ma scoate din sarite: si-a programat kk la 15 min dupa ce o punem in pat, cred ca tine pana e ambalata de culcare si atunci se screme de mama focului (o auzim in interfon) si face. Si decide ea cine o schimba.
Oricum nu ma plang pentru ca sunt chetiuni minore si adoarme de nu are treaba daca are impresia ca ne-a jucat pe degete. De fapt controlez totul mascat si e toata lumea multumita. Rareori cedez si eu cu nervii si ii inchid muzica si lumina si-o las sa urle, insa in general prefer sa fie liniste chiar daca adoarme pe la 10.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Roxi, Cata -
Cata eu sint binisor, am intrat in trim.III si citeodata resimt din plin perioada asta.
Roxi tin pumnii strinsi!

Lavi, Leea, Ioana ramasesem datoare cu raspuns ref. la epilatul inghinal; nu cred sa-mi provoace nasterea fiindca operatiunea asta o fac de zeci de ani ( am devenit experta) si as fi avut niste "semnale"; cind am fost la acupunctura ultima data si mi-a bagat niste ace in spatele care ma durea, cind am avut extensiile, cind dr. stomatolog mi-a apasat prea tare pe-o masea - baiatul a inceput sa se zbata tare si pina nu mi-a scos acupuncturistul acele, coafeza extensiile, nu a incetat. deci reactioneaza imediat cind este vorba de durere. Habar nu am cum ajunge durerea de sus pina "jos", dar s-a intimplat de fiecare data. Ba chiar si la pedichiura, cind m-a intepat aia mai tare, iar a inceput sa se zbata rau.

Alinusa ( banuiam eu ca nu ti-a ajuns o parte din mesaje ) Noki, Lavi, Ripley, mama, ce vacante de neuitat o sa aveti!
ieri, in magazin , o vanzatoare ma intreaba in timp ce plateam; "deci, o sa fii in vacanta de vara anul asta?" si eu ma uitam mirata la ea, nu stiam la ce se referea...cind s-a uitat in directia burtii, mi-am adus "aminte" si i-am spus ca de fapt nu voi fi in vacanta, ci voi fi ocupata pina peste cap..

Meems, deocamdata george este consemnat sa doarma cu rachie, si nici nu pare sa-l deranjeze; el cind se urca in pat, ii citeste cinci minute si dupa aceea adoarme instantaneu si fata ramine cu un fundal sonor foarte interesant; muzica clasica si sforaiturile lui taica-su. sint atit de multumita ca ma pot lafai in tot patul, incit nici nu ma gandesc la vreo schimbare pina dupa ce nasc.

Si Lavi, apropo de somn; am spus ca am dormit mult in sarcina asta ( comparativ cu sarcina cu rachie) dar daca stau sa adun toate noptile de nesomn ( sau ma rog, doua -trei max. pe noapte) din lunile noiembrie-februarie, cind nu a dormit, imi dau seama ca de fapt nu au fost chiar atit de multe. insa puteam numara pe degete de cite ori am dormit la prinz in viata mea, pina anul acesta, cind, fortata de imprejurari, a trebuit sa stau cu mandra s-o adorm, si sfarseam prin a adormi si eu.

Intreba cineva de Pumbitza; i-au venit socrii si probabil ca-i ocupata cu drumurile si vizitele.

saptamina viitoare sper sa terminam cu renovarea, maine ma duc sa-mi comand mobila de birou si cind voi mai fi in stare sa ma uit dupa niste tablouri ( dar necesita drumuri si cred ca o sa las operatiunea pentru dupa ce nasc).
ieri a fost prima data cind m-am aventurat cu rachie singura in mall, avem probleme mari cu imbracatul, nu vrea sa ia pe ea nimic, asa ca am luat-o sa-si aleaga ce culori, modele vrea, ce-i place .
am umblat in cinci magazine pentru copii sa-si aleaga palariuta de vara si nu i-a placut nimic. la un moment dat am crezut ca-mi pierd apa si am luat-o usurel inspre masina, distanta de zece minute am parcurs-o in aproape o ora ( ait de incet). imi cam intrase morcovu' si nu mi-era de nascare prematura cit de ce fac cu rachelina dupa mine, cui o las ca sa merg la spital, ca acolo nu te primesc cu copii.

un we placut tuturor,

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Inutza, faci ce faci si o cauti cu lumanarea...nu poti, nenicule, sa stai locului.Mai stiu io pe cineva dn aceasta categorie zbuciumata. Da' nu zic cine.Pupam Rachelina-trend-alegatoarea si baietelui finut din burtica.

Ripley- ce bine ca ti s-au reparat fetele!Cool teaba cu Ana si pescuitul cu tati. Si noi pescuim zilnic, in balta- lacusorul din parc.Alaturi de domnul Tzitzi, of course.
Maaare bandita s-a facut Anutzachele. Mai, au fetele astea ale noastre un teatru si o strategie in ele, cum rar mai vezi. +

Feli, nu termini de festit peretii sa ajungi si tu maine in Herastrau cu soarecele dupa tine? Uite, te ademenesc cu povesti despre Botanik.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Salut si de la noi!

Dordia , sa-ti traiasca minunatia si sa fiti sanatosi cu totii!

O intrebare:Flavia cand se spala pe dinti , nu stie sa scuipe si inghite tot, la voi cum e?Nu reusesc sa o invat, iar de spalat pe dinti s-ar spala tot timpul, numai ca ma gandesc , cam cata pasta poate "manca"?

Mergi la inceput