Diagnosticarea sindromului antifosfolipidic

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

georgia,
mersi mult!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Buna, am si eu o intrebare. In cazul unei sarcini pierdute (avort spontan) nu ar fi trebuit sa se vada in rezultatul de la anatomopatologic daca sindromul antifosfolipidic a fost cauza?
va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

2bobocei....despre ce vorbesti tu acolo. In Romania cel putin singurul lucru pe care il fac este autopsia.
Despre sindromul antifosfolipidic ce sa spun...medicii la care merg eu in Gr mi-au spus clar ca nimeni nu o sa stie clar de ce se pierde o sarcina...acolo analizele asatea costa in jur de 3000eur dar cel putin in cazul meu nu le-au sugerat(deesi cei de aici au insistat pe iee). Cica e pierdere de timp si de bani, un raspuns sigur nu exista iar si cu tratament daca o sarcina e sa se piarda tot se pierde.Acum Dumnezeu mai stie...

Catalina

Mergi la inceput

By the way....eu am facut si clexan si asperten si cortizon....iar rezultatul il stiti.Sarcina gemelara pierduta la 17 saptamani...M-a costat tot tratamentul (+atosiban care este 160eur doza) mai mult decat doua FIV-uri , si tot s-a intamplat.
Deci inclin sa le dau dreptate medicilor de acolo...frectie la picior de lemn.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Catalina, ma batea gandul sa imi fac si eu analizele mentionate de fetele ce au scris la acest subiect, dar daca asta este concluzia, ca oricat am incerca, daca este sa se intample, nimic nu poate opri inevitabilul, atunci nu ne mai ramane decat sa ne rugam la Dumnezeu si sa speram ca a doua oara nu ni se va mai intampla.
Oricum, ceea ce este sigur este ca nimeni nu iti poate da nici o explicatie pentru ceea ce s-a intamplat si nimeni nu iti poate spune ce poti face sa nu se mai intample.

Mergi la inceput

2bobocei...exact. Asta imi spuneau si medicii greci , ca nimeni nu va sti sigur. Ei pot doar sa isi dea cu presupusul. Iar eu am fost una dintre gravidutele care a avut resursele financiare necesare pentru toate ideile medicilor. Nu am spus nu la nimic. Consult saptamanal aici, controale la cei mai buni medici afara, medicamente si analize inventate si neinventate, tot ce se putea face. Nu am facut rabat la nimic. Si s-a intamplat.Aveam mainile vinete de la clexan, in vene nu mai gaseau loc pt branule, drumuri la Viena de 2 ori in doua zile pentru medicamente, tot, tot...si nimeni nu a putut face nimic. Cand s-a declansat avortul s-a terminat.

Ti-am trimis si un PM.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

STITI CUMVA....daca anticorpii antifosfolipidici au iesit negativi, ce analize sa mai fac sa depistam probleme? asta dupa 2 sarcini pierdute.......

inca o speranta sfaramata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Cica e pierdere de timp si de bani, un raspuns sigur nu exista iar si cu tratament daca o sarcina e sa se piarda tot se pierde

Buna!
Eu am facut tratam cu clexane si tromboass in sarcina, din sapt.8, apoi din sapt. 23 m-am internat cu iminenta de avort si am facut scobutil, papaverina si diazepam pana am nascut (sapt.36) un bebe sanatos si frumos!!...asta se intampla acum 3 ani.
Asa ca eu nu sunt de acord cu "daca e sa se piarda sarcina se pierde"

Eu daca nu faceam tratam. nu-l aveam pe sufletelul meu acum, asa ca merita sa va faceti analizele din timp (nu dupa al n-lea avort), sa gasiti un medic priceput si deschis la minte, si daca va recomanda, sa va tineti de tratament!

Va doresc sanatate si sa ajungeti cat de curand sa ramaneti gravidute si sa va tineti bb-ii in brate!

Anca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebestrumfitza

Cica e pierdere de timp si de bani, un raspuns sigur nu exista iar si cu tratament daca o sarcina e sa se piarda tot se pierde

Buna!
Eu am facut tratam cu clexane si tromboass in sarcina, din sapt.8, apoi din sapt. 23 m-am internat cu iminenta de avort si am facut scobutil, papaverina si diazepam pana am nascut (sapt.36) un bebe sanatos si frumos!!...asta se intampla acum 3 ani.
Asa ca eu nu sunt de acord cu "daca e sa se piarda sarcina se pierde"

Eu daca nu faceam tratam. nu-l aveam pe sufletelul meu acum, asa ca merita sa va faceti analizele din timp (nu dupa al n-lea avort), sa gasiti un medic priceput si deschis la minte, si daca va recomanda, sa va tineti de tratament!

Va doresc sanatate si sa ajungeti cat de curand sa ramaneti gravidute si sa va tineti bb-ii in brate!

Anca

Deci dupa cum spuneam....daca e sa se piarda ,se pierde. Si eu am facut acelasi tratament dar din pacate fara rezultat.

Ajuta-le si tu pe cele care viseaza sa fie mame.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Page spune:

Leditia, am vazut ca tu ai fost la dr. Simona Avram de la Coltea. Imi pot spune, te rog, daca dansa ti-a dat tratamentul cu aspenter sau dr. ginecolog? Ai idee daca se ocupa si de tratamente in timpul sarcinii sau doar de analize?

Mergi la inceput