Diagnosticarea sindromului antifosfolipidic

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Draga Catalina,
Imi pare tare rau pentru pierderea ta, nu pot decat sa-ti doresc din suflet tie si celorlalte aflate in situatia ta, sa va vedeti visul cu ochii si sa aveti bebei sanatosi!

Eu am vrut sa spun ca de multe ori este absolut necesar un anumit tratament (de ex:clexane, sau litic pt contractii) pt a duce sarcina la capat. Eu nu am avut pierderi de sarcina si unii dr imi ziceau, desi analizele nu erau bune si sangeram, sa astept si daca am 3 avorturi sa tin tratament!!!
Mie 'recomandarea' asta mi se pare inumana!....

Din pacate, cum a fost cazul tau, uneori nici tratamentul nu e de ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

bebestrumfitza - adevarat, este o recomandare inumana.Din pacate, ai dreptate, nici macar acest tratament nu da rezultate uneori.
Iti multumesc pentru gandurile frumoase si iti doresc sa te bucuri de puiul tau.

Ajuta-le si tu pe cele care viseaza sa fie mame.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Page

Leditia, am vazut ca tu ai fost la dr. Simona Avram de la Coltea. Imi pot spune, te rog, daca dansa ti-a dat tratamentul cu aspenter sau dr. ginecolog? Ai idee daca se ocupa si de tratamente in timpul sarcinii sau doar de analize?

Ambii mi-au zis de aspenter..si nu doar pe perioada sanrcinii ci si in viata de zi cu zi..

POZE
Minunica mea
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

nu sunt de acord cu ce spuneti, o sarcina daca se pierde sunt intotdeauna cauze care trebuie inlaturate, poate nu ati facut toate investigatille nu stiu,....si eu am pierdut 2 sarcini, una la 7n sapt si una la 24....m-am intrebat dupa cea mare luni de zile de ce.....facusem f multe analize si toate iesira bune, in sarcina si dupa pierdere, pt ca sa fac acuma alte analize si sa depistez ca sufar de clamidia si de staphilococ auriu....

inca o speranta sfaramata...

Mergi la inceput

iubita tiana din cate stiu staphilococul auriu nu este o cauza. Chlamydia in schimb sa o ia naiba...e tare pacatoasa. Ai facut analiza la un singur laborator? Hai sa-ti spun ce am patit eu. In urma cu 4 ani (cand ma pregateam eu de bebe - ma gandeam ca luna asta fac analizele si cealalta ma apuc de crosetat botosei-nu a mers) am facut testul - negativ. Inainte de FIV am repetat testul - pozitiv(chlamydia+ureaplasma). Am inceput scandalul acasa, lacrimi, tipete, acuze, mi-am luat sotul si direct la medsana.La el -negativ. Am repetat analiza si eu -negativ.Am facut si IGg (sange)- negativ.
O sa repet acum analiza (secretie+sange) sa vad ce mai iese.
Dar oricum e pacatoasa, tratamentul e nasol si am inteles ca poate reaparea .A facut si sotul tau analiza? Ca tratamentul sigur tb facut de amandoi.Pup si sa te ajute Dumnezeu.

Mergi la inceput

am facut analiza din secretie, numai eu, si tratament eu iau gentamicina injectii, si el va lua antibiotice impreuna cu mine doxicilina, dupa ce termin eu injectile.....
deci nu stiu, la un singur laborator am incercat....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iubita_tiana

am facut analiza din secretie, numai eu, si tratament eu iau gentamicina injectii, si el va lua antibiotice impreuna cu mine doxicilina, dupa ce termin eu injectile.....
deci nu stiu, la un singur laborator am incercat....

Daca deja ai inceput sa iei antibiotice nu mai are sens sa incerci si in alta parte. Cel putin deocamdata. Desi este destul de neplacut pentru barbati iar medicul care recolteaza trebuie sa o faca foarte bine pentru a fi relevant rezultatul sugereaza-i totusi si lui sa o faca...

Scuze fetele pt off topic.

Mergi la inceput

pai dupa tratamentul nostru, dupa 8 sept refac eu analiza si vom vedea ce iese atunci, eventual atunci sa ii faca si lui, deis nu cred ca la Reghin, o va face vreun medic unui barbat,,....si e destul d enasol si pt el saracul barbatul meu....suporta eroic orice tratament ii dau eu.....

Mergi la inceput

cat despre sarcina ta pierduta....ce cauza este?

Mergi la inceput

La mine nu se stie....poate o infectie urinara, poate o trombofilie declansata in sarcina (desi nu exista nimic sa duca la aceasta concluzie) poate pt ca mi s-au administrat medicamente total interzise in cazul meu, poate pt ca asa a vrut soarta pentru ca DD nu poate accepta asa ceva...nu stiu.

Eu sunt mai sadica . Mi-am trimis sotul sa fie torturat.(asa ni s-a recomandat inainte de FIV.;si sotul sa faca spermocultura)

Mergi la inceput