Viata in Germania (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Cristina,parca se intreba aici de cineva daca dupa doi ani se mai dau vaccinurile "pierdute". Eu m-am axat de fapt pe acea intrebare. Am deschis discutia despre obligativitatea vaccinurilor pt ca am avut o discutie (de fapt sotul) cu asistenta de la doctorul de casa care ne spunea ca in Germania, daca nu esti atent, si la gradinita se incepe un traiect de vaccinari, copilul tau este luat automat in colimatoriu si vaccinat. Si mai spunea ca in Germania exista grupuri care vor sa legalizeze obligativitatea vaccinurilor si ca la gradinita/scoala cateodata iti refuza copilul daca nu are toate vaccinurile. Tin minte ca sotul a sarit ca ars si i-a spus ca in Olanda nimeni nu se atinge neintrebat de copilul lui...si ca nici in Germania nu va permite. Poate ca a fost un caz unic si asistenta a vrut sa para mai "harnica"decat e nevoie.

In discutia despre da sau nu vaccinurilor nu ma bag. Am avut discutii aprinse pe aceasta tema, dar, zic eu, totul ramane la aprecierea parintelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Guten Tag!

Da, Amonar, si eu sunt de aceiasi parere: "totul ramane la aprecierea parintelui."-in legatura cu vaccinurile!

Schönen Tag noch...se pare ca a venit vara, pana la proba contrarie!

Gia (mami de David Lee Turbo din 27.noiembrie.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Salutari, salutari si bine v-am gasit
Foarte utile linkurile de la inceput .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=39" target="_blank">Siguranta.jpg

de papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

amonar, eu de treaba asta nu am auzit si sincera sa fiu nici nu cred ca exista sa-ti ia copilul de la gradinitza si sa-l vaccineze. Dar o fi altfel in alt Land, ca vad ca la orice chestie sunt reglementari diferite.

-----------------------------------------------
Michidutza: "Du bist meine Lieblingsmutter"
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Spuneam ca am gasit utile linkurile de la inceputul capitolului. O mamica din Germania, de la noi de la odisee, a gasit un www.ottoschuster.de/hpof.html" target="_blank">traducator bun si ieftin, pe care il recomanda.

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Fetele din München care mergeti la biserica, spuneti-mi si mie va rog la ce ora incepe in seara asta slujba.Aseara nu am mai ajuns la Deni si tare as vrea sa vin in seara asta.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Tumpi, asta seara slujba incepe la ora 7.Maine, Invierea e la 22,30.Eu vreau sa merg la ambele.Poate ne vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Paste fericit, sanatate si intelegere in familie!
Copii sanatosi!

Hristos a inviat!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by Camelia

Tumpi, asta seara slujba incepe la ora 7.Maine, Invierea e la 22,30.Eu vreau sa merg la ambele.Poate ne vedem!

Rapid, farmecul vietii.

Spuneti-mi si mie pls unde e biserica de la Neuperlach in Munchen?Aici incepe la 22.30 slujba?
Paste fericit tuturor, va pup si sa ne aauzim cu bine

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Fetili, va urez Paste Fericit si sa va aduca iepurasul tot ce va doriti. Eu nu prea sunt in Paste-Stimmung de nici o culoare, nush de ce, ma rog, o sa vopsesc azi niste oo si maine vedem, pooaate facem un gratarel desi ne-am planificat o orgie culinara la Frühlingfest in Stuttgart.
Diseara as merge la Biserica, in Stuttgart, slujba de Inviere incepe la ora 23.00. Problema e ca nu am cu cine, nu am putut corupe pe nimeni si familia nu o pot lua ca e destul de greu la ora aia cu copiii. VIne cineva dintre voi? Ma mai gandesc daca am power sa merg singura...

Mergi la inceput