Viata in Germania (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Paste Fericit fetele!!

Noi nu sarbatorim ca soata mea e in spital cu piciorul rupt si nici nu mai simt atmosfera de pasti pe aici daca nemtii l-au avut deja.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Lauraa, noi mergem la Inviere (nu stiu daca te mai ajuta la ora asta asa tirzie)
Dar nu stiu cum ne-am putea intilni in marea aia de oameni.
Noi stam pina la sfirsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Hristos a inviat!

Gia (mami de David Lee Turbo din 27.noiembrie.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Pasti fericit tuturor si "Hristos a inviat"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

PASTE FERICIT FETELOR DIN GERMANIA

La mine a venit vara! De cateva zile e cald iar ieri a fosr splendid! Si azi se arata a fi o zi calduroasa si insorita.

Blackpanterro, insanatosire grabnica pt piciorul rupt!

Mergi la inceput

Amonar, o sa ii transmit.I-au dat drumul acasa.Are 7 suruburi in glezna si va umbla cu carje 2 saptamani apoi ii vor pune sa poarte un fel de ghips moale cu gel care o sa il ajute sa paseasca fara carje.

Am o intrebare la voi fetele, stie cineva de vreo clinica sau spital in Germania/Europa care se ocupa cu operatii de regenerare de coloana cu celule stem?
Nepoata mea s-a nascut cu cancer si datorita uneia din tumori care a fost la spate i s-au atrofiat nervii si e paralizata.Are 1 an, abia implinit si pana acum a facut chimioterapie, de la 2 zile, 2 operatii de inlaturare de tumori si nenumarate alte interventii.Acum e curata de cancer dar cum am spus e paralizata de la brau in jos si cumnata mea e disperata sa faca tot posibilul sa o ajute.
Banii nu sunt o problema, ei au asigurare privata care pana acum a platit $1,5 mil.Eu i-am spus de China dar dr ei o sfatuiesc impotriva optiunii asteia si i-au spus sa incerce sa caute in alta parte.
Deci e vreun spital/clinica in Germa/Europa care sa se ocupe de asa ceva?

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Hristos a inviat!
Paste Fericit sa aveti,cu sanatate,bucurie si lumina in suflet!

Adriana,ce trist:((DIn pacate nu stiu sa te ajut cu info de care ai nevoie.Poate fetele din sfera medicala stiu.

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Adevarat a Inviat.
Paste Fericit tuturor.
Adriana, sanatate multa sotului si bafta in gasirea clinicii pt nepotica ta.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Hristos a Inviat!!!

Adriana, imi pare rau de nepotica ta.
Io am donat anul trecut la nastere celule la o clinica din Heidelberg.
In actul de donatie se precisa ca merg la copii bolnavi de cancer. O sa caut hartia, ca mi-a ramas un exemplar, dar spitalul de copii din Heidelberg stiu sigur ca era.

In legatura cu piciorul, incearca sa te relaxezi. Sotzul meu are o astfel de operatie, e drept la mana, dar nu are nik si asta in 4 ani. si mai avem un preten care si-a rupt piciorul la schi, urat de tot, si l-au reparat ca nu are nimik, dar a mai suferit parca o interventie is i-au scos tija. Suna tare urat dar suruburile alea sunt in regula. Sotzul meu a fost operat in Ludwigshafen iar amicul in Mannheim.

Mergi la inceput

Multumesc de raspunsuri fetelor.

Didi, cumnata mea a avut si ea grija sa recolteze celule din cordonul ombilical al fetitei dar problema e ca nimeni in US nu face operatii de gen pt ca(,) cazul nepoatei mele e ff rar si de aceea nu exista multa informatie despre ce s-ar putea face, ca sa nu mai vb de blocajele puse de guvernul actual datorita controversei ce o starneste o astfel de operatie.

Soata mea e ok, e cam umflat piciorul dar o sa treaca si asta.In spital a spus ca a fost tratat super, i-au satisfacut toate nevoie.In 13 mai merge din nou sa ii puna ghipsul ala cu gel sa poata sa mearga linistit fara carje.

Mergi la inceput