Viata in Germania (51)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

hello din nou

stiti outlet-uri gen Parndorf (Austria) pe langa Munchen sau eventual magazine cu preturi accesibile, lucruri de copii / biciclete pt. 4 ani?

mercic mult

Laura si Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Moin-Moin :))
Fetele, am si eu o rugaminte la voi! Bitte schöne und sehr
In legatura cu vaccinurile astea! Noi am facut INFARIX toata gama, desi in Ro face numai cine doreste!
Dudu (David) are 2 ani si 5 luni neimplinite, ce alt vaccin-dupa schema germana de vaccin- ar mai trebui sa faca? In final, cu meningococul ala , ce faceti? Adik il faceti sau nu?

Vielen Dank und Schönen Tag noch!

Gia (mami de David Lee Turbo din 27.noiembrie.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by GiaDavid

In legatura cu vaccinurile astea! Noi am facut INFARIX toata gama, desi in Ro face numai cine doreste!
Dudu (David) are 2 ani si 5 luni neimplinite, ce alt vaccin-dupa schema germana de vaccin- ar mai trebui sa faca? In final, cu meningococul ala , ce faceti? Adik il faceti sau nu?

Al meu are 2 ani si 4 luni, la 2 ani a facut ultima vaccinare...pana la 6 ani nu mai e nimic....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Maraki, saru'mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Hallo fetelor,

Ieri am avut in sfarsit prima zi de primavara adevarata, am stat in gradina in afara vantului si termometrul a inregistrat aproape 30 in soare. Am facut BBQ cu tot familionul si a fost execelent....

In legatura cu vaccinurile, baiatul meu implineste aproape 2 ani. In Olanda ai voie sa te sfatuiesti cu doctorul/asistenta daca vrei sa faci vacinurile la intervaluri mai mari sau sa le refuzi. Noi am facut de abia luna trecuta TDPPH+Pneumokokken. Normal ultimul se face pe la 11 luni, in Olanda. Noi l-am facut, aici in Germania, la 23 luni. Doctorul neamt mi-a spus ca mai trebuie sa facem MMR-ul (al doilea), Hepatita B si Meningokkoken. Asta la intervaluri de 4-6 saptamani intre ele.Deci el le va primi dupa 2 ani impliniti. Oricum eu nu am de gand sa ma tin dupa schema lor, avand in vedere ca nu cred ca e bine pt un copil sa primeasca vaccinurile in mod intensiv. Nu cred ca voi intampina probleme, am observat ca doctorul e flexibil. Chiar nu as intelege de ce sa oblige un doctor un parinte sa urmeze schema. In Olanda poti sa si refuzi orice vaccin daca vrei.
Pe cartulia pe care am primit-o scrie ca primele vaccinuri se fac pt "Saulinge und Kleinkinder" iar urmatoarele la varsta de 5 si 6 ani, se mai fac Tetanus, Diphterie, Keuchhusten. Apoi la 9-17 ani cateva.
Deci pt fetele cu copii mai mari de 2 ani pana in 5 ani, au dreptul de orice vaccin nefacut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

quote:
Originally posted by Loreena

hello din nou

stiti outlet-uri gen Parndorf (Austria) pe langa Munchen sau eventual magazine cu preturi accesibile, lucruri de copii / biciclete pt. 4 ani?

mercic mult

Laura si Carla

La Ingolstadt : http://www.ingolstadtvillage.com/ingolstadt/home.asp
Dar parca n-am vazut si biciclete ... lucruri de copii parca erau, dar nu sunt sigura. Vezi site-ul care ti l-am dat, poate gasesti acolo mai multe informatii.
Numai bine!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

quote:
Originally posted by GiaDavid

Uite aici un site ajutator: http://www.impfen.de/main/impfungen/index.html
Iti poti faci si un Impfkalender dupa data de nastere (dreapta) ... asa poti vedea ce-ti mai lipseste.
Dupa cum mai spuneam, eu le-am facut/ o sa fac vaccinul de meningita (www.meningitis.de).
Alles Gute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

[quote]Originally posted by Amonar
In Olanda poti sa si refuzi orice vaccin daca vrei.

Si in Germania poti refuza vaccinarea. Eu a trebuit sa semnez la fiecare nou vaccin cum ca sunt de acord cu efectuarea lui.

O saptamana neploioasa va doresc!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Amonar, nu te obliga nimeni, dar e datoria Dr.-lui sa-ti spuna ca un vaccin sau altul e recomandat/platit de casa, etc. Discutia e daca sa-l facem sau nu, nu daca ne da voie sa nu-l facem:)

-----------------------------------------------
Michidutza: "Du bist meine Lieblingsmutter"
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Irinusha

Uite aici un site ajutator: http://www.impfen.de/main/impfungen/index.html
Iti poti faci si un Impfkalender dupa data de nastere (dreapta) ... asa poti vedea ce-ti mai lipseste.
Dupa cum mai spuneam, eu le-am facut/ o sa fac vaccinul de meningita (www.meningitis.de).
Alles Gute!

VIELEN-VIELEN DANK!
Ma gandeam ca daca tot am de gand sa ma stabilesc in de., as vrea sa am macar habar de ele:D Ma repet, dar mama este pediatru si recomanda INFARIXul din mai multe motive, deci noi i-am facut lui Dudu INFARIX!

Pup si o zi buna in continuare! In Pitesti e cald

Mergi la inceput