Viata in Germania (51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc mult de ajutor!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Buna fetelor bine v-am gasit,daca vreti sa intrati pe acest subiect o mamica are nevoie de ajutor,poate puteti sa-i dati niste sfaturihttp://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123838

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Multumesc Ricea pt atentionare! Din pacate cunosc prea putin germania sa stiu sa-i dau sfaturi...sper ca fetele ce stau aici de mult timp sa o poata indruma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
citat din mesajul lui zuzunaki

adriana,ia vezi aici:
http://www.bahn.de/international/view/en/index.shtml
dar nu stiu daca include si metroul.

maraki,
eu am intrat/iesit cu piciu' fara nicio imputernicire.Deci se poate si asta

Alina,
esti acasa?Vreau sa vb neaparat ceva cu tine bitte.

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Zuzu,scuze,acum am vazut.
D,seara sunt mereu acasa,iti trimit pm cu numarul,l-am schimbat cind ne-am mutat,nu s-a putut sa-l pastram...

Alina

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

claudia, dar la voi cine semneaza actele? ( avize de expeditie, plati etc.)

cine imi lamureste si mie un mister?? am un aspirator din ala mare si galagios, pt frunze. Numai ca atunci cand ii dau drumul ne umple de praf, mai bine adun cu maturica de pe jos. Tb sa-i pun un sac ca si la aspiratoru normal?? nu radeti, ca l-am primit, nu l-am cumparat noi si n-are nici o instructiune nik.

-----------------------------------------------
Michidutza: "Du bist meine Lieblingsmutter"
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
citat din mesajul lui Claudi@
Si eu tot sper ca poate o sa fie bine, ca poate nu trebe sa sa ajungem in tribunal, ca poaate sotul se trezeste odata.

Ma gandeam sa ma arunc naibii de undeva, dar ma gandesc la puiutul meu, dar si daca intru in inchisoare tot el are de suferit. Nu mai vad nici o iesire, sotul nu ma ia in serios, sau pt el nu e serioasa treaba . Pt el lumea e roz pt ca asa o deseneaza tasu.

7+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony ,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Claudia,
Doamne fereste,cum sa faci una ca asta!
Gindeste-te ca esti tinara,ai viata inainte,se vor rezolva cumva toate.Daca mergi la un jurist pt o consultatie nu costa asa mult(noi am platit vreo 200 euro dar alt gen de probleme) dar te poti lamuri,macar stii cam care e treaba reala.
Eu iti tin pumnii,Doamne ajuta sa fie bine!

Uite,m-am uitat putin pe net,am gasit un www.juraforum.de/forum/f91/s" target="_blank">jura-forum ,poate te ajuta cumva.
Sarcina usoara iti doresc!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Claudi,
e nasoala de tot situatia in care te aflii si singurul lucru pe care ti-l pot spune e sa te asiguri ca socrul tau nu te poate avea cu nimic la mana. Stii cum e... legea-i lege, nu-i tocmeala, daca el a facut infractiuni in numele tau, legea nu se uita mai departe decat la dovezile negru pe alb. Mai asta-ti lipseste acum insarcinata, stresul asta. Ai grija de puiul care creste in tine si nu-l lasa sa ajunga pe mana lor. Sper cu nu am fost prea dura, iti doresc putere sufleteasca si de discernamant.

Mergi la inceput