Viata in Germania (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by tinatache

quote:
Originally posted by DidiAlex

Uite www.gasthof-kutscherstuben.de/" target="_blank">aici pensiunea unui roman din Radolfzell, la 15 minute de Konstanz.

Alina

sorry, da' pensiunea asta poti s-o uiti...

cristina
-----------------------------------------------
Michidutza: "Du bist meine Lieblingsmutter"
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

De ce?Eu am fost anul trecut si camerele erau curate, mancarea inca buna.E adevarat ca daca vrei 5* poti sa o ocolesti.
Da Dana, au si camere fara toaleta, dar de fel camerele alea sunt inchiriate soferilor de autocare care poposesc acolo.Noi de fiecare data cand am stat acolo am avut camera cu baie .

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Am fost la pensiunea romaneasca. Camere curate cu baie proprie, 25 Euo/pers cu mic dejun inclus. Oamenii sunt ospitalieri, mincare buna. Camera cu 3 paturi a fost ok. Baia curata, nu f mare. Eu am stat o noapte l ainceput de sept. Am sunat la 12 pt rezervare si seara eram la ei.

Chiar n/am inteles de ce ar trebui evitata pensiunea?! Eu ti-o recomand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

ei, daca spuneti voi ca e buna, atunci eu imi retrag "evitarea". Cand am fost eu n-a fost deloc asa. Am unit cele 2 paturi de cate 1 pers. si m-am speriat ce am gasit dedesubt. Ma rog... s-or fi schimbat. Eu oricum acolo nu mai calc, asta-i sigur.

-----------------------------------------------
Michidutza: "Du bist meine Lieblingsmutter"
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

OK! Multam fetelor de info, am inteles parerile pro si contra pensiunii romanesti. Acum puneti-va si voi in situatia mea, cand am auzit atatea pareri diferite asupra acestei pensiuni, sincer nu prea ma mai trage atza sa incercam, mai ales ca nu e fix in zona unde doream noi (adica am fi vrut pe malul drept al lacului). Fiind si la inceput de concediu , vrem sa stam cateva nopti acolo, nu doar una doua, deci am vrea sa fie confort, nu 5 stele ca nu ne ghidam dupa asta, ci sa ne simtim confortabil, sa nu miroase a nimic in camera, mobila sa nu scartaie si sa fie CURAT LUNA! A, si micul dejun nu din zgarcenie, ca sotul meu e sensibil la chestii din astea
Daca totusi va mai amintiti si de alte pensiuni, m-as bucura sa aflu si eu. Daca nu, oricum va multumesc ca ati fost foarte dragute!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Da o sansa pensiunii din Vallhausen, e chiar langa lac si aproape de plaja.Oraselul e superb si poti trece cu vaporasul pe partea cealalta.Am uitat numele orasului dar e superb cu terase peste tot, mananci chiar pe malul lacului.Acolo au un local unde se degusta vin, poti cumpara fructe si legume si se si mananca ieftin si bine.Mie imi place tare mult acolo.E si aproape de Konstanz si de Mainau daca va intereseaza sa vizitati.

Off topic: de ce se urmareste mereu mersul la hoteluri ale romanilor?Intreb ca nu stiu.Este pt ca sunt ale romanilor?Garanteaza asta calitate si confort?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Pai noi n uurmarim mersul la pensiuni/ hoteluri detinute de romani...nici n uam spus asa ceva, fetele au dat sugestia aceasta.
In plus, apropos de pozitionare, da, asa e, si noi vrem sa vedem in cele 4-5 zile cat mai multe din zona - Konstanz, Lindau, Mainau, plimbarici cu vaporul, etc - de aceea am fi vrut pe dreapta lacului, ca sa avem acces la cat mai multe dar nu e musai.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Adriana, eu de exemplu, am ales pesniunea asta, fiinca acolo pot manca si romaneste.Mici, sarmalute,ciorbita de burta si mancaruri ca la mama acasa.Pt mine asta este motivul, fiinca sincer eu evit romanii de pe aici(mai putin fetele pe care le stiu depe Dc),fiinca am avut numai experiente proaste cu romanii de pe aceste meleaguri.
Dana despre portiile de mancare , nu pot spune decat ca de fiecare data am lasat in farfurie, asa de mari erau portiile.
Anul trecut am recomandat pensiunea finilor mei,care au fost multumiti,desi concediile si le fac de fel la pensiuni sau hoteluri de 4*+.Dar pt cat stateau ei acolo au fost multumiti.Oraselul e destul de aproape de Konstanz sau de Mainau,cat si de granita cu Elvetia.Eu au vizitat insula, au ajuns si pana la caderea Rinului in Elvetia.
Dar sti cum e fiecare alege ce vrea, asta era doar parerea mea referitor la aceasta pensiune.Si sincer nici nu m-as mai baga sa o recomand,fiinca toti suntem diferiti si daca cuiva nu-i convine de ceva acolo, eu pic nasol.Dar daca tot ajungi in zona, poti trage o fuga sa mananci la ei.
Concediu placut iti doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Tumpi mi.ai adus aminte de fostii mei vecini romani Ne-au invitat in vizita la ei si se uitau la mana noastra cand duceam paharul de suc la gura sa nu se prelinga vreo picatura sa ajunga pe masa Casa lor era ca un muzeu, nimic sa nu atingi sau sa misti...impresia asta mi.au lasat-o ( nu ca as fi vrut sa ating ceva ) De facut reclamatii, tot ei erau fruntasi ba ca-i usa deschisa jos la intrare, ba ca-i si alt gunoi aruncat la tomberonul de hartii, ba de o baba surda ca asculta muzica foarte tare si sa semnam toti o petitie sa fie luata la azil....oameni ciudati....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna la toata lumea.As avea si eu o intrebare poate ma lamureste cineva.Stiu ca atunci cand mergi cu un copil minor in Romania trebuie sa ai la tine imputernicire din partea tatalui ca este de acord.Bun.Dar daca ai pasaport de roman cu domiciliul in strainatate(Germania ) deci nu mai locuiesti in Romania tot trebuie sa ai aceasta imputernicire.Daca stiti si unde sa caut in legatura cu asta, va multumesc tare mult.M-am contrazis cu cineva cum ca daca ai domiciliul in afara Romaniei nu mai ai nevoie de imputernicire, dar inafara de faptul ca tot cetatean roman esti nu prea stiu cum sa-i dovedesc ca se inseala si indiferent unde domiciliezi, in Ro sau in afara, atunci cand intri in Ro. trebuie sa ai aceasta imputernicire la tine, ca celalalt parinte e de acord sa mergi cu minorul.

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eu stiu ca imputernicirea trebuie indiferent de tara! Sotul meu e grec, nu as putea sa ies din tara cu copilul daca nu as avea imputernicire.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput