Viata in Germania (51)
Raspunsuri - Pagina 17
Amonar spune:
ALINA, MERSI pt raspuns!
Magazinele pe care le mentionezi tu nu le cunosc. Noi avem alte magazine pe aici, se pare. De preturi, sant cam la fel si pe aici. Ne-am dus si la Hornbach,care e unul dintre cele mai ieftine, dar nu am vazut nimic sa-mi placa. Eu caut ceva frumos, cam ceva in genul descris de tine, simplu culori deschise. Adevarul e ca la un pret de 40, 50 euro nu ma arunc..mi se pare f. scump. Dar daca nu vom gasi ce ne place, ne vom mai gandi.
De sanitare, da, ne-am dus sa vedem ce modele si preturi se gasesc. La magazinul Hornbach, cel ieftin, erau numai vani din acryl..chiar m-am intrebat daca se mai fabrica din email asa cum le stiam eu. Nici mie nu-mi plac astea din ..plastic...In schimb am vazut ghiuvete si WC-uri destul d efrumoase la mag. ieftin. Asta e bine, fiindca stam prost cu bugetul si trebuie sa ne limitam.
Saptamana viitoare se plaseaza toate geamurile, deci vom avea casa inchisa in sfarsit. Sant curioasa cum va arata cu geamuri, ca m-am saturat sa ma uit numai la caramizi si beton...
Alina spune:
Ramona ,si noi avem Hornbach dar am mers doar acum cind ne cautam placi pt terasa.La faiante si alte sanitare nu ne-am mai uitat.
Cada emailata e mai ieftina decit cea acrilica.Pe a noastra am dat maxim 130 iar cea acrilica a fost bine peste 300.
Noi avem in contract un pret-limita la aproape tot ce e in interior si am incercat per-ansamblu sa nu o depasim cu f mult,ma rog,cu o suma pe care ne-o propusesem.
Te inteleg tare bine cu bugetul,si noi am cheltuit mai mult decit am anticipat,au mai intervenit si cheltuieli neprevazute.
Dana ,trimite diagnosticul pe pm sau mail.
Alina
dana n. spune:
quote:
Originally posted by Alina
Dana ,trimite diagnosticul pe pm sau mail.
Alina
Alina,am nevoie de adresa ta de mail.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;
danat spune:
Buna fetelor si scuze ca intervin pe subiectul vostru putin offtopic. Am o rugaminte, daca ma puteti ajuta cu ceva informatii sau linkuri pt o pensiune in zona Konstanz (am vazut ca sunt multe localitati: Meersburg, Immenstaad, Friedrichshafen, etc).
Stiu ca sunt f multe pensiuni in zona, am dat vreo 2-3 mailuri pt a ne rezerva cateva nopti in august, insa nu am primit raspuns, ceea ce ma intriga si dezamageste totodata, pt ca stiu ca nemtii sunt seriosi si nu stiu de ce nu am primit chiar deloc raspuns. In comparatie, am rezervat tot in Germania in alte zone tot pt august si am primit confirmari.
Deci daca ma puteti ajuta va sunt recunoascatoare si va multumesc mult.
Numai bine,
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by danat
Buna fetelor si scuze ca intervin pe subiectul vostru putin offtopic. Am o rugaminte, daca ma puteti ajuta cu ceva informatii sau linkuri pt o pensiune in zona Konstanz (am vazut ca sunt multe localitati: Meersburg, Immenstaad, Friedrichshafen, etc).
Stiu ca sunt f multe pensiuni in zona, am dat vreo 2-3 mailuri pt a ne rezerva cateva nopti in august, insa nu am primit raspuns, ceea ce ma intriga si dezamageste totodata, pt ca stiu ca nemtii sunt seriosi si nu stiu de ce nu am primit chiar deloc raspuns. In comparatie, am rezervat tot in Germania in alte zone tot pt august si am primit confirmari.
Deci daca ma puteti ajuta va sunt recunoascatoare si va multumesc mult.
Numai bine,
Uite www.gasthof-kutscherstuben.de/" target="_blank">aici pensiunea unui roman din Radolfzell, la 15 minute de Konstanz.
Alina
tinatache spune:
quote:
Originally posted by DidiAlex
Uite www.gasthof-kutscherstuben.de/" target="_blank">aici pensiunea unui roman din Radolfzell, la 15 minute de Konstanz.
Alina
sorry, da' pensiunea asta poti s-o uiti...
-----------------------------------------------
Michidutza: "Du bist meine Lieblingsmutter"
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut
DidiAlex spune:
De ce?
Eu nu cunosc pensiunea, dar stiu ca a tot fost recomandata pe forum cand a venit vorba de Bodensee. Iar anul trecut stiu ca parca a fost helbi acolo si a fost super ok.
Eu m-am uitat pe site-ul lor si cand a vazut ce preturi practica am zis ca merita de recomandat, stiind ca in general zona e foarte scumpa, mai ales vara.
Alina
blackpanterro spune:
Noi am stat aici http://www.pensionhotel.com/hotel-konstanz-hotel-haus-seehang-germany-hotels-a00113111.html
Pensiunea e in Vallhausen, cam vreo 8 km de Konstanz, e foarte dragut, curat cu mic dejun inclus si am avut vedere la lac, superb.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
danat spune:
Multumesc pentru sugestii. Despre pensiunea romaneasca am citit si am inteles (cu cata germana cunosc eu) ca toaleta si dusul ar fi pe hol, ceea ce am uitat sa precizez, nu ne intereseaza. Adica vrem si noi ca omu', camera cu toaleta, dus, tv. Daca e si cu balcon cu atit mai ok.
Am sa ma uit pe celelalte linkuri sa vedem ce si cum.
Multumesc si daca mai aveti idei, astept sugestiile voastre.
DidiAlex spune:
Sunt si camere complete, cu dush si toaleta....alea de 30 euro/persoana........
Alina